- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #36.261
Canim banacteyzem demistivelma yagyla ayaklatina masaj yapmak iyi diye.icirmesi kotu olmus.efser_16 .!.:geçen nette gördüm bebeğin birine ananesi acı elma yağı içirmis bebeği yoğun bakıma almışlar
Canım neden emzirmeyi bırakmayı düşünüyorsun üzüldüm açıkcası eğer sütün varsa bırakma bence
evet canımsezaryan.ilkinde ertesi gün korseyi taktım gece gündüz.bunda zor geldi tak çıkar.tenine değerse rahatsızlık veriyor.atletin üzerinden sarmalısın.ikiye bir emzirirken çıkar sonra tak zor iştatlım sende sezeryanlamı doğum yaptın ben sezeryanlıyım bişey sarmadım bugüne kadar dikişlere bişey olur diye..
emen çocuk sağlıklı diğerleri sağlıksız olacak diye bir şey yok zaten.umarım bebeğin biraz düzene girer de daha fazla emzirebilirsin.ek gıdaya geçince bu kadar meme istemez zaten.kendin nasıl sağlıklı olursan mutlu olursan bebeğin de o zaman o kadar sağlıklı o kadar mutlu olur.önce anne ayakta kalabilmeli.en doğru kararı kişi kendisi verir.bunalmışsın belli ki.rabbim yardımcın olsun.Cünkü bütün gün memede asalak gibi yasayan bir bebege sahibim, uyumuyor. Uyutmuyor. Tek basimayim ve kaldiracak gücüm yok. Zaten yemek yiyemiyorum ki, sütüm büyük ihtimalle kesilir yakinda. :) Bence cok büyük bir sorun da degil emzirememek, ben hastaliklardan emememisim bir ay emmisim, 2 sene emen kardeslerimden cok daha saglikliyim :)
Aynı durumdayız meme ile kavga ediyo resmen gazı atamadıkca dahada hırsla saldırıyor hatta damaklarıyla sıkıştırıp eziyor Allahım iyiki dişi yok diyorum öyle yaptığında ben hemen emmesini kesip gaz çıkartma pozisyonlarına geçiyorum rahatlayınca kendisi uslu uslu emiyor sonrakızlar özellikle akşamlar oğlum emerken böyle gaz sancısından dolayı sanırım memede kalamıyor
ememiyor rahatça ağlıyor bırakıyor memeyi.. sonra iştahla yine tutuyor ama ememiyor sanırım gaz sancısı
ya da başka nedeni olabilir mi? varmı bunu yaşayan? çok üzülyorum ya
Cünkü bütün gün memede asalak gibi yasayan bir bebege sahibim, uyumuyor. Uyutmuyor. Tek basimayim ve kaldiracak gücüm yok. Zaten yemek yiyemiyorum ki, sütüm büyük ihtimalle kesilir yakinda. :) Bence cok büyük bir sorun da degil emzirememek, ben hastaliklardan emememisim bir ay emmisim, 2 sene emen kardeslerimden cok daha saglikliyim :)
bu sıcakta takamam ben korse ya offevet canımsezaryan.ilkinde ertesi gün korseyi taktım gece gündüz.bunda zor geldi tak çıkar.tenine değerse rahatsızlık veriyor.atletin üzerinden sarmalısın.ikiye bir emzirirken çıkar sonra tak zor iş
bizim kide damaklarına sıkıştırıyor memişleri. aynen bende gaz ınıçıkarıyorum ama uzun süre rahatlamıyor.. yalnız olmama sevindim. çünkü korkmaya başlamıştım bişy mi var diye.Aynı durumdayız meme ile kavga ediyo resmen gazı atamadıkca dahada hırsla saldırıyor hatta damaklarıyla sıkıştırıp eziyor Allahım iyiki dişi yok diyorum öyle yaptığında ben hemen emmesini kesip gaz çıkartma pozisyonlarına geçiyorum rahatlayınca kendisi uslu uslu emiyor sonra
Allah yardimcin olsun canim imsallah tez zamanda gecerrkızlar kafayı yiyecegim bu saat oldu saat sekizden beri ağlıyor uyumuyor ıkınıyor bu gaz geçmeyecek galiba hep böyle olursa yandik :-(
Canim ayni şey bizde var gaz sancısı ikiniyor ağlıyor sonra birden memeyi alıyor bırakıyor...karnına bakmdun doktora götürdüm çok sis gerginkızlar özellikle akşamlar oğlum emerken böyle gaz sancısından dolayı sanırım memede kalamıyor
ememiyor rahatça ağlıyor bırakıyor memeyi.. sonra iştahla yine tutuyor ama ememiyor sanırım gaz sancısı
ya da başka nedeni olabilir mi? varmı bunu yaşayan? çok üzülyorum ya
Ya kizlar nasil gaz cikartiyorsunuz .ben her meneden snra sirtini ovuyorun cikmiyor daha birkere cikartamadim.cocuk kendi cikartirsa iste.kipkirmizzi oluyor.nasil ve kac dakkada cikiyirki bu gaz.
cnm 34 gun oldu benım. 2 yada 3 günde bir az sarımsı bı akıntı gelıyo koku fılan yok. sendede kokulu akıntı varsa gıt sadece koku olmaz bence .. akıntıda koku olurGünaydın sezeryanla doğum yapanlar
Kanamalariniz devam ediyor mu? Geçiyor sonra az az devam ediyor 27 gün oldu bugün sanki pis koki geliyor rahatsız oluyorum, kokulu akıntı,sari akıntı olunca hemen gel demişti doktor akıntı filan yok ama kokuyu hissediyorum doktora gitmem gerekli mi?
emzirdikten sonra omzuna alıp sırtını ovala.. ama çıkarmayacaksa çıkarmıyor benımkı de oyle bazen çıkarır bazen çıkarmaz beyim..Ya kizlar nasil gaz cikartiyorsunuz .ben her meneden snra sirtini ovuyorun cikmiyor daha birkere cikartamadim.cocuk kendi cikartirsa iste.kipkirmizzi oluyor.nasil ve kac dakkada cikiyirki bu gaz.
Gunaydin cnm benim bugun 33. Gunum devam ediyor hala az az. Hic kesilmedi ama her gun var mutlaka ama artik gunluk ped kullanabiliyorum. Bi de benimki de sari. Zaten oyle olmasi gerekiyor diye biliyorum ben. Yanizamanla rengi aciga donuyo internette de oyle yaziyo. Yalniz koku olayi yok bende.Günaydın sezeryanla doğum yapanlar
Kanamalariniz devam ediyor mu? Geçiyor sonra az az devam ediyor 27 gün oldu bugün sanki pis koki geliyor rahatsız oluyorum, kokulu akıntı,sari akıntı olunca hemen gel demişti doktor akıntı filan yok ama kokuyu hissediyorum doktora gitmem gerekli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?