- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #36.561
Allah yardımcın olsun canım benim. Benim bebeğim de uyumayan huysuz bir minnoş. Hamileyken yapmam dediğim her şeyi daha bebek1 aylık olmadan yaptım yapıyorum da. Emzik veriyorum kısa süreli de olsa işe yarıyor. Ayakta sallıyorum ve en kötüsü bazen aşırı ağlıyor hiçbir şekilde sakinleşmiyor o zman battaniyede sallıyorumKafayı yemek üzereyim sabahtan beri agladi uyumadi oğlum üstümü bile değiştiremedim ev desen karmakarışık.eşim okuldan geldi de temizlik yapıyor.oysa bugün oğlumla markete gitmeyi istiyordum ilk defa ama çok huysuz :-(
Allah sağlıkla kurtarsın canım.. Ben göğüs kremi lansinoh aldım ve hiiiiiiiiiçbir işe yaramadı bende. Oysa çevremde de internette de baya övülen bi ürünAgustos annelerı merhaba,
Allah bebklerınızı saglıkla dunyaya getırmenızı nasıp etsın.
kasım annelerıne tavsıyelerınız var mı?? keskelerınız var mı?
gogus kremı kullandınız mı? kullanmamı tavsıye eder mısnız?
evet, kasım annelerıde hep kullanıyor, doktorum bana bugun dogumdan once işe yaramaz dogumdan sonra kullanacaksın dedı, kararsız kaldımda, cok tesekkur ederımAllah sağlıkla kurtarsın canım.. Ben göğüs kremi lansinoh aldım ve hiiiiiiiiiçbir işe yaramadı bende. Oysa çevremde de internette de baya övülen bi ürün
Dediklerinin hepsini bende yapıyorum üstelik ebeyi m ben kesinlikle yapmayın dedigim herşeyi yapıyorum bunu söylerken utanıyorum ama bebekler kitaba uymuyormus :-(Allah yardımcın olsun canım benim. Benim bebeğim de uyumayan huysuz bir minnoş. Hamileyken yapmam dediğim her şeyi daha bebek1 aylık olmadan yaptım yapıyorum da. Emzik veriyorum kısa süreli de olsa işe yarıyor. Ayakta sallıyorum ve en kötüsü bazen aşırı ağlıyor hiçbir şekilde sakinleşmiyor o zman battaniyede sallıyorumağlarken öyle bir ağlıyorki sanki sopalarla dövülmüş gibi.. Ağlamasına kıyamadığımdan ileride başımaiş açabilecek bu yöntemlere başvuruyorum
Canım bende on tane nenem donundan aldımBen giyiyorum ama dikişe geldiğinde kaşımtı yapıyor bide benim doktorum kırkında gel falan demedi
Bende de aynı durum var bir ayda bir buçuk kilo almış saat başı meme istiyor özellikle gunduzleri akşam altından gece bire kadar gazdan sürekli ağlıyor ne yapacağım bilmiyorumHerkes sütünün yetmediğinden yakınır,bende de fazlası da zarar durumu oluştu
Maalesef ben de yoğunluktan ve yorgunluktan foruma eskisi gibi giremeyenlerdenim...Dün 1 ay kontrolüne gittik.Normalde 1 ayda 1 kilo alınması beklenirken ,kızım 1,5 kg almış.Bebeğim çok fazla gaz sancısı çektiği için,her karnı agrıdıkca meme istermiş ve beslendikçe sancısı da artarmış ve kısır döngüye girmişiz.Bunun için 3 saatte 1 meme vermem gerektiğini söyledi.Ama bizimki 1,5-2 saatte bir mutlaka ağlayarak meme istiyor...ne yapacagımı bilmiyorum,sürekli gaz sancısından,uyuyamamasından benim de sinirlerim artık bozuldu.Doktor bi şekilde oyalayacaksın dedi ,ya ben nasıl oyalıycam laftan anlamayan el kadar bebeği..Bir de bize eğitimde yenidoğan bebek ne zaman meme isterse vereceksiniz diye öğrettiler.Ne yapacağımı şaşırdım,böyle bir durumu yaşayan ya da benzeri bi şeyi duyan var mı?
Sorma cok sıkıntılı...gaz cıkarmaya calısmaktan boynum,belim agrıyo tutulmak üzere...yataga koyduktan kısa süre sonra baslıyo...Bugun karnına sıcak jel kompreslerden koydum,baya iyi geldi sanırım..beslenmeme de dikkat ediyorum,daha ne yapayım şaşırdım valla... seninki gaz mı peki sordun mu doktora,kolik bebekler var bi de?Bende de aynı durum var bir ayda bir buçuk kilo almış saat başı meme istiyor özellikle gunduzleri akşam altından gece bire kadar gazdan sürekli ağlıyor ne yapacağım bilmiyorum
walla cnm o kadar kasmisim ki kendimi korkudan hicbiyerim tutmuyo suan. Tatlım neden o kadar çok kustu ki sende kendine dikkat et canım sakın salma kendını hersey suan tecrübe bize
Allah sağlıkla kurtarsın canım.. Ben göğüs kremi lansinoh aldım ve hiiiiiiiiiçbir işe yaramadı bende. Oysa çevremde de internette de baya övülen bi ürün
Kızlar hepiniz bebeklerinizin sorunlarıyla uğraşıyorsunuz ben hala kendi derdimle uğraşıyorum. Bugün 39 gün oldu ve benim hala sezeryan yerim acıyor sabahtandir hareket edemiyorum onun da kötüsü dikişlerimin üst tarafı yani karın bölgem aşırı hassas el degdiremiyorum cayır cayır yanıyor. Bebeğimi kucağıma tasiyamiyorum islerini zorla yapıyorum napalım şaşırdım yarın tekrar Dr a gidicem bişey yok diyolar ama ben iyi değilim. Ne önerirsiniz bana kızlar var mı tecrübesi olan nasıl iyileşir sezeryan olanlar tamamen iyileştiniz mi yani hiç mi yok ağrınız?
Aksamlari emerken bir anda ayaklarını çekip ı kınıyor ağlamaya başlıyor ben gaz diyorum ama belli saatlerde olup kolik müziklerle bazen rahatliyor bende tam anlam veremedim..bende yatağa koyduğum an başlıyor ağlamaya kucağımda biraz uyuyorSorma cok sıkıntılı...gaz cıkarmaya calısmaktan boynum,belim agrıyo tutulmak üzere...yataga koyduktan kısa süre sonra baslıyo...Bugun karnına sıcak jel kompreslerden koydum,baya iyi geldi sanırım..beslenmeme de dikkat ediyorum,daha ne yapayım şaşırdım valla... seninki gaz mı peki sordun mu doktora,kolik bebekler var bi de?
ben hemen doğumdan sonra başladım o yüzden net anlayamam tabi ama küçük şişede bişey ve doktor söylediğine göre işe yarıyor demekki bitkisel bişey...15 damla döküyorum çayıma mama milk maker gibi bişey adıcanım sütün azdı da öyle mi işe yaradı bu ilaç yoksa zaten sütün var mıydı?benim de az ve artık doymamaya başladı sanırım
cnm ben kullandm gogus kremi hic iyi gelmedi yara olacagi varsa oluyo emzirirken gogus ucuna komposto suyundan suruyodum biraz hem ucunun sizlamasini aliyodu hemde bebek cabuk aliyodu memeyi. gecince surmeyi biraktm simdi bi sorun yok meme yaralari 2 3 gunde gecmistiAgustos annelerı merhaba,
Allah bebklerınızı saglıkla dunyaya getırmenızı nasıp etsın.
kasım annelerıne tavsıyelerınız var mı?? keskelerınız var mı?
gogus kremı kullandınız mı? kullanmamı tavsıye eder mısnız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?