Canim gece yatiyorsa sütün var o zaman, peki memelerinde sertlikler var mi? Ya da böyle cok asiri sisip agri yaptigi oluyor mu? Kanallarda tikanma olmus mudur acaba diye soruyorum. Bende bir kitap varda orda öyle diyor bebek ya doymuyordur, ya dogru teknikle emzirmiyorsunuzdur, ya da süt azdir diyor. Doyan bebek uyur diyor. Benimki de gazli olmasina ragmen emip uyuyordu ilk zamanlar, sütüm azaldiginda uyumamaya basladi.
Bir de dik tutunca aglamiyor diyorsun ya, bende de ayni durum var dik tutunca rahatliyor yine o kitapta okuduguma göre reflü gibi. Emerken sirtini bükmesi, bacaklarini cekmesi, yutkunmakta güclük cekmesi bazen ve bogazina sürekli sütün geri cikmasi...Sali günü doktora gidicem sorcam reflü mü bebegim diye, onun dediklerini sana da yazarim.
Bu arada benim kizim da sütüm az gelse de bazen uzun süre uyuyordu gece, bunun nedenlerinden biri de acliktan kan sekeri düsen bebegin bir süre bu döngü icinde uyumasi olabilirmis.
Valla o kadar cok sey okudum ki :) Sen kafani karistirma dediklerimle yine ama aklinda da bulunsun.