- 4 Nisan 2014
- 634
- 80
- 43
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #36.161
Ya inan ayniyim..dun esimle azicik disari ciktik bebegi 2 saatligine kv ye biraktim.evdrn oyle bir ciktimki arkama bakmadim.kendime kiziyorum o masumun ne sucu varr diye.bgn bir yazi okudum kadin 2.cocugunu dogurmus ve 1.cocugundaki logusaligini anlatmis..diyorki bir sekilde 40gunicinde bu durun bitiyor o 40 gun gecmis oluyor fakat geriye baktiginda bebeginin 40 gunude gecmis oluyor.o artik 1 aylik birbebek degil.ve siz hic yoktan en ozel anlarinizi gelip gececek bir zamani kendinize eziyet ederek geciriyorsunuz..bunu dusununce birazrahatladim..artik kendime bunu yapmiycam.aglama geldiginde acicam bir film izlicem kendimi oyaliycam bir sekilde.bu cocuk benim.insanlar tup bebek o bu yillarini harciyorlar ona sahip olnak icin.ben kendi evladima dusmanca bakiyorum..bu lohusa simarikligini birakicm artik..boyle olmak zorunda..o esimle benim bir parcam..askimizin meyvasi.ona hakettigi gibi davranmaliyim
Dogru diyorsun. Birazcik sarsildigimizdan bebege karsi tutumumuz farklilasti ama ben de gecici bir sürec olduguna inaniyorum, bebege bakmasi biraz kolaylasinca biraz daha özgür, daha az yorgun oldugumuzda hersey tamamen gecmis olacak. Umarim gercekten 40 gündür. Yarisina geldim o zaman. O yaziyi paylasir misin ?