2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım.inşallah hemen düzelir.nasıl anlıyorlar bunu

Canim doktoru değiştirsene bilmiyorum nerdesin ama tip Fakültelerinde öğretim üyeleri bakıyor ya muayene ücretleri 139 mu 122 mi neydi araştırıp bulmak lazım. .ben şuanda Kayserideyim geçici buldum ama Ankara'ya gidince tip Fakültesinde bir doktor bulacağım. .
Canim ya valla doymasa durmaz sanırım. .ben biberon vermiyorum memeyi bırakir diye ama ilk doğunda mama vermiştik almadı kaşıkla verdik.ben iki haftayi bekliyorum kiloya bakacam..benim memeee sert olunca o şeyler var ama bugün geç sertleşme oldu..birde hergün su üstüm süt oluyor ona uyuzum..taşınca kalmıyor üst bas..haa canım sen evde tartıyordun ya ne kadar fark çıktı,dün 5700du hala öyle güya haftaya kadar tartmayacaktim.birde çıplak mi tartıyorsun..

Evet baska doktora daha götürecegim dedigin gibi parasi önemli degil iyi bir doktor bulacagim. Doktordan doktora da fark ediyor diyorlar internetteki yorumlara baktim da biraz... Benim kiz memeyi hala birakmadi, cünkü hem biberon veriyorum hem meme, yani önce emziriyorum sonra biberonla veriyorum. Benim hic o kadar tasmadi valla. Benim evde tarttigimla ayni gibiydi 100 gr mi ne fark etti. Evet ciplak tartiyorum banyodan önce. Sonra hemen hop suya giriyor zaten.

K
Kaşık biberonlar var canım bi araştır istersen

peki sağdığın sütü ne ile verdin
?

Bizim doktor 10gunden sonra hep giysile tartti.. düşüyoruz giysileri diyor kaç gr. Bilmiyorum giysiler

Kızlar bebeğim memeyi kavrayamıyor kan ter içinde kalıyorum
Sütü sağdım ucu rahat alsın diye yine olmadı
Lütfen yardım

canım stres endişe edersen olmaz.pompa
tüm sütü çekmez.bebeğini emzirmeden
önce sağ sonra iki gogsunude emzir
anne memesi inek memesi gibi süt
biriktirmez.bebeğin ihtiyacı kadar
günlük (yani emzirdiginde)gelir.
bebeğinin gazi olabilir.emzirmeden
önce ve emzirdekten sonra bebeğini
göğsüne yatır poposunun üstüne
hafif hareketlerle vur..gaz huysuzluk yapabilir peki bebeğin anne sütü içtikten sonra kusuyor mu?

Evet kusuyor gaz çıkarırken kusuyor aslında pek huysuz değilde bem önceden emdikten sonra 2-3saat uyumasina alıştığim ondan sanirim bu ac kaldı hissine düşmem..47 günlüğüz sanırım ondan dolayi huy mu değiştiriyor..en son 3.20 de emdi gazıni aldım uyudu 4.45te uyandı ağlayarak kucağıma aldım gazı var mı diye biraz durdu yatırdım sonra Beşikten kanepeye aldım ama ağlamadi hiç uyudu uyandı duruyor ağlama yok. .hatta şuanda emzik düştü onu almaya çalışıyor :)) dün iyi uyudu bugün uyanıp uyuyor ama geceleri iyi maşallah önceden uyandırıyordum şimdi bekliyorum bazen beş saati geçiyor o zaman korkuyorum uyandırıyorum hergün farklı birşeyler. .
.

Cnm bebeğin gayet iyi doyuyor çünkü
kusma sebebi emdiği fazla sütü çıkarıyor
henüz küçük olduğu için dediğin gibi
huy değiştirir büyüyor artık annesi :)
daha neler yapacak bidiklar.doymuyor
diye düşünme.kontrolünde zaten kilo
alımıyla belli olur bol bol emzir anne
sütü kadar yarayisli birşey yok bebek
için.sağlıkla buyut yavrunu
rabbim tüm bebisleri korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…