2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadasim ilceyle gorussene.

kızlar ya dilimin ucunda 3 tane aft var deli olcam artık acıdan 3 gündür bıktırdı bezdirdi canımdan ya.. bi akşam yemeği yedim acıdan öldüm ya (

Benim de dikislerim 40 günlük olduk tan sonra daha iyi oldu.ben dikislere ve karnım a hafifçe bepanthol ve hematan krem surdum ve biraz krem cekene kadar açık olarak Ayaklarimi uzatarak yattım.
Cok tskkr ederim canim yarin doktordan sonra bunu denicem. Internette cok korkunc seyler yaziyo bu agrilarla ve sertlille ilgili. Umarim bu kdr onemli bisey yoktur...

canım çok uzun zaman olmuş iyileşmesi gerekirdi.. benim 16 gün sürdü ben onu bile çok buluyordum.. senin 40 olmuş hala devam ediyor..Allah yardımcın olsun

canım çok uzun zaman olmuş iyileşmesi gerekirdi.. benim 16 gün sürdü ben onu bile çok buluyordum.. senin 40 olmuş hala devam ediyor..Allah yardımcın olsun
Aminn canim Allah razi olsun. Vallahi ben de bezdim artik etrafimda bir suru sezeryan olan gordum ama bu kadar agri cekeni gormedim. Hayattan zevk alamiyorum artik. Cocugumla istedigim gibi ilgilenemiyorum ve en kotusude elimden birsey gelmiyor caresizim. Bakalim yaron dr ne diyecek dua edin bana kotu birsey cikmasin..

bnmkide bugun emdi kustu ya ben usuttum sutumden ona gecti ams bnmide hic birakmiyo memeyi rmip duruyo doyuyo sobra yibe istiyo emdigini kusuyo 100 ml ccok degol bnmkide 120 160 arasi iciuo daha sogrusu daha ittigibi gormedo. gozu kapanana kadar emiyo

Canim benim bebegime biberonla sut veriyorum ya 60 aliyo ya 80.o zaman benim ki cok az aliyo((41 gunluk oldu senin ki kac gunluk

Kizlar 39 gunlukken kanamanın rengi degisti sari akinti seklinde gelirken kirmiziya dondu.tabi adet agrisi gibi agrilarimda oldu ve hala kanama devam ediyo 3 gun oldu sanirim adet oluyorum.bebegi devamli emzirmedigim sagip biberonla verdigim icin sut korumadi haliyle

Benim bebeğimde aynen özellikle akşama doğru ve sabaha karşı emerken ayaklarını kendine doğru çekiyor kıpkırmızı oluyor.. Yarın dra gidicez bakalım ne diyecek.. Allah yardımcımız olsun..

Sütünü sağmanla alakalı değildir canım bence. Yengem2 yıl önce doğum yaptı o da 40. Gün adet oldu ve düzenli emzirirdi bebeğini..

Ya beş dakika isimi yapamıyorum uyuyor mutfağa gidiyorum hemen ağlıyor evimi böyle görünce depresyona giriyorum hiç bir yere yetişemiyorum :-(

ben de 6 ağustosta doğum yaptım.normal doğum tarihim 1 eylüldü.36. haftada yaptım.32. haftada okul açıkken çalışabilir raporu almıştım.erken doğumda son 4 haftayı aktaranlar olmuş ama ben de anlatamadım.1 ekimde doğum sonrası 8 haftam bitiyor ve müdür 1 ekimde rapor almazsan göreve başlayacaksın dedi..bizim okulda bir arkadaş senin gibi 37. haftada okuldan doğum iznine ayrıldığı akşam doğum yaptı ve evet doğru senin dediğin erken olduğu işime yaradı o 3 haftayı da iznime eklediler dedi.okul açık olduğu için.memurlar nette falan bi sor istersen

Ben sezeryan oldum kontrol ondan olmıcak olmayım kafam karıştı şimdi ?
Canim bende sezeryan oldum. ..bilmiyorum ki diğer arkadaşlar gidiyor mu? Kuzenimde benim yaptığım doktorda yaptı o da gitti, ben şuanda başka şehirdeyim burada gideceğim bakalım öyle birşey var mı yok mu öğreniriz...

kızlar itiraf ediyorum iki çocukla boka belendim.oğlumun beslenmesini,çantasını hazırla ödevini yaptır,kızım bi yandan ağlar kucak ister.12 ye kadar çift motor takıyorum.oğlum servise bindikten sonra tek motora düşüyorum.evin işi akşam yemeği.çocuk aç geliyor babamız esnaf geç geliyor ödevlerini yaptırıyorum.canım benim hiç ilgilenemiyormuşum gibi hissediyorum.servise ben bindirip almak istiyorum geldiğinde kızım kucağımda olmasın onu kucaklayım istiyorum.bunun için çabalıyorum.kıskanmasın diye tümden ikiye ayrılıyorum.gece de tek ben uyanıyorum.oğlumda eşim çok yardımcıydı.bunda heralde biraz daha rahat diye uyuyor.bu nedir yaaaa
çalışmanın gözünü seveyim,anneme atıp süslenip işe gitmek harikaymış bir de üstüne para kazanıyordum.yedi aydır evdeyim necisin diyen yok.offf off aynaya bakmıyorum günlerdir.kaş saç berbat tüm karizma yerlebir..

tam olarak beni anlatmışsın.butün bunlara rağmen ben bu durumdan şikayetçi değilim çünkü gelecek günleri düşündükçe bunlar iyi günlerim diyorum.okula başlayınca benim bu çift motorla yaptığım işleri kayınvalideme devredebilecek miyim?devretsem o becerebilecek mi?ayrıca benim kaç motor takmam gerekecek?Allahın gücüne gitmesin yokluğuyla sınamasın ama 2. çocuk bizzim harcımız değilmiş sanki..

ben de kendimi henüz evlenmeyen ya da çocuk yapmamış veya henüz tek çocuklu arkadaşlarıma bakarak teselli ediyorum kendimce, onlar çabalarken sen rahatlamış olacaksın diyorum.. napiim..

kızlar ben tatlı canlı da değilimdir ama bu pompayı kullanamadım ben.arkadaşımın mendela nın elektirikli makinası.arkadaşım da göğüs uçların çok acıdığı için acıtıyordur,iyileşince o kadar acıtmaz dedi.sütüm az ve günde 4 kere mama veriyorum,ne kadar var bakmak için de sağmak istiyorum önerisi olan var mı canlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…