- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #36.621
Spiral bende düşünüyorum ama hamile kalındığını ilk senden duydum şimdi şüphe içinde kaldım bak :/ gerçi benim içinde erken 43 günlük bebeğimama bende korkuyorum süt koruyoe gibi bir söylenti var doğrumu
Benim oglumda 28 aylik ve bnde kafayi yemek uzeeyim tekken eski oglum sessiz kendi kendine pynayan ama kardesi ortamdaysa bi nagirm sebepsiz aglama elimdekileri firlatma coook yorulxum cokkk2. Bebişi olan anneler kıskançlık var mı?
Aslında kızımla oğlumun arası 19 ay kızım çok da bişeyin farkında değildi başlarda ama sanırım yavaş yavaş bebeğe sinir olmaya başladı. Vuruyo şaka yapar gibi, yada birisi kucağına alınca ne yapacağını şaşırıyo. Onu üzmicem diye ne yapacağımı şaşırdım ve sütüm inanılmaz azaldı bu stressde. Süt meseleside ayrı stress konusu. Bebeklerimi çok seviyorum ama buladar yakın olması çok yoruyo anneyi. Hamile kalacağım korkusuna eşimide yanıma yaklaştırmıyorum korunma yintemimi seçemedim sipiral le hamile kalan 4 5 kişi tanıyorum. 9 aylık hamileyken yaptıklarıma sayılsın bu kesat günler :)
Spiral bende düşünüyorum ama hamile kalındığını ilk senden duydum şimdi şüphe içinde kaldım bak :/ gerçi benim içinde erken 43 günlük bebeğimama bende korkuyorum süt koruyoe gibi bir söylenti var doğrumu
sana katılıyorum bebekleri peş peşe yapmak lazımmış,benimde kızımla oğlum arasında 3 yaşa yakın ara var,seninkilerin arası nasıl ve kızımda daha iyiydim bu erkek bebekler pek nazlı oluyormuş.birde ikisi üst üste gelince.ben de oğlumda aynı senin gibiydim.erkek çocuğu daha gazlı oluyor.testisleri çok sarkıksa gazı çok demektir.büyüdükçe top gibi oluyorlar :)
hayat bana da zehirdi.işte tam rahat zamanlarımdaydım ki kızım doğdu.benim gibi yapmayın hemen ikinciyi düşünün. (biliyorum beni boğmak istiyosunuz )
süt olsun diye yemeyin.kilo depresyonda başı çekiyor.bu işi kıvırdığının farkına çok sonra varırsın.benim kafa hala genç kızlığımda ama iki çocuk annesi oldum ki ben bile inanamıyorum hala.
1- eğer çok ağlıyor ve çok uyumuyorsa bebek açtır.mama vermekten çekinmeyin hatta bir verin ve ne kadar uyuyacak bakın.anne sütü ve mama ile büyüyen bebek çabuk gelişiyor.anne sütü koruyor mama büyütüyor.
2- http://www.tchibo.com.tr/dijital-mutfak-tartisi-p400055209.html adresindeki tarıyı herkese tavsiye ediyorum.hem estetik hem kullanışlı hem de bebeğinizi her gün tartabilirsiniz. ben çok memnunum
kesinlikle katilmiyorum cok yupratici birnci knsana katılıyorum bebekleri peş peşe yapmak lazımmış,benimde kızımla oğlum arasında 3 yaşa yakın ara var,seninkilerin arası nasıl ve kızımda daha iyiydim bu erkek bebekler pek nazlı oluyormuş.birde ikisi üst üste gelince.
Canim cok sagol sordugun icin.. gitrim dr a. Karnimda sert bi yer vardi ve orasi agri yapiyodu bi de karnim cok hassas elimi degdiremiyorum. Dr o sert yer buyuk ihtimalle ic dikislerin bittigi yerdir dedi. Daha cok yeni ameliyatlisin 2 yil iyilesmeyenler var dedi.(tabi odum koptu) adet doneminde o bolge sislik yaparsa endometriozis diye bi hastalik varmis rahim hucrelerinin bi yerde toplanmasiymis ondan bahsedebiliriz dedi.. simdilik cok agri yaparsa agri kesici kullan ya da buz kompresi yap dedi.. ama bilmiyorum bu agriyla yasamak cok zor...duygu68 naptın canım merak etti.. ne dedi dr.buraya da girmemişsin inş önemli bişey yoktur?
Bu sut ne zaman artacak, daha 100 ml anca ulastim bu sast oldu, mamaya devam, sabir,agzinda pamukcuk var dilinde, emmeye zorladikca kiyamet kopuyo, nolcak bole ya, ne helva kaldi ne malt icecegi, yeni artio galiba, 10 gunluk bugun,,, destek olacak biri var mi bole olup da duzelen,
Ben sütümü o tabletler ve ek olarak meyve suyu ( ananas suyu ) ve hastane tipi süt sağma makinesi ile artırdım çok şükür. Tavsiye ediyorum ciddi fark ettiriyorBugun bir arladasım süt için gnc tablet önerdi, farkettirdi dedi. Duyan yada kullanan var mı kızlar
Gaz sancılarıyla geçen günlerimizden merhaba...
Ben doğum yaptıktan sonra doktorumun dediği asla sütün koruyuculuğuna güvenme ve korun demek oldu. Ama ben yine gebelik öncesindeki gibi eşimin korunduğu yöntemi seçecem napayım spiralden niyeyse korkuyorum dopum kontrol hapı ilk evlendiğimde kullandım ama acayip yan etki yaptı bana sürekli kanamam vardı, tüm kemiklerim ağrıyordu. Ne yazıkki kadınlara yönelik korunma yöntemleri spiral hariç hem hormonları etkileyici o yüzden istemiyorum..
Bu arada sezeryan olup hala iyileşemeyen arkadaşlara moral olsun ben normal doğum yaptım hala iyileşemedim.. İç dikişlerim hala yerinde duruyor.. Sandalyelere oturamıyorum dikişlerim batıyor.. Dra gittim bir sorun yok düşecek dedi.. İnşallah sorun yoktur.. Allah hem yavrularımızın gaz sancılarına hem de biz lohusalara şifa versin inşallah.. Tüm minnoşlara mışıl mışıl uykular, biz annişlere bol sütler olsun inşallah..
Butun iyi dualarinaa kocamaaann bi amin diyorum canimm. Demekki normal de olsa sezeryan da olsa bunyeden bunyeye degisiyor iyilesme sureci.. insallah tez zamanda kurtuluruz agrilarimizdan...Gaz sancılarıyla geçen günlerimizden merhaba...
Ben doğum yaptıktan sonra doktorumun dediği asla sütün koruyuculuğuna güvenme ve korun demek oldu. Ama ben yine gebelik öncesindeki gibi eşimin korunduğu yöntemi seçecem napayım spiralden niyeyse korkuyorum dopum kontrol hapı ilk evlendiğimde kullandım ama acayip yan etki yaptı bana sürekli kanamam vardı, tüm kemiklerim ağrıyordu. Ne yazıkki kadınlara yönelik korunma yöntemleri spiral hariç hem hormonları etkileyici o yüzden istemiyorum..
Bu arada sezeryan olup hala iyileşemeyen arkadaşlara moral olsun ben normal doğum yaptım hala iyileşemedim.. İç dikişlerim hala yerinde duruyor.. Sandalyelere oturamıyorum dikişlerim batıyor.. Dra gittim bir sorun yok düşecek dedi.. İnşallah sorun yoktur.. Allah hem yavrularımızın gaz sancılarına hem de biz lohusalara şifa versin inşallah.. Tüm minnoşlara mışıl mışıl uykular, biz annişlere bol sütler olsun inşallah..
Canim cok sagol sordugun icin.. gitrim dr a. Karnimda sert bi yer vardi ve orasi agri yapiyodu bi de karnim cok hassas elimi degdiremiyorum. Dr o sert yer buyuk ihtimalle ic dikislerin bittigi yerdir dedi. Daha cok yeni ameliyatlisin 2 yil iyilesmeyenler var dedi.(tabi odum koptu) adet doneminde o bolge sislik yaparsa endometriozis diye bi hastalik varmis rahim hucrelerinin bi yerde toplanmasiymis ondan bahsedebiliriz dedi.. simdilik cok agri yaparsa agri kesici kullan ya da buz kompresi yap dedi.. ama bilmiyorum bu agriyla yasamak cok zor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?