2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Dogru diyorsun. Birazcik sarsildigimizdan bebege karsi tutumumuz farklilasti ama ben de gecici bir sürec olduguna inaniyorum, bebege bakmasi biraz kolaylasinca biraz daha özgür, daha az yorgun oldugumuzda hersey tamamen gecmis olacak. Umarim gercekten 40 gündür. Yarisina geldim o zaman. O yaziyi paylasir misin ?

Kizlar anlattiklariniz o kadar beni anlatiyor ki.. bu lohusa depresyonu hepimizde ayni sekilde isliyorr.. ben bi de 15 gun boyunca dikislerim agriyo diye evde aglaya aglaya iki buklum gezdim. Dr a gittim dikislerin gayet iyi hicbir sorun yok dik yuru dedi ana ben agri hissediyodum. Mide bulantisindan 4 gun dogru duzgun bisey yemedim ayakta duramayacak duruma geldim. Tahliller fln yapildi hicbirseyim yok. Dr da bu anlatriklarin depresyona benziyo kafani dikislerinden uzaklastir dedi. O gunden beridir tam olmasa da uzaklasmaya calisiyorum agrilardan. Mesela bi karar aldim 40 im cikana kdr dikislerime hic bakmicam baktikca korkuyorum hersey bastan basliyo cunku. bi de hep bebegimin bana ihtiyaci oldugunu dusunmeye calisiyorum ben olmazsam ona kimsenin bakamayacagini telkin ediyorum kendime ki guclu durabileyim Allah hepimizin yardimcisi olsun bugun 30. Gunum bakalim az kaldi insallah biter...

oğlum saat altından bu saate kadar ağlıyor. gaz ilaçları fayda etmiyor sürekli emmek elde tutmaktan halimiz kalmıyor bizim gibi olan var mi nasıl geçecek.her akşam böyle

ben ilk kızımda 3,5 aylıkken doktora gidip emmeyi bıraktı demiştim.doktor mümkün değil ilk 6 ay emme refleks zaten demişti.aynen çok açken biberon isterdi.ben de uykusu geldiğinde verebildim memeyi.tabii sütüm azaldı ama 16 ay doymalık olmasa da şifa niyetine emdi

Kızlar yardım edın ya bebegımın dılı bembeyaz oldu doktor karbonatla sıl dedı ama tamamını sılemıyorum kızım mıdesını bulandırıyor baska yapılacak bışey var mı
anne sütüyle beslenen bebeklerin dili beyaz olurmuş zaten.doktor bize böyle söyledi.bizimki de beyaz ama pamukçuk değilmiş.sen emin misin canım pamukçuk olduğuna

Ben lohusalık deprosyonunu ilk iki gün yaşadım resmen ama eşimden Allah razı olsun çok destek oldu bana o olmasa belki çok kötü olurdum çünkü sadece uyumak istiyordum bebeği görmek istemedim onun benim olduğuna adepte olamadım bide üstüne göğüslerim yara olunca resmen pes ben bu işte yokum demek istedim ama malesef öyle bir şansım yok tabiki bide biz beş sene üzerine çocuk yapmaya karar verdik okadar rahat sosyal gezmeye bayılan maceraperest bir çiftiz devamlı tatile gideriz gece yarıları eve döneriz falan şimdi düşünüyorum artık yok öyle kafaya göre takılmak çoğu bizim isteklerimize göre değil artık bebişimizin keyfine göre düzenlenecek ama biz bunu taaaaa en başında bilmiyormuyduk kucağımıza aldığımız anı heyecanla dokuz ay sabırsızlıkla beklemedikmi? Ne oldu şimdi gerçek ağır geldi dimi ama yok öyle pes etmek yok ağlasak da zırlasak da o bebeğin artık bize sevgimize ihtiyacı var oyüzden toparlanmak zorundayız ben bunları düşününce üçüncü gün kalktım ayağa evimi temizledim güzelce banyomu yaptım derin bir nefes aldım ve bebeğimi kokladım anladımki o an o benim herşeyim artık onsuz ve eşim olmadan bir hayat düşünemem oyüzden klasik ama iyiki doğurmuşum

İyi geceler kızlar:)benim piknik tüpünü karnının üatüne yatırınca uyudugmzetlemek için uyumuyorum vakit geçsindiye buraya girdim.okuduğum kadarıyla lohusa depresyonlarından bahsetmişsiniz.ben ilk altı gün çok kötü depresyondaydım kv depresyonumu azdırıyodu saolsun .bebek alnayınca sütün az alınca yaramıyor az hapşurunca bebek hasta uyumayınca çoçuk aç uyumuyo benim biraz ağrım oluncacölecekmişim gibi muamele ediyordu birde oğlum her ağlayışında ben yerimden kalkamadan o ve annem koşuyodu en sonunda bunun gıcık yorumlarınında etkisiyle bi gece oğlum ağladığında yatağınıza geri dönün sakın bidaha gelmeyin deyince kv ertesi gün tası tarağı toplayıp evine gitti benim depresyon büyük oranda azaldı .oğlumun her işiyle kendim ilgilendim evimin işlrinede bakar oldum madem posta koyuyorum bidaha muhtac olmamalıyım diye güçümü topladım zor durumlarda annem yardım efiyodu ki o bile ben sana yardım için geldim yardım etmeme izin vermiyosun diye isyan etti.belki kendi açılarından hakllılardı ama ben bu sorumlulu anne sıfatını kazanabilmek için daha çok sahiplenmeyi tetcih ettim bu arada gaz sebebiyle küçük turlar atmaya başladık ki bu turlar oğlumdan çk bana iyi geldi .gün batımında gezilerimiz güneş ışığı umudumu neşemi artırdı.dısarı çıkmanın iyi geldiğini görünce bulduğum ger fırsayta gezdim gün nişana gittik oğlumu anneme emanet edip bir iki tur oynadım bile ki oynamayı hiç sevmezdim :) hafyaya başka düğün ve kınalar car ne giyim onun planlarındayım.kısacası dikkatimi biraz bebekten alıp dış dünyaya acılmak iyi geldi tavsi ederimbugünler illaki geçecek ihş hepimiz için hayırlı ve mutlu geçerpiknik tüpümü seviyorum onu veren Allahıma gece ve gündüzün örtüğü şeyler adedince şükürler olsun.

oğlum saat altından bu saate kadar ağlıyor. gaz ilaçları fayda etmiyor sürekli emmek elde tutmaktan halimiz kalmıyor bizim gibi olan var mi nasıl geçecek.her akşam böyle
Canım bizde de durum aynı. Benim oğlum da sabah4 gibi kıvranarak uyanır öğlen 2 ye kadar ağlar, kıvranır.. Bir de akşam4ten sonra ağlar kıvranır ta gece12ye kadar.. Uykuda geçen süresi çok kısa.. Emzirsem olmaz, banyo yaptırsak olmaz, kucakta gezdirsek olmaz.. Gaz ilacı olarak sap simplex ve zinco denedik ama ikisi de öyle gözle görülür bir etki etmedi.. Arkadaşlarım var sap verir vermez bebeğimiz rahatlıyor diyorlar biz de hiç etki etmiyor bebek gene kıvranıyor kıpkırmızı oluyor.. Çok zor geçiyor günlerimiz.. Allah beterinden esirgesin..

:)maşallah,ozendım,durumumuz aynı amma ben dışarı çıkmaya cesaret edemiyorum,bebek genelde ağlıyor,arabasıyla gezerken o ağlamalara kayıtsız kalamıyorum,hopp hadı bakalım donelım oluyrz,sizin gezmeler daım olsun,darısı bıze

canım hayırlı olsun bebeğin yeni gördüm gazını her emdikten sonra ya omuzuna yatır hafif tıpışla yada dizlerine yüzsütü yatırarak hafif tupışla çıkar çok sevindim .....
Canim cok sagolasin..rabbim hepimizinkini annesine babasina bagislasin saglikli sihhatli hayirli evlat olsunlar.ugrasiyruz valla gaziyla ..hep memede kalmak istiyr surekli kasiliyr.uzuluyorum bisey yapamainca hergunbaska bisey deniyruz balki gecer diye;((

inşallah geçer kuzum ama çok sevindim bebeşine allahım korusun tüm melekleri...

Canım şimdi doktordan geldim, zinco veriyorum dedim etkisi ne zaman olur diye sordum, 15 güne anca etki eder dedi, damlalara devam yani...

Bugüm 33.günümüz hala bunalım durumları gelip gidiyor, niye geçmiyor hala, nerdeyse 40ım çıkacak ya....

benim kontesim 1 aylık oldu bugün hapatit b aşısı oldu. Kaka yapmakta zorlanıyor gaz sıkıntısıda var göğsümü emerken öyle kasılıyor ki tıslıyor sanki kavga ediyor göğsümle ama emiyor onda sıkıntı yok şükür. Gaz için bugün ebe zinco ya devam et dedi kendini ve bebeği sıcak tut hava sıcak diye aldanma dedi ve yediklerine dikkat et dedi. Mama da veriyorum süt az geliyor doymuyor çok canımı sıkıyor bu durum.

biz de oldu bugün aşımızı.yavrum nasıl ağladı

Bende burp ve nurse harveys isimli iki damla kullandım fayda etmedi bugün aşıya gideceğiz zinco alayım diyorum bugün de

bizde bugun ilk asisini olanlsrdaniz masallhkilomuz boyumuz cok guzel artmis kilosu az dogdu diyodum ama iyi topladik cok sukur 4200 olmusuz boyumuzds 54 gece uykumuz iyi ams gindz 4 5 saat kaliyo bnm sorun bide 2.5 yasind oglum var o ilgi bekliyo esim tas dusuruyo o ilgi bekliuo anlayacaginiz iki cocuk bir hastali kadinim cook calismam lazim cokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…