- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #36.541
ben de normallere geçtim çoktan ama o bölgeye ağda için erken bence.kesik çevresini jiletlemek daha iyi olur sanki diğer yerlere ağda yapılabilir benceKızlar normal iç çamaşırlarinizi gitmeye baslariniz değil mi..ben aldigim kocaman çamaşırlari gidiyordum dün normal giydim kesik yere geliyor sanki canım yanacak hissi oluyor oturamiyoum. ..32 gün oldu artık birsey olmazda korkuyorum. ..
40 çıkınca doktor kontrolüne giderken genital bölgeyi ağdayla alabilir miyiz
Ben daha 2.gunu normalere gectim canim.agda konusuna gelince 2 ay bitmeden cesaret edemem sanirim.jilete devam.Günaydın güzel anneler biz bugun ilk ay asimizi olmaya gidiyoruz hiç gitmek istemiyorum kuzumun canı aciyacak diye ama sağlığı icin katlanmak zorundayiz napalim
canım sağol bide öyle deneyim ...öylede denemiştimde yastık koymamıştım belki öyle kolay olur.benim süt çok şu anda ara ara sağmamın faydası oldu pompayla.hatta süt emmeyince bebek şişiyor kocaman oluyor sağıyorum bende bayağı boşaltıp çok az bırakıp öyle deniyeceğim bugün amaç bebeği beslemek değil sadece tutmasını sağlamak şimdilik beim doktorun verdiği milk malker işe yarıyor bu arada damla şeklinde bi ilaçBEnimde sag gogsum ice ve asagi donuk bebegimi o memeyle emziriceksrm ters tutuyorum sanki sol memeyi emzirir gibi koltuk altima bacaklari gelrcek sekilde yani.altina yastik koyuyorum.simdi tutuyor.sut gelmiyor o ayri ama inatla emziriyorum.
canım sütün azdı da öyle mi işe yaradı bu ilaç yoksa zaten sütün var mıydı?benim de az ve artık doymamaya başladı sanırımcanım sağol bide öyle deneyim ...öylede denemiştimde yastık koymamıştım belki öyle kolay olur.benim süt çok şu anda ara ara sağmamın faydası oldu pompayla.hatta süt emmeyince bebek şişiyor kocaman oluyor sağıyorum bende bayağı boşaltıp çok az bırakıp öyle deniyeceğim bugün amaç bebeği beslemek değil sadece tutmasını sağlamak şimdilik beim doktorun verdiği milk malker işe yarıyor bu arada damla şeklinde bi ilaç
benimki de erken doğdu.geçen ay yani 1. ay kontrolünde alt sınırda kilo almış.canım neyle besliyorsun sadece anne sütü mü mama var mıBugün 2 ayımız bitti 2 ay kontrolümüzü olduk 5300 gr olmuşuz. 1 ay erken doğan bebeğim 2800 doğmuştu bu kadar kısa sürede bu kadar kilo olmaları büyümeleri nasıl heyecanlandırıyor insanı. El kadardı yavrum. Bu arada bebeği doğuştan hipospadios lu (peygambersünnetli) doğan var mı ?
benimki de erken doğdu.geçen ay yani 1. ay kontrolünde alt sınırda kilo almış.canım neyle besliyorsun sadece anne sütü mü mama var mı
. Tatlım neden o kadar çok kustu ki sende kendine dikkat et canım sakın salma kendını hersey suan tecrübe bizecnm bebegim gece o kadar kustu ki yavrum elimde nefesi kesildi nerdeyse o kadar korktum ki bisey oldu diye.halen elim ayagim titriyo kendimi hic iyi hissetmiyorm
Aynen öyle canım bende yanlızım şimdi napiyim kendim herşeyi tecrübe ediniyorum zor oluyor ama o şekilde yıpranmaktan daha iyi ilk çocuğum benim annemlerde gündüz geliyorlar o şekilde yapıyoruzben konu ne tam olarak okuyamadım ama.. bir evde lohusa olunca herkes lohusa sözüne katılıyorum.. benimde ilk doğumda annemler her hafta sonu geldi.. 40 gün ananem yanımda kaldı.. ama bir sürü tantanada yaşandı.. aman en iyisi biraz zorlanılsa da kimsenin yanında kalmaması. benim annem İzmir de ben bursadayım.. bu sefer geldi 6 gün kaldı.. o da hastane eve yerleşme benim dikiş acılarım derken gitti(çalışıyor) anneme dedim bu sefer sakın ananeme kal deme dedim.. ben daha çok stres oluyorum ozaman.. eşimin yanına git ona laf anlat, ananeme git ona laf anlat en iyisi tek başına hem eşlerde mecburen daha fazla ilgileniyor ozaman..
Ben giyiyorum ama dikişe geldiğinde kaşımtı yapıyor bide benim doktorum kırkında gel falan demediKızlar normal iç çamaşırlarinizi gitmeye baslariniz değil mi..ben aldigim kocaman çamaşırlari gidiyordum dün normal giydim kesik yere geliyor sanki canım yanacak hissi oluyor oturamiyoum. ..32 gün oldu artık birsey olmazda korkuyorum. ..
40 çıkınca doktor kontrolüne giderken genital bölgeyi ağdayla alabilir miyiz
ayyyyyy krizzz bu nas( bir cocuk ya hic mi uyumaz yapisti mememe yatalak hastalar gibi koltukta geciyor gunum bu ne ya ne kendime ne esime ne ogluma vakit ayirabiliyorum oglumla ne mutluymusum ben yaaaa eski gunlerime donmek istiyorum oglumla vskit tecrmek disari cikip gezmek evime esime kendime vakit ayirmsk biri uyuyo digeri uyaniyo offff offff
maşallah diyelim o zaman nazar değmesin.bu süt işi genetik galiba diyeceğim ama benim annem 2 yaşına kadar 3 çocuğu anne sütüyle beslemiş.benim ikinci çocuğum ilkinde de bir süre sonra yetmemiştiCanım ben sadece anne sütü veriyorum. Sütüm artsın diyede özellikle bir şey yapmıyorum. Doktorumun dediği bolbol su iç kısmını yapıyorum. bir de stresten uzak duruyorum :) hayırlısı ile senin bebişinde alacaktır kiloları anne sütü yetmiyorsa doktorunuz ek besine geçirecektir zaten.
Genetikle alakası olduğunu zannetmiyorum. Ablam emzirememişti ilk çocuğunu sütü çok az gelmişti. Bende pek sütüm olacağını zannetmiyordum ama Allah a şükür oldu. Sütün gelmesede emzir sen emzirme hareketi ile süt kanalların çalışır hiç değilse bakarsın çoğalır canım.maşallah diyelim o zaman nazar değmesin.bu süt işi genetik galiba diyeceğim ama benim annem 2 yaşına kadar 3 çocuğu anne sütüyle beslemiş.benim ikinci çocuğum ilkinde de bir süre sonra yetmemişti
Canım eşinle beraber alın bebişinizi dışarı çıkın inan hem size hemde bebeğe çok iyi gelecek ve mışıl mışıl uyucak tecrübe ettimKafayı yemek üzereyim sabahtan beri agladi uyumadi oğlum üstümü bile değiştiremedim ev desen karmakarışık.eşim okuldan geldi de temizlik yapıyor.oysa bugün oğlumla markete gitmeyi istiyordum ilk defa ama çok huysuz :-(
ben yanına gidiyorum adam uyumaya gidiyor artık ben de bıraktım seninki de çok zor bu durumda insanları idare etmek gerçekten bir yük oysa tek düşünmemiz gereken kendimiz ve bebeğimiz olmalıSenin eşinin yeni adetler çıkarmasının sebebi anneninn yanında olması annen gitsin bak bakalım nasıl tutuşuyor biraz baş başa kalın eşinle eger fırsatın varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?