- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #37.121
Hmm ben mama vermiyorum da isin tuhaf tarafi ikinmiyor da benim oglum. Bi de gaz cikariyo ama kaka yok seninki gaz cikariyor mu?aynı sorun bızdede var 1.5 gun oldu yapmadı ıkınıyor habıre..mama verıyorum gunde bır defa ondan sanırım..
Ya benim oğlumda dün azıcık yaptı tam batmamisti şimdi her açtığımda azıcık gazla bulaşmış bazen öyle bir ikiniyor ki kuzuma üzülüyorum birde öyle bakışı var ki. .neden olur ki bu kabızlıkHmm ben mama vermiyorum da isin tuhaf tarafi ikinmiyor da benim oglum. Bi de gaz cikariyo ama kaka yok seninki gaz cikariyor mu?
Tamam canım deneyeceğim emerken gaz oluyor aslında emmeyi reddediyor ilk emip ağzından çıkarınca gaz alıyorum cok şiddetli gaz çıkarıp kusuyor.sonra memeyi almıyor dik durunca ağlama yok memeye yatınca var uyuyor 1 saat olunca uyanıyor ama gece öyle değil..dün en son aksam 8 Buck gibi emdi huyusuz oldu filan sonra uykuya daldı kalkmadi 1i geçerken uyandırdim iki gibi emdi uyudu 6 da uyandı anlamıyorum ac olsa o şeyle uyur mu yinede derin derin. .aslında emer uyurdu hep çok gazlı olmasına rağmen cok huysuz değildi uyandırmak zordu şimdi böyle olunca insan anlamakts güçlük çekiyor
bızımde gazımız var denemedıgımız sey kalmadı ya,capakda var onun ıcın damla verdı drkizlar bugun aylik kontrolumuz ve aşımız vardi.kizim 3300 kg 50-51cm dogmustu. bugun baktik 5100 kg 56cm olmus. surekli bi gaz sorunumuz var doktor bitkisel bi ilac yazdi. bi de bebeginin gozunde capaklanma olan varmi arkadaslar.
Bende veriyorum o surubu, etkilimi anlayamadim, ama ihlamur cok iyi, zeytinyagi daDurdurabildigim kadar emzirmemeye calisiyorum ama bazen o kadar agliyorki durduramayinca 1saat sonra veriyorum
Nurse harvey veriyorum iki gundur. Bakalim ise yaricakmi :)
Ben hic kontrole bile gitmedim sezeryandan sonra. Sezeryanin ertesi gunu ciktim, cikis o cikis normalmi ki
Sende bi dne ihlamauru zaytinyagini?bızımde gazımız var denemedıgımız sey kalmadı ya,capakda var onun ıcın damla verdı dr
Offf yerim ben onu dertlerini soyleyemiyolarki kuzucuklar ben de cok uzuluyorum ama bilmiyorum ki nedeniniYa benim oğlumda dün azıcık yaptı tam batmamisti şimdi her açtığımda azıcık gazla bulaşmış bazen öyle bir ikiniyor ki kuzuma üzülüyorum birde öyle bakışı var ki. .neden olur ki bu kabızlık
senin bebegindede cok fazla ikinma oluyormu bazen cok fazla agliyo uykudan uyaniyobızımde gazımız var denemedıgımız sey kalmadı ya,capakda var onun ıcın damla verdı dr
Canım yeşil kaka fazla beslendiğime işaret diye biliyorım ama köpüklü kaka hakkında çok bişey bilmiyorum bide günde 4-5 kere kaka yapıyorua çok sulumu hepsi eğer öyleyse allah korusun üşütmüş olabilir bol bol emzir ve kaka yaptığında yarım saat içerisinde tahlile götür baksınlar bence ben böyle yazdı. Diyede panik olmacanlar benim kızım kakasını köpüklü yapıyor.garip bir benzetme olacak ama kolanın asidi gibi aynı.bir de sık yapmaya başladı önceden 2-3 günde yapardı artık günde 4.5 kere yapıyor,bunun ikisi gece :) halimi düşünün.
bir de yeşil yaptı bikaç kere.üşüttümü acaba..
bir de yeni öğrendiğim bir tüyo emzirirken bebeğin vücudunun neredeyse tamamı vücudumuza temas etmeliymiş..
Banada doktor sezeryandan bir hafta sonra gel dedi okadar ama benim az iltihap oldu gittim bide dün iplik görmüştüm dikişimin bittiği yerde bugün bebişim bir aylık kontrolü vardı o arada doktoruma o ipliğide göstersim herşeyin çok iyi iplikde normal kendisi eriyip yok olcak dediDurdurabildigim kadar emzirmemeye calisiyorum ama bazen o kadar agliyorki durduramayinca 1saat sonra veriyorum
Nurse harvey veriyorum iki gundur. Bakalim ise yaricakmi :)
Ben hic kontrole bile gitmedim sezeryandan sonra. Sezeryanin ertesi gunu ciktim, cikis o cikis normalmi ki
Canim gece yatiyorsa sütün var o zaman, peki memelerinde sertlikler var mi? Ya da böyle cok asiri sisip agri yaptigi oluyor mu? Kanallarda tikanma olmus mudur acaba diye soruyorum. Bende bir kitap varda orda öyle diyor bebek ya doymuyordur, ya dogru teknikle emzirmiyorsunuzdur, ya da süt azdir diyor. Doyan bebek uyur diyor. Benimki de gazli olmasina ragmen emip uyuyordu ilk zamanlar, sütüm azaldiginda uyumamaya basladi.
Bir de dik tutunca aglamiyor diyorsun ya, bende de ayni durum var dik tutunca rahatliyor yine o kitapta okuduguma göre reflü gibi. Emerken sirtini bükmesi, bacaklarini cekmesi, yutkunmakta güclük cekmesi bazen ve bogazina sürekli sütün geri cikmasi...Sali günü doktora gidicem sorcam reflü mü bebegim diye, onun dediklerini sana da yazarim.
Bu arada benim kizim da sütüm az gelse de bazen uzun süre uyuyordu gece, bunun nedenlerinden biri de acliktan kan sekeri düsen bebegin bir süre bu döngü icinde uyumasi olabilirmis.
Valla o kadar cok sey okudum ki :) Sen kafani karistirma dediklerimle yine ama aklinda da bulunsun.
Canim maşallah kilosu çok güzel. .benim bebeğimde de var hemde. Doğdugundan beri ilk damla kullandık şimdi birinde var..kizlar bugun aylik kontrolumuz ve aşımız vardi.kizim 3300 kg 50-51cm dogmustu. bugun baktik 5100 kg 56cm olmus. surekli bi gaz sorunumuz var doktor bitkisel bi ilac yazdi. bi de bebeginin gozunde capaklanma olan varmi arkadaslar.
Sertlik olmasi normal değil mi benim de sertlesiyor hatta bebek kavrayamiyor bazen ama emince geçiyor, bir sorun yoktur değil mi tikanma filanCanım sagol normalde memelerde sertlik var sag memem daha fazla şişiyor böyle bezelye yada nohut gibi sertlik oluyor ama emzirince iniyor. .uykuda bugün iyi uyudu 3.bucuk saat
kendi kalktı benim doktorum kan şekeri artık düşmez öyle ilk doğdugu gibi dedi ama bilmiyorum..ya reflü için şurup verdi doktor her gazdan sonra kusuyor yine bilmiyorum 2 aylık kontrolünde bakacaz ama suda var huyuda değişebilir uyanık kalma zamanı uzun olacak bilmiyorum. Birde sizinki nasıl ac olduğunu belli ediyor mesela benimkni kucağa alınca yavaş yavaş aşağıya kayiyor kafayı memeye yatırıyor çok tatlı oluyor. Ya da nere denk gelirse yüz filan emmeye çalışıyor..
Canim sana yazdıktan sonra memedeyken yaptı ay nasıl sevindim yeni üstünü değişmiştim hep batmis.Offf yerim ben onu dertlerini soyleyemiyolarki kuzucuklar ben de cok uzuluyorum ama bilmiyorum ki nedenini
Benim sag daha sert ama arkadaş beze gibi ele gelen sertlikten bahsediyor..benimkide o ucu alamıyor epey zaten minik uçları. .tıkanma bilmem bana bişey olmadı bilmiyorum ki oo şimdi baktım sağ meme pitir pitir yuvarlak sertlik geliyor mercimek tanesi gibiSertlik olmasi normal değil mi benim de sertlesiyor hatta bebek kavrayamiyor bazen ama emince geçiyor, bir sorun yoktur değil mi tikanma filan
Benim sag daha sert ama arkadaş beze gibi ele gelen sertlikten bahsediyor..benimkide o ucu alamıyor epey zaten minik uçları. .tıkanma bilmem bana bişey olmadı bilmiyorum ki oo şimdi baktım sağ meme pitir pitir yuvarlak sertlik geliyor mercimek tanesi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?