2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu sut ne zaman artacak, daha 100 ml anca ulastim bu sast oldu, mamaya devam, sabir,agzinda pamukcuk var dilinde, emmeye zorladikca kiyamet kopuyo, nolcak bole ya, ne helva kaldi ne malt icecegi, yeni artio galiba, 10 gunluk bugun,,, destek olacak biri var mi bole olup da duzelen,

Cnm sakın süt koruyo deme asla korumuyor evet ihtimali düşürüyor ama bana doktorum bir kadın doğum yaptıktan sonra doğurganlığı artar demişti yani biz anne olmadan önceki halimize göre cok daha doğurganız hamile kaşma ihtimalimiz çok yüksek
Spiralle kalan oladar çok kişi tanıyorum ki buda spiralin kaymasından kaynaklanıyo kayıp kaymasığınıda anlayamıyoruz. Bnm zaten 2 si peşpeşe oldu o riski göze alamıyorum

zaman artacak, daha 100 ml anca ulastim bu sast oldu, mamaya devam, sabir,agzinda pamukcuk var dilinde, emmeye zorladikca kiyamet kopuyo, nolcak bole ya, ne helva kaldi ne malt icecegi, yeni artio galiba, 10 gunluk bugun,,, destek olacak biri var mi bole olup da duzelen,[/QUOTE]
cnm pamukcuk icin doktor mikostatin verdi 2 gunde iyilesti.sut daha artar merak etme cok yeni daha.stres yapma.bebegim bnmde emmiyodu ki hala emdigi soylenemez biberona ve hizli akisa alisiyolar anne memes yumusak geliyo almiuolar.bn kaucuk uclu biberon aldm cok yumusak onla biraz mama veryorum sonra memeyi tutuyorum ayana kadaremiyo
bi de oyle dene.yada biberonu tamamen umutmasini sagla yani kasikla besleyebilirsen bi sure memeyi aliyolarmis ama bnmki kasikla yaygara yaptigindan bn deneyemedim

Benim oglumda 28 aylik ve bnde kafayi yemek uzeeyim tekken eski oglum sessiz kendi kendine pynayan ama kardesi ortamdaysa bi nagirm sebepsiz aglama elimdekileri firlatma coook yorulxum cokkk

tatlım sakın süte guvenme.. spiralle hamile kalma ıhtımali çok düşük.. ben kaldım ama artık tarıhı geçmişti benim ondan sonra kaldım..ona rağmen düştü.. dr. dedi vucut tutmaz bunu diye..

sana katılıyorum bebekleri peş peşe yapmak lazımmış,benimde kızımla oğlum arasında 3 yaşa yakın ara var,seninkilerin arası nasıl ve kızımda daha iyiydim bu erkek bebekler pek nazlı oluyormuş.birde ikisi üst üste gelince.

hayılı sabahlar kızlar,
ben spinal anestezi sezeryan oldum ve akşamları sırtımın ağrısından duramıyorum bundanmı kaynaklanıyor bilginiz varmı?

fazla fazla olan sutum dun yetmedi 150ml mama verdim bu sabahda cok dolu degil ne oldu bir gunde ;( ne yapsamki bufunde 4 den beri ayaktayiz uyku akiyo gozumden

kesinlikle katilmiyorum cok yupratici birnci kn
[QUOTEe="silentgirl89, post: 36959351, member: 237924"]sana katılıyorum bebekleri peş peşe yapmak lazımmış,benimde kızımla oğlum arasında 3 yaşa yakın ara var,seninkilerin arası nasıl ve kızımda daha iyiydim bu erkek bebekler pek nazlı oluyormuş.birde ikisi üst üste gelince.[/QUOTE]
kesinlikle karilmiyorum birinxi kendi ihtiuaclarini karsulayack yasa gelmeden yapilmamali cocuk ihmal edilmis hisseidyo bnmki 2.5 yasinda kendi yemek yiyemez ustunu giyemez ccuse aliati tuvalete sen gotureceksun e bu ikinci desn h

duygu68 naptın canım merak etti.. ne dedi dr.buraya da girmemişsin inş önemli bişey yoktur?
Canim cok sagol sordugun icin.. gitrim dr a. Karnimda sert bi yer vardi ve orasi agri yapiyodu bi de karnim cok hassas elimi degdiremiyorum. Dr o sert yer buyuk ihtimalle ic dikislerin bittigi yerdir dedi. Daha cok yeni ameliyatlisin 2 yil iyilesmeyenler var dedi.(tabi odum koptu) adet doneminde o bolge sislik yaparsa endometriozis diye bi hastalik varmis rahim hucrelerinin bi yerde toplanmasiymis ondan bahsedebiliriz dedi.. simdilik cok agri yaparsa agri kesici kullan ya da buz kompresi yap dedi.. ama bilmiyorum bu agriyla yasamak cok zor...

Kizlar dr a korunma yonrltemi olarak ne onerirsiniz diye sordum spiral taktirabilirsin dedi adet donemini bekle fln demedi. Bi de 3 aylik igne adi verdi bebek 6 aylik olana kdr bunu kullanabilirsin sonra aylik igneye ya da hapa gecebilirsin dedi. Ben nette 3 aylik igneler birakildiktan sonra 18 ay hamile kalinamiyormus die okumustum sordum hayir oyle birsey yok dedi sadece onlari kullandigin sure icerisinde adet goremezsin dedi.. kafam karisti benim de. Ben korunmicam buyuk ihtimalle esim korunsun. Ama iste o da tam guvenilir midir bilemedim simdi...bi de bende pcos var zaten hormonlarim duzenli calismiyo oglum da tedaviyle oldu simdi o igneleri kullaninca hormonlarin tamamen dengesi degisir diye korkuyorum acikcasi cok kararsiz kaldimm

Gaz sancılarıyla geçen günlerimizden merhaba...
Ben doğum yaptıktan sonra doktorumun dediği asla sütün koruyuculuğuna güvenme ve korun demek oldu. Ama ben yine gebelik öncesindeki gibi eşimin korunduğu yöntemi seçecem napayım spiralden niyeyse korkuyorum dopum kontrol hapı ilk evlendiğimde kullandım ama acayip yan etki yaptı bana sürekli kanamam vardı, tüm kemiklerim ağrıyordu. Ne yazıkki kadınlara yönelik korunma yöntemleri spiral hariç hem hormonları etkileyici o yüzden istemiyorum..
Bu arada sezeryan olup hala iyileşemeyen arkadaşlara moral olsun ben normal doğum yaptım hala iyileşemedim.. İç dikişlerim hala yerinde duruyor.. Sandalyelere oturamıyorum dikişlerim batıyor.. Dra gittim bir sorun yok düşecek dedi.. İnşallah sorun yoktur.. Allah hem yavrularımızın gaz sancılarına hem de biz lohusalara şifa versin inşallah.. Tüm minnoşlara mışıl mışıl uykular, biz annişlere bol sütler olsun inşallah..

Bugun bir arladasım süt için gnc tablet önerdi, farkettirdi dedi. Duyan yada kullanan var mı kızlar
Ben sütümü o tabletler ve ek olarak meyve suyu ( ananas suyu ) ve hastane tipi süt sağma makinesi ile artırdım çok şükür. Tavsiye ediyorum ciddi fark ettiriyor

Butun iyi dualarinaa kocamaaann bi amin diyorum canimm. Demekki normal de olsa sezeryan da olsa bunyeden bunyeye degisiyor iyilesme sureci.. insallah tez zamanda kurtuluruz agrilarimizdan...

Arkadaşlar öncelikle merhaba.oğlum kolik sabah beşten beri emiyor ağlıyor emiyor ağlıyor sancıları öğle şiddetliki bazen emmeyi bile bırakıp katıla katıla ağlıyor .sürekli memede olması ve bi noktada memeyi de bırakıp ağlaması kafamı karıstırdı sütüm mü yok acaba deyip mama verdim içince kakasını yaptı uyudu bu üçdörtgündür böyle devam ediyor mamayı içince uyuyor.dün sağlık ocağında ebe sütün iyi geliyor mama verme dedi .bugün sabah üç saat emme bırakma mücadelwsinden sonra sağdım bir göğsümden onbeş dk 60 ml süt geldi ikinciyide sağsam yarım saatte 120 olacak anlamadığım 120 ml yeterli değilmi bebeğim neden böyle yapıyor mamayı alana kadar ağlayıp alıncada kakasını yapıp uyumasının nedenini anlamadım yardımcı olursanız fikir verirseniz sevinirim

merhaba herkese.. bayağıdır takip edemedim sizleri. bebeğimin gaz sancılarıyla başım dertte. bi ara azalmıştı geçti sandım ama doktorun dediği gibi 20.günden sonra arttı sancıları. emzirirken sallarken başım düşüyo uyksuzluktan. sinir boşalmaları yaşıyorum. emerken bile göğsümün ucunu kemiriyomuş hissi veriyo ve memeden çekmek isteği oluşuyo bende. sonra kendimi suçluyorm böyle düşündüğüm için ve bir de bunu ona nası yapıyorum diye ağlıyorum.

ve işin kötüsü kusmaları başlamıştı. burnundan da gelecek derecede olunca doktora götürdük. ultrasonda bakıldı ve mide çıkışı darlığı (pilor stenozu) tanısı konuldu. kuzum emdikten sonra öyle bi kusuyo ki burnundan da fışkrııyo sütler. canı çok yanıyo belli ve nefes alamıyo . sonra sütler burnunda kuruyup tıkanıklık yapıyo. başka bir doktora daha götürücez. cerrahi operasyon dediler. bi kaç gündür üzüntüden yaşamıyorum diyebilirim.

umarım sizlerde her şey yolundadır...

bu sütü çoğaltma konusunda yazmıştım kızlar. dereotu tüketin bol bol. ben faydasını gördüm. yalnız kilo da verdiriyor. ben aldığım kiloyu vermek istememiştim. dereotu yediğim günlerde 8 kilo verdim 10 günde. bu yüzden yemeyi bıraktım ve sütümde azaldı. o günlerde sürekli akardı üstüme sütüm, şimdi boş boş.

neyse cnm en azından önemli bişey olmaması iyi.. inşAllah en kısa zaman da iyileşirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…