- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #36.661
Hala daha saygısızlığına devam ediyosun neyse bende daha devam etmicem siz mamaya devam edin yarın benim sütüm kalmadı diye okuyunca burda şaşırmıcam
Sen neden bnim her dediğimi terse çekiyorsun anlamaım ben temennide falan bulunmadım iyimisin sen sadece mama verdikçe sütünüz azalır bende bunu duyduğumda şaşırmıcam dedim Allahım inş süt versin taşsın bende anneyim nasıl böyle bir düşünceyle yazmış olabileceğimi düşünürsün umarım bir an öncede kendine gelirsin ve lütfen konuyu kapatO nasıl bir temenni beddua gibi.. Seni Allaha havale ediyorum.
arkadaşım benim çocuğum kolik bir bebek kaç defa ağlama kriziyle acile gittim 55 gün içinde hatırlamıyorum.doktorlara bu çocuk ya gaz sancısından çatlayacak yada bişey yapın diyerek gittim.eczaneye gittiğimde bebekler için çeşit çeşit rezene çaylarının içinden seçtim çayı.tabiki çok iyi bişey değil yavrum şuan bile kıvranıyor önümde.süt ise benim sütüm yok denecek kadardı 55gün oldu hala yetmiyor ve kaldıki 24 saatin çoğunu emerek geçirdiğimiz halde...senin gibi çok ısrarcıydım asla başka bişey vermiycem sadece anne sütü diye birincisinde sarılık oldu açlıktan hastaneye yatıyorduk.ikincisinde doktor ver artık dediği halde vermedim ısrar ettim mama vermem diye bihafta sonra bi gittik bırak kilo almayı kilo vermiş çocukcağızım.işte bu sebepten dolayı mama verdim yada vermek zorunda kaldımBen senin doktorunu anlamadım bebeklere 6 ay anne sütü dışında su bile vermiyorken nasıl sana böyle rezene falan ver siyenilir ben okadar eğitime gittim nette gruplara üyeyim giç böyle bişey duymadım tezeneyi sen kendin iç sendn ona geçecektir zaten bide bakıyprumda herkes mama veriyor neden ?
arkadaşım benim çocuğum kolik bir bebek kaç defa ağlama kriziyle acile gittim 55 gün içinde hatırlamıyorum.doktorlara bu çocuk ya gaz sancısından çatlayacak yada bişey yapın diyerek gittim.eczaneye gittiğimde bebekler için çeşit çeşit rezene çaylarının içinden seçtim çayı.tabiki çok iyi bişey değil yavrum şuan bile kıvranıyor önümde.süt ise benim sütüm yok denecek kadardı 55gün oldu hala yetmiyor ve kaldıki 24 saatin çoğunu emerek geçirdiğimiz halde...senin gibi çok ısrarcıydım asla başka bişey vermiycem sadece anne sütü diye birincisinde sarılık oldu açlıktan hastaneye yatıyorduk.ikincisinde doktor ver artık dediği halde vermedim ısrar ettim mama vermem diye bihafta sonra bi gittik bırak kilo almayı kilo vermiş çocukcağızım.işte bu sebepten dolayı mama verdim yada vermek zorunda kaldım
Bebegim cok guzel emiyor ama sutum cok az.ve denemedigim sey kalmadi..sütü olan birinin sütü olmayan birini anlamasi cok zor..dilerim bu duyguyu anlamak zorunda kalmazsiniz..emzirdikce gelir sözü tamamen yalanmis..emziriyorum artis yok cocuk acliktan aglayinca naparsin mecbur mama vericeksin.Ben senin doktorunu anlamadım bebeklere 6 ay anne sütü dışında su bile vermiyorken nasıl sana böyle rezene falan ver siyenilir ben okadar eğitime gittim nette gruplara üyeyim giç böyle bişey duymadım tezeneyi sen kendin iç sendn ona geçecektir zaten bide bakıyprumda herkes mama veriyor neden ?
damacana gibi oldum sut yapsin die ictiklerimden, 150 cc ye anca cikti, dere otuyla kuru incir de alim bari, neler yasioruz valla deli gibiyim yaa,
Bebegim cok guzel emiyor ama sutum cok az.ve denemedigim sey kalmadi..sütü olan birinin sütü olmayan birini anlamasi cok zor..dilerim bu duyguyu anlamak zorunda kalmazsiniz..emzirdikce gelir sözü tamamen yalanmis..emziriyorum artis yok cocuk acliktan aglayinca naparsin mecbur mama vericeksin.
hangi eczanenin sitesinde acaba bide sayfa güvenilir mi acaba. Geçen gün burda Bi arkadaş milkmaker damla demişti onu aldım dünden beri kullanıyorum sanki biraz fark var gibi ama artık anlayamıyorum psikolojikmi geekten içtiğim yada yediğim şeyin faydasını. Midem çöplüğe dondu artık bisuru ıvır zıvır denemekten.
S
Duydum canim kullanan memun..bira mayasi tabletiymis.bende dusunuyorum
ben de bayılmıyorum mama vermeye,insan kendini yetersiz hissediyor.benim de bebeğim çok güzel emiyor ama az geliyo diye sinirleniyor döğüşüyor göğsümle.çabalıyorum kalkıyorum sallıyorum emzirirken.süt duası bile bulup koydum sütyenime.dua yazıp suyunu içtim.alıp içtiğim yediğim süt yapıcıları hiç saymıyorum.bağ bağ dereotu yedim guatrıma iyi gelmediğini bile bile.amaaannnn boşverin kızlar.yetimhanede büyüyen bebekleri biliyorum mamayla.onlar da büyüyor bunlarda dışarıdan maval okuması kolay.ben artık 4 ay emzirsem yeter diyorum sonra ek gıdaya geçicem napiim.inşallah o zamana bırakmazda şifa niyetine olsun emzirrim.doyacak kadar sütü beklemeyi geçeli çok oldu.
Aynen canim bende emdigi kadar emziricem.ama cocuguda ac tutamam biraz anne sutu biraz mama buyuyecekler bir sekilde.süt diye diye psikolojim bozuldu aglama nobetlerine giriyorum..yok iste sütüm öleyim mi yani.ben de bayılmıyorum mama vermeye,insan kendini yetersiz hissediyor.benim de bebeğim çok güzel emiyor ama az geliyo diye sinirleniyor döğüşüyor göğsümle.çabalıyorum kalkıyorum sallıyorum emzirirken.süt duası bile bulup koydum sütyenime.dua yazıp suyunu içtim.alıp içtiğim yediğim süt yapıcıları hiç saymıyorum.bağ bağ dereotu yedim guatrıma iyi gelmediğini bile bile.amaaannnn boşverin kızlar.yetimhanede büyüyen bebekleri biliyorum mamayla.onlar da büyüyor bunlarda dışarıdan maval okuması kolay.ben artık 4 ay emzirsem yeter diyorum sonra ek gıdaya geçicem napiim.inşallah o zamana bırakmazda şifa niyetine olsun emzirrim.doyacak kadar sütü beklemeyi geçeli çok oldu.
Aynen kv veya baskasi ac galiba deyince deli oluyorum..sanki ben ac birakmak istiyorum yavrumu..humana komposto tahin helva uzum hersey yiyorum..yok yok 60 ccyi gecmiyor..icim disim su vb icecekler oldu...biktimmmmSeni okadar iyi anlıyorumki günde 1 kere mama veriyorum eşimden annemden kayınvalideden gizli sanki ben yavrumu onlar kadar sevmiyorum düşünmüyorum. Üzerimdeki strese bakarmısın kaç yaşında milletten çekiniyorum. Sen tepkilerinde çok haklısın biri bana sütün mü yok aç çocuk doymuyormu acaba desin deliye bağlayıp bağırıp çağırıyorum. Herkesde bi akıl verme merakı. Kızımı emziremedim bunu emzirmek için çırpınıyorum allah yardımcımız olsun. Belkide artar ve tamamen süt veririz ilk 6 ay.
off cildircam artik dun gexe 4 den bwri uyumuyoo on dk daliyo geri uyaniyo
Benimki de öyle canım özellikle duvardaki saatler çiçek falan çok dikkatini çekiyor gözü yükseklerde :)arkadaşlar benim kız kucaktayken hep bi tavanlara perdelere bakma derdinde sizlerde böyle bir durum var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?