- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #36.101
Uyuyo yawrum butun gun uyumuyo ama ben cok kotu hıssedıyorum cok caresz hssdıyorum yeterszgaz bizde de var cnm cogu arkadaşta da var ne yapalım zamanla geçecek bı gaz damlası dene belkı ıse yarar
emzirmek kısmet ısı canını sıkma ben kızımı emzırememıstım oğlumu emzırıyorum ben dr tavsıyesıyle motılıum dıye bı ılac kullanıyorum aslında reflu ılacı ama yan etkısı sut hormonlarını calıstırması bebegede bı zararı yok araştır ıstersen
kızın uyuyorsa hıc uyandırma benım ust komsumun kızı ılk günden ıtıbaren geceleri hıııc uyanmazmış hala oyleymıs uyanmıyorsa karışma uyusun cnm
yalancı memeyi bu gün denedim onu emerken uyudu ama ağzından çıkınca tekrar uyanıp basıyor yaygarayıEEfsercim gaz için bitkisel şurup damla var.adi aguline.ben gazi olduğundaveriyorum.faydasinida ggördüm
omlete Benim bebegimde oyleydi ikinirken bile emmek istiyodu.kokumuza alisti ondan heralde.emiyo emiyo sonra kusuyodu midesi ne ki zaten :) ben yalanci emzige alistirdim istemeye istemeye.gerci bazen onuda almiyo ama cogu zaman kurtarici oluyo :)hatta almadgi zaman caya veya recele batiriyom nokta kadar o zaman daha cavuk aliyo.tavsiye ederim :)
Efsercim gaz icin
aynı şekildeenimkide oyle canim.surekli emmek istiyor.doymuyormu diyorum.ikiniyor gazi cikiyor yine emmk isttiyor..doymuyo diye mama veriyorum gunde 1 kez.iciyor yine meme istiyor.
Bizimkindede aynisi olmustu ama derin uykuya gecip agzindan dusunce farketmiyi uyuyo gene.agzindan dustukce ver dalana kadar uykuya.omletaynis288 .!.:yalancı memeyi bu gün denedim onu emerken uyudu ama ağzından çıkınca tekrar uyanıp basıyor yaygarayı
Yazdıklarını okumak ıyı geldi bende öpuyrm cok tesekkr edermcanımmm
1 benim de annem gitti.kv geldi şimdi faydası yok denecek kadar az.
2 benim de sütüm çok çok az ikisini de ikişer defa evirip çevirip emziriyorum üstüne 90 cc mama içiyor düşün.ben de çooook ağladım insan yetersiz hissediyor.oğlumda da sütüm azdı mamayla birlikte ancak 5 ay emzirebildim.ama emen bebeklerden daha az hastalandı.bizde genetik artık kabullendim bunda çok inanmıştım ama olmadı.kızımı da ilaç niyetine diyip emziriyorum napalım.üzme kendini aynıyız ben üzmüyorum artık.
3 benim de kızım 5 saat uyuyor ben seviniyorum aç olsa uyanır eşin haklı.gece bişey yememesi iyi oluyor oğlumdan biliyorum deliksiz uyumaya alışıyorlar.normal yani hepsi.seni çok öpüyorum bebişi kokluyorummmmuuuccckkk
Oku canım tabi ki, ama inan bi kaç gün sonra daha iyi olucaksın, hele bi 2 hafta bitsin , sabıret canım, papatya çayı rahatlatıyor bi dene istersen, ben şimdi içtim, iyi geliyo...Bugun 9.gun esim dedi hocaya gotureyim diye ama allahtan baska derman yoktur diyorum..kursun döktürucez bakalim.hergece int.den yasin aciyoruz evde okunsun diye..nas felak ayet-el kürsü okuyorum.icim azicik rahatliyor.ama 40gun boylemi olucaz ya.Sıkıntı geldiginde bebegimi görmek istemiyorum.kendimden nefret ediyirum
Kizlar pazartesi gunu dogum yaptim iki gundur fazla sutu sagip buzluga atiyorum, cok degil 200ml gunde etimesgutta oturuyorum. Bekki haftalarca yapamam ama en azindan simdi kolostrumlu sari sut bir ihtiyaci olan varsa verebilirim. Etimesgutta oturuyorum. Almak isteyen varsa mesaj atsin
Simdi sana fazla gibi gelir canim o sut bana da ilk basta oyleydi zamanla ictigi sut miktari artinca o sute bile ihtiyacin oluyo.bence buzlukta sakla sut yetersi gelirse cikarir verirsin bebegine.
Canim biz de tam kesemedik bazilari koptu bazilarini da torpuledikMiniklerin tırnaklarını kestinizmi? Ben çok tırsıyom
Bende törpüleyim en iyisi yapamıcam çünküCanim biz de tam kesemedik bazilari koptu bazilarini da torpuledik
cAnım aynı damladan bizde kullanıyoruz. günde üç defa emzirmeden önce kaşıkla 7 damla veriyorum. açıkçası rahatlattı. çok azalttı gaz sancılarını. benim kuzumda da kırmızılıklar var ama bizimkisi sanırım sıcaktan isilik oldu. ucu beyaz etrafı yaygın kırmızıklar var. ne olduğunu çözemedimAnneler Merhaba Hepinize;
3 gündür özellikle geceleri durmuyordu oğlum gaz sancısı dedim sağlık Ocagi bir damla önerdi sab simplex. Aldım dün gece ilk dozu verdim. Sabaha karşı altını değiştirirken farkettim ki vücudunda dokuntuler var kırmızı kırmızı ve heryerinde. Banyo da yaptırmıştık dün acaba birşey alleri mi yaptı. Bu damla alerji yapar mi bilen var mi
Damlanın etkisiyle dün gece güzel uyudu ama onu söylemeden geçmiyim. Kırmızı dokuntuler ondan mi değil mi acaba
ben kesmedim kendi koptu elime geldi. uyurken kes canımMiniklerin tırnaklarını kestinizmi? Ben çok tırsıyom
csnım benim hiç sıkıntı yapma hekreste aşağı yukarı bu durum var. bol bol okumakla dua etmekle iyi yapıyorsun. tek çare o zaten. bazen bana da gece emzirirken sıkıntı basıyo. dişlerimi sıktığımı farkediyorum. ve bebeği memeden yeter artık bunaldım diye zorla çektiğim oluyo. sonra vicdan azabından ağlıyorum. deli saçma durumlar yaşıyorum. bu zorlu dönemi atlatınca her şey çok güzel olacak inanalım buna.Bugun 9.gun esim dedi hocaya gotureyim diye ama allahtan baska derman yoktur diyorum..kursun döktürucez bakalim.hergece int.den yasin aciyoruz evde okunsun diye..nas felak ayet-el kürsü okuyorum.icim azicik rahatliyor.ama 40gun boylemi olucaz ya.Sıkıntı geldiginde bebegimi görmek istemiyorum.kendimden nefret ediyirum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?