2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım neden emzirmeyi bırakmayı düşünüyorsun üzüldüm açıkcası eğer sütün varsa bırakma bence

Cünkü bütün gün memede asalak gibi yasayan bir bebege sahibim, uyumuyor. Uyutmuyor. Tek basimayim ve kaldiracak gücüm yok. Zaten yemek yiyemiyorum ki, sütüm büyük ihtimalle kesilir yakinda. :) Bence cok büyük bir sorun da degil emzirememek, ben hastaliklardan emememisim bir ay emmisim, 2 sene emen kardeslerimden cok daha saglikliyim :)

tatlım sende sezeryanlamı doğum yaptın ben sezeryanlıyım bişey sarmadım bugüne kadar dikişlere bişey olur diye..
evet canımsezaryan.ilkinde ertesi gün korseyi taktım gece gündüz.bunda zor geldi tak çıkar.tenine değerse rahatsızlık veriyor.atletin üzerinden sarmalısın.ikiye bir emzirirken çıkar sonra tak zor iş

kızlar özellikle akşamlar oğlum emerken böyle gaz sancısından dolayı sanırım memede kalamıyor
ememiyor rahatça ağlıyor bırakıyor memeyi.. sonra iştahla yine tutuyor ama ememiyor sanırım gaz sancısı
ya da başka nedeni olabilir mi? varmı bunu yaşayan? çok üzülyorum ya

emen çocuk sağlıklı diğerleri sağlıksız olacak diye bir şey yok zaten.umarım bebeğin biraz düzene girer de daha fazla emzirebilirsin.ek gıdaya geçince bu kadar meme istemez zaten.kendin nasıl sağlıklı olursan mutlu olursan bebeğin de o zaman o kadar sağlıklı o kadar mutlu olur.önce anne ayakta kalabilmeli.en doğru kararı kişi kendisi verir.bunalmışsın belli ki.rabbim yardımcın olsun.

Aynı durumdayız meme ile kavga ediyo resmen gazı atamadıkca dahada hırsla saldırıyor hatta damaklarıyla sıkıştırıp eziyor Allahım iyiki dişi yok diyorum öyle yaptığında ben hemen emmesini kesip gaz çıkartma pozisyonlarına geçiyorum rahatlayınca kendisi uslu uslu emiyor sonra

tatlım sen iyi misin? umarım kızmasın bana ama bence sen çok bunalmışsın, çok stres yapmışsın kendine ve psikolojin iyi değil.. yanında ya da yakınında kimse yokmu? kafa dağıtabileceğin, ya da az da olsa bırakıp dinlenebileceğin..
benimde ailem uzakta yanımda kimsem yok ama eşim çok destek oluyor sağolsun.. senin eşin ne durumda yardımcımı sana? ben ilk oğlumu doğurduğumda 18 yaşındaydım, daha yeni evli izmirden bursaya gelmişim, tamamen farklı ortam daha ona alışamamışken bide bebem oldumu ve inan 1 sene hiç durmadan uyumadan ağladı ve ben insanın 1 sene uyumadan yaşayabileceğini gördüm.. ozaman eşim de cahildi yardımcı olmazdı pek. kaynanam hiç yardımcım olmadı, anneme gittiğimde o bile komşuları rahatsız olcak diye bana kızdı düşünebiliyormusun? mahallede benden rahatsız olan komşular bile oldu. gören herkes aa ağlayan bebeğin annesi diye sesleniyordu bana .. ve ben o bir senenin sonunda bir daha senelerce gece lambası görmek istemedim resmen boğazıma biri yapışıyordu çünkü.. ama 1 yaşına bir girdi oğlum o kadar akıllı oldu ki.. sadece kendi oyuncaklarıyla oynadı asla ne bizim evimizde ne de başkasının evinde bişey ellemedi vs.. sonra herkes akıllı olmasını konuşmaya başladı. herkes bir işin varsa bana bırak ben bakarım diyordu.. diyeceğim o ki sabrın sonu selamettir arkadaşım. yalnız değilsin merak etme. bebek büyütmek çok zor, çok meşakatli bir iiş. eğer psikolojik olarak zor durumdaysan hiç çekinme yardım al. şuan sağlıklı düşünemiyorsun belli. normale dönünce çk üzülmek vicdan azabı çekmekte var..
not: mesela ben bu yazıyı yazarken 4 kere ara verdim bebeğim ağladığı için, o yüzden sürtçü lisan ettiysem affola :)

bizim kide damaklarına sıkıştırıyor memişleri. aynen bende gaz ınıçıkarıyorum ama uzun süre rahatlamıyor.. yalnız olmama sevindim. çünkü korkmaya başlamıştım bişy mi var diye.

kızlar kafayı yiyecegim bu saat oldu saat sekizden beri ağlıyor uyumuyor ıkınıyor bu gaz geçmeyecek galiba hep böyle olursa yandik :-(

kızlar kafayı yiyecegim bu saat oldu saat sekizden beri ağlıyor uyumuyor ıkınıyor bu gaz geçmeyecek galiba hep böyle olursa yandik :-(
Allah yardimcin olsun canim imsallah tez zamanda gecerr yuz ustu yatirmayi denedin mi canim o zaman sakinlesebiliyo yatirip sirtini sivazliyorum ben sakinlrsiyo biraz ama cok fazla o pozisyonda durmamali aklinda olsun

Canim ayni şey bizde var gaz sancısı ikiniyor ağlıyor sonra birden memeyi alıyor bırakıyor...karnına bakmdun doktora götürdüm çok sis gergin

Hepimizin sorunları ayni sanirim "gaz" :) bendede var ayni sorun.dun çok bunaltmisti şükür bubsabah iyi.gazi oldukça Sizinkiler gibihirsini memeden aliyo damaklariyla sikistirip duruyor :) oncekibgun mercimek corbasina kimyon atmamistim dun attim.hattayyediğim yemeklerin hepsinevkendi tabagima ektim kimyon.bu sabah hic aglamafi.dun bu saatlerde kiyameti koparmasti.inşallah hepimizincçocukları düzene girer :)

Günaydın sezeryanla doğum yapanlar
Kanamalariniz devam ediyor mu? Geçiyor sonra az az devam ediyor 27 gün oldu bugün sanki pis koki geliyor rahatsız oluyorum, kokulu akıntı,sari akıntı olunca hemen gel demişti doktor akıntı filan yok ama kokuyu hissediyorum doktora gitmem gerekli mi?

Ya kizlar nasil gaz cikartiyorsunuz .ben her meneden snra sirtini ovuyorun cikmiyor daha birkere cikartamadim.cocuk kendi cikartirsa iste.kipkirmizzi oluyor.nasil ve kac dakkada cikiyirki bu gaz.

Ya kizlar nasil gaz cikartiyorsunuz .ben her meneden snra sirtini ovuyorun cikmiyor daha birkere cikartamadim.cocuk kendi cikartirsa iste.kipkirmizzi oluyor.nasil ve kac dakkada cikiyirki bu gaz.

Canım Günaydın
Kürşad Metem de ikiniyor kıpkırmızı oluyor ama memede ,gaz çıkarırken omzuna al 15 dk hafif hafif vur ya da parmak uçlarınla aşağıdan başla 1-2-3 üste doğru hafif hafif vur yalnız parmak uçlarınla . .canım siz bir tık daha şanslısiniz kusmuyor benimki gazdan dolayi kusuyor çok üzülüyorum. .

Son düzenleme:
cnm 34 gun oldu benım. 2 yada 3 günde bir az sarımsı bı akıntı gelıyo koku fılan yok. sendede kokulu akıntı varsa gıt sadece koku olmaz bence .. akıntıda koku olur

emzirdikten sonra omzuna alıp sırtını ovala.. ama çıkarmayacaksa çıkarmıyor benımkı de oyle bazen çıkarır bazen çıkarmaz beyim..

Gunaydin cnm benim bugun 33. Gunum devam ediyor hala az az. Hic kesilmedi ama her gun var mutlaka ama artik gunluk ped kullanabiliyorum. Bi de benimki de sari. Zaten oyle olmasi gerekiyor diye biliyorum ben. Yanizamanla rengi aciga donuyo internette de oyle yaziyo. Yalniz koku olayi yok bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…