- 18 Temmuz 2013
- 1.059
- 749
- 133
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #36.601
Benim ilk çocuk ama aynı durumdayım doğru düzgün uyumuyor mutfağı resmen üç saatte topladım yemek yok daha.acelece evi süpürdüm silme toz alma yok.tuvalet banyo yıkanacak o da yokkızlar itiraf ediyorum iki çocukla boka belendim.oğlumun beslenmesini,çantasını hazırla ödevini yaptır,kızım bi yandan ağlar kucak ister.12 ye kadar çift motor takıyorum.oğlum servise bindikten sonra tek motora düşüyorum.evin işi akşam yemeği.çocuk aç geliyor babamız esnaf geç geliyor ödevlerini yaptırıyorum.canım benim hiç ilgilenemiyormuşum gibi hissediyorum.servise ben bindirip almak istiyorum geldiğinde kızım kucağımda olmasın onu kucaklayım istiyorum.bunun için çabalıyorum.kıskanmasın diye tümden ikiye ayrılıyorum.gece de tek ben uyanıyorum.oğlumda eşim çok yardımcıydı.bunda heralde biraz daha rahat diye uyuyor.bu nedir yaaaa
çalışmanın gözünü seveyim,anneme atıp süslenip işe gitmek harikaymış bir de üstüne para kazanıyordum.yedi aydır evdeyim necisin diyen yok.offf off aynaya bakmıyorum günlerdir.kaş saç berbat tüm karizma yerlebir..
Benim bebeğim çok gazlı bir bebek değil çok şükür kendi kendine çıkartabiliyor ama memede çıkartmak istiyor bence bu bebeklerde normal kiminle konuştuysam aynı şeyi yaşamış şimdi aslında karnı tok ama gazı barya emmek istiyor emiyor bu seferde süt fazla geliyor kusuyor bizimkide yapıyor bunu yani telaşlanma ama eğer çok fışkırarak kusuyorsa doktoruna danışabilirsin hani reflü falan olabilirmi diye bide mama alan bebek daha az kaka yapar ve koyu olur hatta inş olmasında kabızlığa da sebep olabilir yani şu an senin bebişinin kakasıda normalKizlar bizim bebisin göbegi sürekli tas gibi. Masaj yapiyorum iste gaz cikiyo, ya da kaka yapiyo, rahatliyo ama sonra kisa bir süre sonra yine tas gibi. Sürekli sürekli bitmek bilmeyen bir gaz durumu var. Her emzirme sonrasi omzuma alip sirtini sivazliyorum, gaz cikmiyo bir türlü herhalde. Sonra gaz yüzünden emmek istiyo, e emince daha cok gazi oluyo. Mesela gazi varken biberonda hazirladigim mamayi almiyo, meme istiyo. Bu sefer tam rahatlatiyorum, acikiyo! Tekrardan mama yap, e daha yeni süt icmisti zaten falan, böyle karman corman bir döngüye giriyor. Bir de az miktarda ama fiskirir gibi iki uc kere kustu bugün, sirf da su gibi rengi. Bazen de agzindan akiyo kusmugu, peynir gibi görünen cinsten. Her emzirme sonrasi, uyurken, uyaninca, sürekli bu kusma var. Mendil yetistiremiyorum.
Böyle olan var mi aranizda? Bu kadar cok cikarmasi normal mi acaba ve bu kadar cok gazi olmasi... Bir de mamaya basladigimizdan beri kakasi daha kurulasti ve aglayarak kaka yapiyo.
Canım çok zor ve sabır isteyen günlerden geçiyoruz ama onların bi tek bize ihtiyacı var geçicek bu günler ozaman evlerimizi kahkalarıyla maskaralıklarıyla şenlendirecekler oyüzden sabır canım kendini üzüpde strese sıkıntıya girme gaz için eğer sütü sağıp biberonla beriyosan içine burda zeytinyağı damlatan arkadaşlar bar iyi geliyo danırım deneyebilirsin birde topuklarına elma yağı ile masaj yapabilirsin bacaklarını yavaşca karnına doğru çekip karnını her banyodan sonra zeytinyağı ile ovalayabilirsin aklıma gelen bunlar canım inş bir an önce gazı geçerHerkese merhaba çok ağlak bir oğlum olduğu için hiç internete giremiyorum hatta bırakın tableti elime almayı yemek bile zor yiyorum. Çoğu günler toplamda 2-3 saatlik uyku ile idare ediyorum. Uyumayan ve sürekli gaz sancısıyla ağlayan bir oğlum var ve hayat benim için çok zormuş gibi geliyor. 40 çıksın düzelir dediler ama ben bi düzelme göremedim henüz. Şimdi 3 ayını bekliyorum inşallah o zaman düzelir. Birde süt olsun diye habire yiyorum hamilelikte almadığım kiloları aldım. Loğusalıkta girmediğim depresyona girmek üzereyim. Benden haberler böyle bu işi pek kıvıramamış durumdayım yani
Canım desteğin için teşekkür ederim umarım üç aylık olduktan sonra geçer bir ayımız kaldı diyorum hep. Zeytinyağını ve elma yağını denedim ama nafile. Ayrıca muskat rezene anason nurse harveys sap simlex bio giaya diğer denediklerim. Düşün yani halimi ama yinede buna şükrediyorum Rabbim başka dert vermesin yavrularımıza.Canım çok zor ve sabır isteyen günlerden geçiyoruz ama onların bi tek bize ihtiyacı var geçicek bu günler ozaman evlerimizi kahkalarıyla maskaralıklarıyla şenlendirecekler oyüzden sabır canım kendini üzüpde strese sıkıntıya girme gaz için eğer sütü sağıp biberonla beriyosan içine burda zeytinyağı damlatan arkadaşlar bar iyi geliyo danırım deneyebilirsin birde topuklarına elma yağı ile masaj yapabilirsin bacaklarını yavaşca karnına doğru çekip karnını her banyodan sonra zeytinyağı ile ovalayabilirsin aklıma gelen bunlar canım inş bir an önce gazı geçer
Ben de sezeryanim.40 cikinca dr kontrole gel dedi.Canim bende sezeryan oldum. ..bilmiyorum ki diğer arkadaşlar gidiyor mu? Kuzenimde benim yaptığım doktorda yaptı o da gitti, ben şuanda başka şehirdeyim burada gideceğim bakalım öyle birşey var mı yok mu öğreniriz...
Herkese merhaba çok ağlak bir oğlum olduğu için hiç internete giremiyorum hatta bırakın tableti elime almayı yemek bile zor yiyorum. Çoğu günler toplamda 2-3 saatlik uyku ile idare ediyorum. Uyumayan ve sürekli gaz sancısıyla ağlayan bir oğlum var ve hayat benim için çok zormuş gibi geliyor. 40 çıksın düzelir dediler ama ben bi düzelme göremedim henüz. Şimdi 3 ayını bekliyorum inşallah o zaman düzelir. Birde süt olsun diye habire yiyorum hamilelikte almadığım kiloları aldım. Loğusalıkta girmediğim depresyona girmek üzereyim. Benden haberler böyle bu işi pek kıvıramamış durumdayım yani
Acaba doktor gel dedide benmi hatırlamıyorum çünkü unutkanlık var bende bu aralarBen de sezeryanim.40 cikinca dr kontrole gel dedi.
Bende taktırıcam ama kafam karışık bizim burda ana sağlığı var o 40 gün mutlaka gel eşinle kesinlikle ilişkiye girme dedi ben şimdi kendi doktoruma takturmak istiyorum oda dediki kabaman bitecek üstüne bi daha adet göreceksin ondan sonra takarım şimdi acaba hangisi daha doğru sen bide doktorunla konuştuktan sonra yazarmısın bakalım o ne dicekKızlar ben spiral taktırmak istiyorum taktıranınız oldumu ? Yarında doktora giyoruz :)
BEN DE düşünüyorum lütfen acıyıp acımadığını ve ayrıntılarını bana da yaz olur mu?Kızlar ben spiral taktırmak istiyorum taktıranınız oldumu ? Yarında doktora giyoruz :)
aç olabilir mi canım benim yaa çok üzüldüm tahammülü zor bir durum ama gaz dışında aç mı acabaBen kafayı yemek üzereyim sürekli ağlıyor ya sabahtan beri bir saat anca uyudu delirecegim :-(
Benim bebeğim çok gazlı bir bebek değil çok şükür kendi kendine çıkartabiliyor ama memede çıkartmak istiyor bence bu bebeklerde normal kiminle konuştuysam aynı şeyi yaşamış şimdi aslında karnı tok ama gazı barya emmek istiyor emiyor bu seferde süt fazla geliyor kusuyor bizimkide yapıyor bunu yani telaşlanma ama eğer çok fışkırarak kusuyorsa doktoruna danışabilirsin hani reflü falan olabilirmi diye bide mama alan bebek daha az kaka yapar ve koyu olur hatta inş olmasında kabızlığa da sebep olabilir yani şu an senin bebişinin kakasıda normal
Evet adet olduktan sonra takılıyormuş bnde kend doktoruma taktırmak istiyorum ama bilemiyorumBende taktırıcam ama kafam karışık bizim burda ana sağlığı var o 40 gün mutlaka gel eşinle kesinlikle ilişkiye girme dedi ben şimdi kendi doktoruma takturmak istiyorum oda dediki kabaman bitecek üstüne bi daha adet göreceksin ondan sonra takarım şimdi acaba hangisi daha doğru sen bide doktorunla konuştuktan sonra yazarmısın bakalım o ne dicek
BEN DE düşünüyorum lütfen acıyıp acımadığını ve ayrıntılarını bana da yaz olur mu?
Spiral bende düşünüyorum ama hamile kalındığını ilk senden duydum şimdi şüphe içinde kaldım bak :/ gerçi benim içinde erken 43 günlük bebeğim2. Bebişi olan anneler kıskançlık var mı?
Aslında kızımla oğlumun arası 19 ay kızım çok da bişeyin farkında değildi başlarda ama sanırım yavaş yavaş bebeğe sinir olmaya başladı. Vuruyo şaka yapar gibi, yada birisi kucağına alınca ne yapacağını şaşırıyo. Onu üzmicem diye ne yapacağımı şaşırdım ve sütüm inanılmaz azaldı bu stressde. Süt meseleside ayrı stress konusu. Bebeklerimi çok seviyorum ama buladar yakın olması çok yoruyo anneyi. Hamile kalacağım korkusuna eşimide yanıma yaklaştırmıyorum korunma yintemimi seçemedim sipiral le hamile kalan 4 5 kişi tanıyorum. 9 aylık hamileyken yaptıklarıma sayılsın bu kesat günler :)
Canım sürekli memede olduğu için öğle yemeği dahi yiyemedim sütüm sıkınca fışkırıyor ama 80 cc mama verdim uyudu doymuyor herhaldeaç olabilir mi canım benim yaa çok üzüldüm tahammülü zor bir durum ama gaz dışında aç mı acaba
bir de kızlar ben emziği verrken üzüm tanesini sıkıp emziğe sürüyorum.pekmez zararllı olur diye yapmıyporum.aslında hiçbiri iyi değil ama oğlum da böyle alışmıştı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?