2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın güzel anneler biz bugun ilk ay asimizi olmaya gidiyoruz hiç gitmek istemiyorum kuzumun canı aciyacak diye ama sağlığı icin katlanmak zorundayiz napalim

Kızlar normal iç çamaşırlarinizi gitmeye baslariniz değil mi..ben aldigim kocaman çamaşırlari gidiyordum dün normal giydim kesik yere geliyor sanki canım yanacak hissi oluyor oturamiyoum. ..32 gün oldu artık birsey olmazda korkuyorum. ..
40 çıkınca doktor kontrolüne giderken genital bölgeyi ağdayla alabilir miyiz

ben de normallere geçtim çoktan ama o bölgeye ağda için erken bence.kesik çevresini jiletlemek daha iyi olur sanki diğer yerlere ağda yapılabilir bence

Günaydın güzel anneler biz bugun ilk ay asimizi olmaya gidiyoruz hiç gitmek istemiyorum kuzumun canı aciyacak diye ama sağlığı icin katlanmak zorundayiz napalim
Ben daha 2.gunu normalere gectim canim.agda konusuna gelince 2 ay bitmeden cesaret edemem sanirim.jilete devam.

BEnimde sag gogsum ice ve asagi donuk bebegimi o memeyle emziriceksrm ters tutuyorum sanki sol memeyi emzirir gibi koltuk altima bacaklari gelrcek sekilde yani.altina yastik koyuyorum.simdi tutuyor.sut gelmiyor o ayri ama inatla emziriyorum.
canım sağol bide öyle deneyim ...öylede denemiştimde yastık koymamıştım belki öyle kolay olur.benim süt çok şu anda ara ara sağmamın faydası oldu pompayla.hatta süt emmeyince bebek şişiyor kocaman oluyor sağıyorum bende bayağı boşaltıp çok az bırakıp öyle deniyeceğim bugün amaç bebeği beslemek değil sadece tutmasını sağlamak şimdilik beim doktorun verdiği milk malker işe yarıyor bu arada damla şeklinde bi ilaç

Bugün 2 ayımız bitti 2 ay kontrolümüzü olduk 5300 gr olmuşuz. 1 ay erken doğan bebeğim 2800 doğmuştu bu kadar kısa sürede bu kadar kilo olmaları büyümeleri nasıl heyecanlandırıyor insanı. El kadardı yavrum. Bu arada bebeği doğuştan hipospadios lu (peygambersünnetli) doğan var mı ?

canım sütün azdı da öyle mi işe yaradı bu ilaç yoksa zaten sütün var mıydı?benim de az ve artık doymamaya başladı sanırım

benimki de erken doğdu.geçen ay yani 1. ay kontrolünde alt sınırda kilo almış.canım neyle besliyorsun sadece anne sütü mü mama var mı

benimki de erken doğdu.geçen ay yani 1. ay kontrolünde alt sınırda kilo almış.canım neyle besliyorsun sadece anne sütü mü mama var mı

Canım ben sadece anne sütü veriyorum. Sütüm artsın diyede özellikle bir şey yapmıyorum. Doktorumun dediği bolbol su iç kısmını yapıyorum. bir de stresten uzak duruyorum :) hayırlısı ile senin bebişinde alacaktır kiloları anne sütü yetmiyorsa doktorunuz ek besine geçirecektir zaten.

cnm bebegim gece o kadar kustu ki yavrum elimde nefesi kesildi nerdeyse o kadar korktum ki bisey oldu diye.halen elim ayagim titriyo kendimi hic iyi hissetmiyorm
. Tatlım neden o kadar çok kustu ki sende kendine dikkat et canım sakın salma kendını hersey suan tecrübe bize

Aynen öyle canım bende yanlızım şimdi napiyim kendim herşeyi tecrübe ediniyorum zor oluyor ama o şekilde yıpranmaktan daha iyi ilk çocuğum benim annemlerde gündüz geliyorlar o şekilde yapıyoruz

Ben giyiyorum ama dikişe geldiğinde kaşımtı yapıyor bide benim doktorum kırkında gel falan demedi

Biz asimizi vurulduk geldik kızlar oğlum 3300 doğmuştu sonra kilo kaybetti 3050 ye düştü 15. gün 3650ydi bugün 4700 olmuş boyumuz da 60 cm maşallah güzel kilo almis dediler hep cok rahatladım

Canim bi önceki mesajini bulamadim ama bebeğim emzik almiyo demissin.emziğin ucunu nokta kadar recele veya şerbete Batir aliyolar bizimkide ole yapnsti.

maşallah diyelim o zaman nazar değmesin.bu süt işi genetik galiba diyeceğim ama benim annem 2 yaşına kadar 3 çocuğu anne sütüyle beslemiş.benim ikinci çocuğum ilkinde de bir süre sonra yetmemişti

maşallah diyelim o zaman nazar değmesin.bu süt işi genetik galiba diyeceğim ama benim annem 2 yaşına kadar 3 çocuğu anne sütüyle beslemiş.benim ikinci çocuğum ilkinde de bir süre sonra yetmemişti
Genetikle alakası olduğunu zannetmiyorum. Ablam emzirememişti ilk çocuğunu sütü çok az gelmişti. Bende pek sütüm olacağını zannetmiyordum ama Allah a şükür oldu. Sütün gelmesede emzir sen emzirme hareketi ile süt kanalların çalışır hiç değilse bakarsın çoğalır canım.

Kafayı yemek üzereyim sabahtan beri agladi uyumadi oğlum üstümü bile değiştiremedim ev desen karmakarışık.eşim okuldan geldi de temizlik yapıyor.oysa bugün oğlumla markete gitmeyi istiyordum ilk defa ama çok huysuz :-(

Canım eşinle beraber alın bebişinizi dışarı çıkın inan hem size hemde bebeğe çok iyi gelecek ve mışıl mışıl uyucak tecrübe ettim

Senin eşinin yeni adetler çıkarmasının sebebi anneninn yanında olması annen gitsin bak bakalım nasıl tutuşuyor biraz baş başa kalın eşinle eger fırsatın varsa
ben yanına gidiyorum adam uyumaya gidiyor artık ben de bıraktım seninki de çok zor bu durumda insanları idare etmek gerçekten bir yük oysa tek düşünmemiz gereken kendimiz ve bebeğimiz olmalı

süt yok ben de arkadaşlar azıcık gelende iyice kesildi süt çıkmayınca bebeğimde sinirlenip ağlıyor bu gün birde süt pompası aldım zaten işe başlayınca gerekecekti bir de malt içeceği ve hurma bunları da deneyeceğim ama artık umudum kalmadı annemin bizi sevdikçe emzirdikçe sütler akıyormuş göğsünden de kv demin birini emzirirken biri su gibi boşa akıp gidiyormuş da bir ben yetersizim arkadaş :) süper bir şey bulan varsa acilen bana da haber versin nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…