- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #36.581
Arkadasim ilceyle gorussene.ÖĞRETMEN arkadaşlarım 37.hafta çalışamaz raporumu aldığım gün doğum yaptım 38 39 40. haftalarımı yani 3 haftayı doğum sonrasına aktarabileceğimi söyleyen olmuştu...memur a anlatamadım derdimi yardımcı olurmusunuz... 8 eylüldü doğumum 37artı 0 dı ve okulda açıktı yani yardımcı olun lütfen ya....
Cok tskkr ederim canim yarin doktordan sonra bunu denicem. Internette cok korkunc seyler yaziyo bu agrilarla ve sertlille ilgili. Umarim bu kdr onemli bisey yoktur...Benim de dikislerim 40 günlük olduk tan sonra daha iyi oldu.ben dikislere ve karnım a hafifçe bepanthol ve hematan krem surdum ve biraz krem cekene kadar açık olarak Ayaklarimi uzatarak yattım.
Kızlar hepiniz bebeklerinizin sorunlarıyla uğraşıyorsunuz ben hala kendi derdimle uğraşıyorum. Bugün 39 gün oldu ve benim hala sezeryan yerim acıyor sabahtandir hareket edemiyorum onun da kötüsü dikişlerimin üst tarafı yani karın bölgem aşırı hassas el degdiremiyorum cayır cayır yanıyor. Bebeğimi kucağıma tasiyamiyorum islerini zorla yapıyorum napalım şaşırdım yarın tekrar Dr a gidicem bişey yok diyolar ama ben iyi değilim. Ne önerirsiniz bana kızlar var mı tecrübesi olan nasıl iyileşir sezeryan olanlar tamamen iyileştiniz mi yani hiç mi yok ağrınız?
Aminn canim Allah razi olsun. Vallahi ben de bezdim artik etrafimda bir suru sezeryan olan gordum ama bu kadar agri cekeni gormedim. Hayattan zevk alamiyorum artik. Cocugumla istedigim gibi ilgilenemiyorum ve en kotusude elimden birsey gelmiyor caresizim. Bakalim yaron dr ne diyecek dua edin bana kotu birsey cikmasin..canım çok uzun zaman olmuş iyileşmesi gerekirdi.. benim 16 gün sürdü ben onu bile çok buluyordum.. senin 40 olmuş hala devam ediyor..Allah yardımcın olsun
bnmkide bugun emdi kustu ya ben usuttum sutumden ona gecti ams bnmide hic birakmiyo memeyi rmip duruyo doyuyo sobra yibe istiyo emdigini kusuyo 100 ml ccok degol bnmkide 120 160 arasi iciuo daha sogrusu daha ittigibi gormedo. gozu kapanana kadar emiyoKizlar bebegim bugün fiskirtarak kustu ilk defa hem burnundan hemyok agzindan üstüm basim, koltuk, yastiklar hersey batti. Birden sok oldum. Acaba cok mu yedi diye düsündüm. Bebegim bir aylik oldu ve 50ml benim sütümü icti, sonra da 50ml mama verdim cok mu olmus? Bir önceki beslenme de 3 saat önceydi.
Canim benim bebegime biberonla sut veriyorum ya 60 aliyo ya 80.o zaman benim ki cok az aliyobnmkide bugun emdi kustu ya ben usuttum sutumden ona gecti ams bnmide hic birakmiyo memeyi rmip duruyo doyuyo sobra yibe istiyo emdigini kusuyo 100 ml ccok degol bnmkide 120 160 arasi iciuo daha sogrusu daha ittigibi gormedo. gozu kapanana kadar emiyo
Benim bebeğimde aynen özellikle akşama doğru ve sabaha karşı emerken ayaklarını kendine doğru çekiyor kıpkırmızı oluyor.. Yarın dra gidicez bakalım ne diyecek.. Allah yardımcımız olsun..Aksamlari emerken bir anda ayaklarını çekip ı kınıyor ağlamaya başlıyor ben gaz diyorum ama belli saatlerde olup kolik müziklerle bazen rahatliyor bende tam anlam veremedim..bende yatağa koyduğum an başlıyor ağlamaya kucağımda biraz uyuyor
Sütünü sağmanla alakalı değildir canım bence. Yengem2 yıl önce doğum yaptı o da 40. Gün adet oldu ve düzenli emzirirdi bebeğini..Kizlar 39 gunlukken kanamanın rengi degisti sari akinti seklinde gelirken kirmiziya dondu.tabi adet agrisi gibi agrilarimda oldu ve hala kanama devam ediyo 3 gun oldu sanirim adet oluyorum.bebegi devamli emzirmedigim sagip biberonla verdigim icin sut korumadi haliyle
Ben sezeryan oldum kontrol ondan olmıcak olmayım kafam karıştı şimdi ?Canım bende on tane nenem donundan aldımkorkuyordum dün giydim..
Canım kontrol hep oluyor diye biliyorum. .yanlış bilmiyorsam rahmin aşağıya inip inmedigine bakıyorlar. .
ben de 6 ağustosta doğum yaptım.normal doğum tarihim 1 eylüldü.36. haftada yaptım.32. haftada okul açıkken çalışabilir raporu almıştım.erken doğumda son 4 haftayı aktaranlar olmuş ama ben de anlatamadım.1 ekimde doğum sonrası 8 haftam bitiyor ve müdür 1 ekimde rapor almazsan göreve başlayacaksın dedi..bizim okulda bir arkadaş senin gibi 37. haftada okuldan doğum iznine ayrıldığı akşam doğum yaptı ve evet doğru senin dediğin erken olduğu işime yaradı o 3 haftayı da iznime eklediler dedi.okul açık olduğu için.memurlar nette falan bi sor istersenÖĞRETMEN arkadaşlarım 37.hafta çalışamaz raporumu aldığım gün doğum yaptım 38 39 40. haftalarımı yani 3 haftayı doğum sonrasına aktarabileceğimi söyleyen olmuştu...memur a anlatamadım derdimi yardımcı olurmusunuz... 8 eylüldü doğumum 37artı 0 dı ve okulda açıktı yani yardımcı olun lütfen ya....
Canim bende sezeryan oldum. ..bilmiyorum ki diğer arkadaşlar gidiyor mu? Kuzenimde benim yaptığım doktorda yaptı o da gitti, ben şuanda başka şehirdeyim burada gideceğim bakalım öyle birşey var mı yok mu öğreniriz...Ben sezeryan oldum kontrol ondan olmıcak olmayım kafam karıştı şimdi ?
tam olarak beni anlatmışsın.butün bunlara rağmen ben bu durumdan şikayetçi değilim çünkü gelecek günleri düşündükçe bunlar iyi günlerim diyorum.okula başlayınca benim bu çift motorla yaptığım işleri kayınvalideme devredebilecek miyim?devretsem o becerebilecek mi?ayrıca benim kaç motor takmam gerekecek?Allahın gücüne gitmesin yokluğuyla sınamasın ama 2. çocuk bizzim harcımız değilmiş sanki..kızlar itiraf ediyorum iki çocukla boka belendim.oğlumun beslenmesini,çantasını hazırla ödevini yaptır,kızım bi yandan ağlar kucak ister.12 ye kadar çift motor takıyorum.oğlum servise bindikten sonra tek motora düşüyorum.evin işi akşam yemeği.çocuk aç geliyor babamız esnaf geç geliyor ödevlerini yaptırıyorum.canım benim hiç ilgilenemiyormuşum gibi hissediyorum.servise ben bindirip almak istiyorum geldiğinde kızım kucağımda olmasın onu kucaklayım istiyorum.bunun için çabalıyorum.kıskanmasın diye tümden ikiye ayrılıyorum.gece de tek ben uyanıyorum.oğlumda eşim çok yardımcıydı.bunda heralde biraz daha rahat diye uyuyor.bu nedir yaaaa
çalışmanın gözünü seveyim,anneme atıp süslenip işe gitmek harikaymış bir de üstüne para kazanıyordum.yedi aydır evdeyim necisin diyen yok.offf off aynaya bakmıyorum günlerdir.kaş saç berbat tüm karizma yerlebir..
tam olarak beni anlatmışsın.butün bunlara rağmen ben bu durumdan şikayetçi değilim çünkü gelecek günleri düşündükçe bunlar iyi günlerim diyorum.okula başlayınca benim bu çift motorla yaptığım işleri kayınvalideme devredebilecek miyim?devretsem o becerebilecek mi?ayrıca benim kaç motor takmam gerekecek?Allahın gücüne gitmesin yokluğuyla sınamasın ama 2. çocuk bizzim harcımız değilmiş sanki..
tam olarak beni anlatmışsın.butün bunlara rağmen ben bu durumdan şikayetçi değilim çünkü gelecek günleri düşündükçe bunlar iyi günlerim diyorum.okula başlayınca benim bu çift motorla yaptığım işleri kayınvalideme devredebilecek miyim?devretsem o becerebilecek mi?ayrıca benim kaç motor takmam gerekecek?Allahın gücüne gitmesin yokluğuyla sınamasın ama 2. çocuk bizzim harcımız değilmiş sanki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?