bu sene hem birinci sınıf annesi hem de birinci sınıf öğretmeniyim :) 13 yıl aradan sonra ilk defa birinci sınıf alıyorum .. benim heyecanım kızımın heyecanını bastırdı açıkçası :) .. yıllardır çok istememe rağmen tayinci olmamı gerekçe gösterip bir vermediler ama nihayet birinci sınıfım oldu .. diğer sınıflara göre en azından şimdilik çok yorucu ama bir o kadar da zevkli ve eğlenceli ... 25 öğrencim var en yaramazı bile ayrı sevimli ..
bu arada bir arkadaş birinci sınıf öğretmeninin yeni olduğunu ve bu nedenle endişelendiğini yazmış .. içiniz rahatlatır mı bilmem ama daha önceki okulumda stajyer bir arkadaşımız vardı .. şubat atamasında gelmişti ve eylülde ona birinci sınıf verdiler .. benim de stajyerimdi .. ama işini o kadar zevkle ve isteyerek yapıyordu ki inanın 12 yıllık olmama rağmen onu hayranlıkla takip ediyordum ve kızımın da böyle bir öğretmene düşmesi için çok dua ettim ..
bence öğretmende en çok dikkat edeceğiniz husus . işini severek ve zevkle yapıyor mu ? eğer bu konuda şüpheniz yoksa içiniz rahat bir şekilde çocuğunuzu ona teslim edebilirsiniz ....
Geçmiş olsun canım iyileşince grip aşısı yaptır istersenOkulda ikinci günümüz ve hastalık sezonunu açmış bulunuyoruz.
Izmirde nerdesin canım?Bizim sınıf 16 kişi umarım artmaz
Evimiz bayraklı da okul Bornova da. Siz nerdesinizIzmirde nerdesin canım?
Cumhuriyet mah.de degil mi o okul canım?bu arada bende izmir de oturuyorum kızım ali kaya ilköğretim okulunda okuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?