2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım sen pko falan var diye gevşetme sakın öyle hamile kalan çok var çünkü. bir süpriz olmasın sonra :)

Ben sütümü o tabletler ve ek olarak meyve suyu ( ananas suyu ) ve hastane tipi süt sağma makinesi ile artırdım çok şükür. Tavsiye ediyorum ciddi fark ettiriyor

tabletleri bende duydum istanbuldayım Göktürk te oturuyorum ben burdaki tüm eczanelere sordum hatta onlarda depolarına falan sordular yok. Siz nerden buldunuz?
Humana veya malt içeceği alıyorum ama kiloluyum zaten onlarda inanılmaz şekerli.

canım sen pko falan var diye gevşetme sakın öyle hamile kalan çok var çünkü. bir süpriz olmasın sonra :)
Evet yaa zaten ilk dogumdan sonra hamile kalma olasiligi yukseliyormus dikkat edicem mecbur.. zaten benim daha akinti bitmedi dr 60 gune kdr surebilir normal diyo. Ama acaba b artik ozur mu sayiliyo 40 gun bitti cunku

Canim cok gecmis olsun ben de seni merak ediyordum uzun zamandir girmeyince.. insallah operasyona falan gerek kalmaz yaa.. baska dr a da mi gosterseniz acaba.. Allah sifa versin kuzularimizi korusun insallahh..

Cnm intenette buldum ben bir eczanenin sitesinde, memnun kalınmış birde onu deneyeyım. Ben de humana kullanıyorum ama artık tadından midem bulandı tablet en azından tatsız, malt içeceği göbek yapıyormuş diye duydum bira göbeği gibi :)

kızlar şimdi dktrdn geldik bizimki uyanmadan yazayım.sizede faydalı olur inş.doktorumu çoook beğendim buarada
1.sütü artırmayı sordum verdiği kağıdı yazıyorum.günlük;
*gaz yapmazsa2su bardağı süt
*1kase yoğut
*keçi peyniri(keçi olmasını üstüne basabasa söyledi)
*haftada 3kez et
*humana 3bardak
*laktamil 2 bardak(kendinize iyi bakmanız lazım bu mühlet içerisinde onun için verdi)
*dinlenme(uyku çok önemli süt için dedi)
*sık banyo(faydasını görürsünüz dedi)
*ZADEVİTAL ISIRGAN OTU KAPSÜLÜ 2tane(bunun allahın izniyle çok faydasını göreceksiniz dedi.biçok eczanede yok bi eczaneye istettim getirecek.kullanan hastalarımda çok olumlu sonuçlar duydum dedi)
*bununda faydasını çok göreceksiniz dedi.5kuru incir 1havuç yarım litre su 15 dk.kaynat(hergün yenisi kaynatılacakenaz 15gün boyunca devam edilecek.

fışkırarak kusmayı soran arkadaşlar:mama yiyince fışkırarak kusuyor dedim anne sütündede öyle kusuyormu dedi hayır dedim.eğer anne sütündede kussaydı ciddi reflü tedavisine başlayabilirdik ama önce mamanızı değiştirin humana yada milupanın AR olan (anti reflü)mamalarından başalyın bi takip edelim ama iyi gelir dedi.

malum gaz ve kabızlığı sordum:
*önce şunu söyliyeyim rezeneyi aktardaki rezenelerden kullanmayın hem daha ağır gelir.hem mantar oluşumuna ortam hazırlar dedi.yine humananın kimyonlu rezene çayını kullanın 50cc kadar.
*burdaki arkadaşlar demişti ya mamanın içine zeytinyağı katmayı.olur tabi ama günde 2 çaykaşığını geçmesin ağır gelir dedi.
*bana kısaca şöyle anlattı.günlük
aguline şurubunu 3defa ver
rezeneyi 50cc ver
arada çıkamıyorsa mamanın içinde zeytinyağını ver
bunlara rağmen hala zorlanıyorsa ozaman debridat(bağırsak hareketlerini düzenliyormuş)ver
bunlar çözüm olmazsa müdahale edilir dedi(benimki kolik ya)
kızlar benimkine bakayım diğer anlattıklarını yazarım

hangi eczanenin sitesinde acaba bide sayfa güvenilir mi acaba. Geçen gün burda Bi arkadaş milkmaker damla demişti onu aldım dünden beri kullanıyorum sanki biraz fark var gibi ama artık anlayamıyorum psikolojikmi geekten içtiğim yada yediğim şeyin faydasını. Midem çöplüğe dondu artık bisuru ıvır zıvır denemekten.

ÖĞRETMEN arkadaşlarım cevaplarınız için sağolun ilçeyi aradım erken doğum nedeniyle 3 hafta hakkınız ekleyebilirsiniz dediler memurda tamam dedi:)

arkadaşlar ameliyat sonrası doktor( bayan doktor) toparlayıcı çamaşır giy dedi doktor bile söylediyse yararlı demek ki korse almıştım ama ameliyattan çıkalı 10 gün oldu o yarım bel korsesinin bitiş yeri dikişime gelecek onu kullanamam şimdi. siz ne kullanıyorsunuz resim ya da satan site biliyormusunuz...dışarıda çıkamıyorum henüz...

birde kilo durumlarınız nasıl ben 63 olmuştum doğumdan çıkalı 10 gün oldu 58 im 8 kilo vermeliyim neler yapıyorsunuz başlasam mı unu şekeri kesmeye acaba ??

Ben senin doktorunu anlamadım bebeklere 6 ay anne sütü dışında su bile vermiyorken nasıl sana böyle rezene falan ver siyenilir ben okadar eğitime gittim nette gruplara üyeyim giç böyle bişey duymadım tezeneyi sen kendin iç sendn ona geçecektir zaten bide bakıyprumda herkes mama veriyor neden ?

Hiç bir işe yaramıyor canım boşuna sıkma kendini bi kere mantıklı düşündüğümde korse kan dolaşımını engelliyor kan dolaşımını engelliyor kan dolaşımını engelleyen bişey nasıl göbeğinin toparlanmasına yardımcı olabilir ben kullanmadım 13 kilo aldım 8 kilo versim biraz göbeğim var hala ama daha yeni doğum yaptık bu ne acele bide sıkılaşmak istiyosak bence spor şart

hem emziriyorum hem mama veriyorum sütüm az olduğu için.inanın süt olsun diye aldıklarımızın parası ,mama parasını üçe katlar..

"bakıyprumda herkes mama veriyor neden ?" demişsin.keyiften değil herhalde.hazır sıcak lokanta (anne sütü) dururken gece sıcak yataktan kalkıp mama hazyırlamayı,dışarıda az bir tüketme süresi olan mamayı temin etmeyi keyiften mi yapıyorum ben şimdi! bu nasıl soru?! yemiyor kardeşim denemediğim bi süt annesi bulmak kaldı.anlıyo musun YETMİYOR.Arkadaşlar hepimiz hassas bir dönemden geçiyoruz lütfen olana olmayana,yapana yapamayana saygılı olalım.saçma konuşmayalım

Facede bebek yapım onarım diye bir blog var oraya üye olup tomris hanımın emzirme kampını okumanızı tavsiye ederim anne aütünü artıran tek şey bebeğin bol bol emmesidir ayrıca hitap şekline dikkat edelim madem herkes hassas dönemden geçiyor söylediklerine biraz daha dikkat edebilirsin ben kimseye saygısızca laf etmedim senin şu yazdıklarında ama saygı da göremedim

bakıyorumda herkes mama veriyor neden? sorusu bence saygıdan,aynı zamanda düşünceden yoksun bir soru..neyse ben dicemi dedim.

bakıyorumda herkes mama veriyor neden? sorusu bence saygıdan,aynı zamanda düşünceden yoksun bir soru..neyse ben dicemi dedim.
Hala daha saygısızlığına devam ediyosun neyse bende daha devam etmicem siz mamaya devam edin yarın benim sütüm kalmadı diye okuyunca burda şaşırmıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…