2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam bayanlar oglum iki gundur huzursuz sanirim gaz basladi. Damla öneriniz var mi bir de saglik ocagi d vitamini damla verdi kullaniyorum fakat gaz yapiyo dediler boyle bisey duyaniniz var mi

lohusalik depr3syonuna bi ben girmedim sanirim. ya kizlar tum sorunlari bebeginizin gozlerinize bi kez bakmasi bitirmiyomu. bende dpgum yaptim dikislerim var bebegim uyumuyo emmiyo gazi var agliyo.ben o aglayinca agliyorm onu aglattim diye.kizlar bebek sahibi olmaya karar verince bunlarin hepsini goze aldik degilmi. o bizim bi parcamiz.bizim kokumuza ihtiyaci var sadece.kimseyi tanimiyo bebegimiz annesinin kokusundan baska. aglama krizleri mi geliyo alin bebeginizi kucaginiza koklayin cennet kokusuni yetmiyomu opun sarilin bu tum acilara agrilara bedel..ben bebegimi bi an olsun kucagimdan ayirmak istemiyorum.uyudugunda uyanana kadar bebegimi izliyorum.cunku o benim herseyim oldu.kendimden onemli o benim icin.heryerim agrisin acisin ama b3begim yeterki iyi olsun.ben ilk gunden beri tek kaliyorm kimse yok yanimda istemedim.geceleri uyanirsa altini degismek gazini cikarmak emzirmek bunlarin hepsini kendim yapmak icin kimseyi istemedim.gunduzleri isim mi var koyuyorm anakucagina aliyorm yanima ne isim varsa o odaya yada mutfaga yanimda goturuyorm.aksam esim gelince yemegimizi yerken bile bebek masamizda oluyo.dus alacagim zaman ki telasimi anlatamam size 10 dk esime birakiyorum banyoda aceleden ne yapacagimi sasiriyorm ya bebege bakamazsa diye.hemen cikiyorm.yani ben bebegimi hic birakmak istemiyorum.sanki ben olmazsam aglayacak uzulecek gibi hissediyorm.cunku ben bu bebegi 9ay icimde sakladim buyuttum.beni birakmasin diye 9ay igne vurundum ilac ictim.su icmeye bile kalkmadm yerimden.o benim en degerli parcam kiymetlim..unutmayin arkadaslar sorunumuz ne kadar cok olursa artik biz anneyiz.meleklerimiz sadece bize muhtac.kimseyi bizim yerimize koyamazlar.oyuzden lutfen herseyi bi kenara birakalim ve lohusalik denen bu 40 gun bi daha gelemeyecek tadini cikarmaya calisalim

Ne güzel yazmissin ama demek ki iste herkes ayni duygular icine giremiyor nedense. Senin hissettiklerini hic hissetmedim ben. Bebegimi sevmiyorum da degil seviyorum ama benim kendi dikis agrilarim, uykusuzlugum, yorgunlugum, süt birikmesi yüzünden yasadigim atesler, halsizlik, gögüs ucu yaralari vs. bunlarin hicbiri bebegimin suratina bakinca gecmiyor. Aksine hastahanede serum vurulurken aglayan bir bebek ve sana muhtac olan bir sey giriyor hayatina ve onu emzirmek zorundasin yarali gögüslerinle halin yokken. Bir de bebek kücük olunca oyalanmiyor ya, sürekli aglayip meme istiyor kendine bir dakikan bile kalmayinca boguluyorsun. Yani bunlar benim hissettiklerim. Sanirim bu hissettiklerimiz biraz karakterimizle, biraz da önceki hayatimizla alakali bir durum. Ya da belki ne kadar hazir oldugumuzla. Ama dediginde haklisin, bu zamalarin tadini cikarmaya calismak bunalimi hafifletiyor. :) Benimki geciyor gibi zaten. Daha rahatim.

kesinlikle daha önceki yaşanmış hayat çok etkiliyor canım..
mesela ben ilk oğlumda maf olmuştum artık istedim saatte uyuyup uyanamıcam mı kendime zaman ayıramıcam hiç vs. çok üzülüyordum.. ama bir yandan da ben nasıl sorumluluk aldım ALLAH ım bu ölürse buna bişey olursa ben naparım diye ağlyordum..
2. oğlumu bunların hepsini bile bile göze ala ala hatta özleye özleye yaptığım için hepsi vız geldi tırıs gidiyor mesela
ona rağmen bazen geceleri içim sıkılıyor ama hemen kendimi oyalıyorum..

Selam bayanlar oglum iki gundur huzursuz sanirim gaz basladi. Damla öneriniz var mi bir de saglik ocagi d vitamini damla verdi kullaniyorum fakat gaz yapiyo dediler boyle bisey duyaniniz var mi

canım burrp damla kullanıyorum çok memnunum..
bide d vitamini 3 damla bişey ne kadar gaz yapçak ki ?

ben sanirim hayatima artik bebegimin gozunden bakiyorm ve oyuzden bu kadar guzel dusunuyorum sanirim

ben sanirim hayatima artik bebegimin gozunden bakiyorm ve oyuzden bu kadar guzel dusunuyorum sanirim

Bende burp ve nurse harveys isimli iki damla kullandım fayda etmedi bugün aşıya gideceğiz zinco alayım diyorum bugün de
tatlım benim eğer diğer damlalar fayda etmediyse demekki zinco da fayda etmez ben ilk oğlumdn biliyorum neler denedik fayda etmedi.. kimyon çayını denedin mi canım? birde kendi yediklerine dikkat ediyormusun?

kesinlikle vazgeçme canım kesinlikle!
mutlaka emer bebeğin sonra çok pişman olursun..
nettebi okusana millet neler yapıyor emdirebilmek için 6 ay uğraşanlar var :)

Bu sütüme ne oluyor anlamıyorum sag mememde yeterince süt yok sanırım, dün oldu daha öncede öyle hissetmistim sağlık ocağına gittiğimde en son 10 günlükken 3740 di 18.gun 4150 gr. Oldu ama bilmiyorum süt yetiyor mu yetmiyor mu me oluyor sol mememe birşey oldu ne yapayım moralim bozuluyor mama vermek istemiyorum kendimi suçluyorum,sezeryanla doğum yaptım ilk gün çabaladik sürekli emzirdim ertesi gün doktor kontrol ettiğinde sütüm gelmişti bebeğimde dil bağı var doktor maşallah çeke çeke ilk günden sütünü getirdi demişti, şimdi herkes o bebek bir günlükken sütünü getirdi sen ne yaptın diyorlar üzülüyorum. .çok canım sıkılıyor humana still tea aldım başka ne yapayım rezene aldım onuda icsem zararı olur mu humanayla icsem

annecikleeerrr selammm
oğlum çınarla size merhaba diyorumm malum sebeplerden ancak girebildim sayfaya. 20 ağustosta kavuştuk oğlumla dikişlerimde sorun oldu onunla uğraşıyorum çınarım gazlı onunla ayrı uğraşıyoruz. daha uzun şekilde en kısa zamanda yazmaya çalışıcam. hoşçakalın

mrb cnm benımkı de 1 aylık oldu bızde asıya gıttık aynı gaz sorunu bızdede var dr zınco ve metsıl donusumlu kullan dedı

senın yerinde olmak için neler yapıyorum keşke emsede 24 saat yapışık yaşasak razıyımmm..deniyorum cnm bgn ağlamadan aldı ilk defa ama çok emmedi 5 dakkada bıraktı...

bnde şifa niyetine diyorum ne kadar aldırabilirsemmmm

Hissettiklerim tam anlamıyla yazdıklarınla aynı...40 ımız çıkınca daha iyi oluruz inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…