Canım seni çok iyi anlıyorum, bende de uyku yok bugün 36.günümüz...annem geceleri biraz uyuya
Canım seni çok iyi anlıyorum, günler geçtikçe daha iyi olucak herşey, benim arkadaşlar da 3 ayı doldurunca hem uyku düzeni oluyor hem de gaz problemi olmuyor diyorlar, sabırla bekliyorum, bende de uyku yok ve yorgunum çok...eşimle uyumayı nasıl özledim anlatamam, ayrı odalarda uyuyoruz çünkü o işe gideceği için ben bebekle başka odada uyuyorum...bebeğim 1 -1.5 saatte bir acıkıyor geceleri ve o arada uyusam keşke uyuyamıyorum, çünkü bebeğim o aralarda da sürekli horultulu yüksek sesler çıkarıyor, yani bebeğim uyusa bile ben sesinden uyuyamıyorum..sürekli hayalet gibiyim, kafam sersem gibi, kafamı toplayamıyorum, etrafımdakonuşulan muhabbetlere konsantre olamıyorum, çok bitkinim...ama geçicek ve her geçen gün daha iyi olucaz...hele bi 3 ayımız dolsun , bize tepkiler vermeye gülmeye başlayınca anlıycaz asıl güzel günler o zaman başlıycak...şimdilik arada küçük kaçamaklar yapmak bize iyi gelebilir, canım eğer bebeğini 1-2 saatliğine bırakabileceğin biri varsa bırak ve eşinle yemeğe çıkın, biz yaptık iyi geliyor, eğer bebeğini bırakabileceğin kimse yoksa bebeğini de al ve çıkın dışarı dolaşıp açılırsınız biraz, bebekler bebek arabasında uyuyor sorun çıkarmıyorlar, rahatlıkla çıkabilirsiniz onunla dışarı, evde uyumayan bebek dışarda bebek arabasında uyuyor inan ki, dene canım,iyi gelicek...