- 14 Ağustos 2008
- 591
- 64
- 648
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #36.141
canım mama kullanıyorsanız kabızlık yapmıştır.ilk kızımda başıma gelmişti acile götürdük lavman yapacağız dediler.dokundurur dokundurmaz yapıvermişti.yarını beklemeden çocuk hastanesinin aciline götürebilirsinizKizlar bebeği kaka yapamayan warmi ulk zamanlar normaldi bizim gunde 4 dega felan gecen 5 gun yapmadi dr u aradım kulak çubuğuyla uyarın poposundan dedi oule yapti 3 gundur yine yok yarin dr a cikarcam bakim
Kizlar bebeği kaka yapamayan warmi ulk zamanlar normaldi bizim gunde 4 dega felan gecen 5 gun yapmadi dr u aradım kulak çubuğuyla uyarın poposundan dedi oule yapti 3 gundur yine yok yarin dr a cikarcam bakim
Benimde oluyo hatta kesi yeri yaniyo bazen bide daha hissetmiyorum karnimi. Bazı yerler sert gibi ama bende hematom olmustu ondan da olabiliraozli .!.:sezaryan yerim iyileşti derken 2 gündür sağ bitiş noktası ve kasığım acıyor.şişmiş gibi.benim gibi olan var mı
Benimkininde genelde 37.4 37.3 bazen 36.7 falan.38i gecmedikce telasa gerek yok bencceKizlar merhabalar ikinci gununde bir haftaligina yogun bakima alinmisti oglum atesi 39-39.5 diye.ben evde olcuyorum ara ara 37.3-37.4 cikiyor yenidogan bebeklerde normal oldugunu soyluyorlar sizlerden hic olcen oldu mu
ben her emzirmemde karbonatlı su ile siliyorum göğüslerimi sen de öyle deneyebilirsinKızlar yardım edın ya bebegımın dılı bembeyaz oldu doktor karbonatla sıl dedı ama tamamını sılemıyorum kızım mıdesını bulandırıyor baska yapılacak bışey var mı
cnm bnm doktorum mukostatın verdi 2 günde iyileştiKızlar yardım edın ya bebegımın dılı bembeyaz oldu doktor karbonatla sıl dedı ama tamamını sılemıyorum kızım mıdesını bulandırıyor baska yapılacak bışey var mı
çoğumuz aynı durumdayız canm maalesef...çok zormuş lahusalık.Saat ilerledikce o sıkıntısı gelmeye basladi.40 gun gec artik hayatim biraz normallessin..hicbir sorumlulugumun olmadigi zamanlari ozledim.esimle sarilip film izlemeyi.neden keyif almiyorum yeni hayatimizdan bilmiyorum.
Ben de hic ama hic keyif almiyorum artik sadece aliyo gibi yapıyorum onu da beceremiyorum. Cok bunaldim sanki boyle burayi unutup ozgurluge koşmak istiyorum tek gideyim soyle kimsenin olmadigi yerlere kafami dagitayim istiyorum.kimse beni tanimasin ben kimseyi herseyi unutuyum istiyorumSaat ilerledikce o sıkıntısı gelmeye basladi.40 gun gec artik hayatim biraz normallessin..hicbir sorumlulugumun olmadigi zamanlari ozledim.esimle sarilip film izlemeyi.neden keyif almiyorum yeni hayatimizdan bilmiyorum.
Saat ilerledikce o sıkıntısı gelmeye basladi.40 gun gec artik hayatim biraz normallessin..hicbir sorumlulugumun olmadigi zamanlari ozledim.esimle sarilip film izlemeyi.neden keyif almiyorum yeni hayatimizdan bilmiyorum.
Ben de hic ama hic keyif almiyorum artik sadece aliyo gibi yapıyorum onu da beceremiyorum. Cok bunaldim sanki boyle burayi unutup ozgurluge koşmak istiyorum tek gideyim soyle kimsenin olmadigi yerlere kafami dagitayim istiyorum.kimse beni tanimasin ben kimseyi herseyi unutuyum istiyorum
artik.sadece alıyomus gibi yapıyorum inu da
Ya inan ayniyim..dun esimle azicik disari ciktik bebegi 2 saatligine kv ye biraktim.evdrn oyle bir ciktimki arkama bakmadim.kendime kiziyorum o masumun ne sucu varr diye.bgn bir yazi okudum kadin 2.cocugunu dogurmus ve 1.cocugundaki logusaligini anlatmis..diyorki bir sekilde 40gunicinde bu durun bitiyor o 40 gun gecmis oluyor fakat geriye baktiginda bebeginin 40 gunude gecmis oluyor.o artik 1 aylik birbebek degil.ve siz hic yoktan en ozel anlarinizi gelip gececek bir zamani kendinize eziyet ederek geciriyorsunuz..bunu dusununce birazrahatladim..artik kendime bunu yapmiycam.aglama geldiginde acicam bir film izlicem kendimi oyaliycam bir sekilde.bu cocuk benim.insanlar tup bebek o bu yillarini harciyorlar ona sahip olnak icin.ben kendi evladima dusmanca bakiyorum..bu lohusa simarikligini birakicm artik..boyle olmak zorunda..o esimle benim bir parcam..askimizin meyvasi.ona hakettigi gibi davranmaliyimBen de hic ama hic keyif almiyorum artik sadece aliyo gibi yapıyorum onu da beceremiyorum. Cok bunaldim sanki boyle burayi unutup ozgurluge koşmak istiyorum tek gideyim soyle kimsenin olmadigi yerlere kafami dagitayim istiyorum.kimse beni tanimasin ben kimseyi herseyi unutuyum istiyorum
artik.sadece alıyomus gibi yapıyorum inu da
yaaa kızlarr delirıcem..bnm bebiş emmıodu daha önce de yazmıştım..hastanede biberona alıştığından..şu an 25 günlük..tabi bn denemeyi hiç bırakmadım.yapmadığım şey kalmadı..meme emmeyi bilio..uzun uğraşlarım sonunda biberon vermeden memeyi tutuyorum..bazen çığlık çığlığa itiyo beni almıo hiç bi şekilde.bazen alıyo emiyo 10-15 dkka.bazen çok açken kesinlikle almıo önce biraz mama veriyorum bıraz doyunca tutuyorum yine bazen almıo bazen alıp yarım saat emıo..diyorum acaba sütüm az çoğalsa memeden alır mı tamamen..denemeye devam edıyım mı yoksa onu hiç üzüp ağlatmıyım ı!eşim artık kızıyo her mama saatınde boğuşmamızdan..inatlaştırıosun bebeği diye!!!ama sonunda emıcekse razıyım!!!kızlar emer mı sizce?ya emmicek bebek hiç emmez değil mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?