Idarenin sinifini degistirecegini hic sanmam.çok üzuldum.umarim sorunsuz cozersin canim.Arkadaşlar oğlumun öğretmenine ısınamadım bi türlü, öğlenciyiz malum sabah olsa neyse dicem ama bizim öğretmen hergün geç kalıyor.sırada tüm sınıfların öğretmeni başında bizimki yok geçen haftada böyleydi.zorla geliyormuş gibi bir hali var,içim hiç rahat değil.sizce sınıfını değiştirmelimiyiz.
Karşıyakadayız canım.benim kızım da seneye başlayacak.ben de okul ve öğretmen araştırması yapıyorum.bornovayı az çok bilirim.hangi okul? Bu arada karşıyakadaki hanımlar, okulları değerlendirelim beraberTE="Hera, post: 36941242, member: 80885"]Evimiz bayraklı da okul Bornova da. Siz nerdesiniz
İzmir koleji canım. Hayırlısı olsun şimdiden. Anaokuluna gidiyor mu ?[/QUOTE]Karşıyakadayız canım.benim kızım da seneye başlayacak.ben de okul ve öğretmen araştırması yapıyorum.bornovayı az çok bilirim.hangi okul? Bu arada karşıyakadaki hanımlar, okulları değerlendirelim beraber
Özel bir anaokuluna gidiyor canım.izmir koleji yeni bir okul de mi? Izleminlerini aktarir misin? Diger araştirdigin kolejler hakkinda da bilgi verir misin? Ben de arastirma surecindeyim..[/QUOTE][QUOTE="aleksandra35, post: 3
Merhaba canim.ögretmenini sevmenize sevindim.bu çok önemli çünkü.ödev yapmama konusuna gelince, daha o küçük.yeni başladı maratona.zamanla alışır merak etme.bence çok baskı yapma.ne de olsa bu durum onun için yeni.nerde oturuyorsunuz canım?merhabalar benim oğlumda birinci sinif
öğretmeniz iyi bir bayan, ama oğlum çok isteksiz ödev yapma konusunda
M
Merhaba canim.ögretmenini sevmenize sevindim.bu çok önemli çünkü.ödev yapmama konusuna gelince, daha o küçük.yeni başladı maratona.zamanla alışır merak etme.bence çok baskı yapma.ne de olsa bu durum onun için yeni.nerde oturuyorsunuz canım?
Yakında düzene girer.merak etme.izmirdeyiz canım.baskı yapmamaya çalışıyorum
Tekirdağda oturuyoruz canım siz
Ayyy çok geçmiş olsun arkadaşım.çok üzüldüm.napcan, küçük çocuklar hep öyle.biz de iki senedir geniz eti, kulakta sıvı sorunu yaşıyoruz.bakalım bu sene neler yaşıcazizmir çok güzel bir kent üniversiteyi okumuştum orda
şimdi öğretmeni aradı benimki haftasonundan beri grip
gecede öksürükten uyuyamadı yavrum
başını kaldıramıyormuş ilaçmı verdiniz dedi öğretmeni
ben izin alıp gidip kuzumu okuldan alacağım
offf yaa hastalanmasını hiç istemiyorum bu yıl önemli okula devam
Bize tam 5 sayfa ödev verilmiş. Fazla değilmi,bana çok geldi. 6.günümüz daha bugünmalesef benimki de ödev yapmak istemiyor.Yine mi ödev diyor,sanki yıllardır ödev yapıyor da...Off,nasıl okuyacak bu çocuk.Bugün de mi kul var diye söyleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?