- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #1.961
Çok cicilermiş bunlar tatlımEki Görüntüle 1112155 Eki Görüntüle 1112156 Eki Görüntüle 1112157 Eki Görüntüle 1112158 Eki Görüntüle 1112159 Eki Görüntüle 1112160 Eki Görüntüle 1112161 Eki Görüntüle 1112162
Korelilerin 3D saatleriAy çok şirinlerrr kesinlikle istiyorumm
evet toparlaması için gün boyu limonlu çay içirdim
yok yok ben cahillike ttim okadar tuz cidden çok fazla o anın heyecanı ile düşünemedim :26:
çarşıda vardır muhtemelen, bi arkadaşa söylerim bakar
vay çakkal
ayyyyyyyy
hepside birbirinden güzelllllllllll
Yok bebeğim daha nişan söz yok bende . Yaz sonu olcak Allah nasip ederse
Çok cicilermiş bunlar tatlım
ben bir kere denedimde igrenç tadı aslında gerek yok yapmaya ama adet yapıyoruz işte
Evetttt istiyorummmm , istiyorummm !
Koreliler gerçekten çok akıllılar, teknoloji de ve giyim de önde gidiyorlar ya , aranızda korece bilen veya meraklı olan hatun var mı? :26:
Çok cicilermiş bunlar tatlım
ben bir kere denedimde igrenç tadı aslında gerek yok yapmaya ama adet yapıyoruz işte
Yani işte anlatmaya çalıştım ama hepsini yapamayız herhaldeKuzum çok güzel olur bence. Ama sanki bana biraz hepsi fazla gibi geldi. Ayrı ayrı olunca insanların yicek yeri kalcaklarını sanmıyorumŞöyle yapabilirsin ama. Pastadan önceki sunumlarını mercimek köftesi vs. ve bu saydıklarınla açıkbüfe olarak sunum yapabilirsin. Pastayıda tabaklarda dagıtırsınız
Öyle düşündüm bakalım nasip olursa masanın üzerine dolu dolu görünür şekerlemeleri çocuklar yer falan ayy inşallah benimde senin gibi güzel geçer kuzumçok çok çooooooookkkkkkkkkkkkk güzel olurrrrrrrr
öyle şeyler bende istedim ama hiç yetiştiirecek zamanım olmadı bence çok hoş olur canım
hoş o gün yemek ile pek ilgilenilmiyor genelde foto çekimi ile geçiyor tümmmmmmm gün ama olsun tabağını tam yiyemeyenler onları atıştırır falan süper
Alalımm , alaımmmhepsi bizim olmalı bizimmm
bilmiyorum bennnnn ama gerçekten çokkkkkkk zeki oldukları doğru maşALLAH
internettemi satılıyor bunlar cnm
http://www................/dukkan/Korean-Style-Butik__u662361__dp0__of__otDESC__s20__f
kızlar site güvenilir mi bilmiyorum ama fiyatları çok uçuk gelmedi bana ve birde ithal , çok güzel ürünleri var , ah nişanım olmasa nasıl alışveriş yapıo olurdum ahh
Yani işte anlatmaya çalıştım ama hepsini yapamayız herhaldesarma börek poğaça falan açık büfede istemiyor annemler karışık olur diyorlar onları öncesinde veririz sonra pasta keseriz tekrar dağıtırız çünkü tabaklar almaz diye düşünüyorum hepsini böyle masanın üzerindede şeker tadında hafif atıştırmalıklar sorarız isteyen olursa ekleriz yenmezse pazar sabahı kahvaltıda biz götürürüz onları
Öyle düşündüm bakalım nasip olursa masanın üzerine dolu dolu görünür şekerlemeleri çocuklar yer falan ayy inşallah benimde senin gibi güzel geçer kuzum
Hepsi bizim
Yani işte anlatmaya çalıştım ama hepsini yapamayız herhaldesarma börek poğaça falan açık büfede istemiyor annemler karışık olur diyorlar onları öncesinde veririz sonra pasta keseriz tekrar dağıtırız çünkü tabaklar almaz diye düşünüyorum hepsini böyle masanın üzerindede şeker tadında hafif atıştırmalıklar sorarız isteyen olursa ekleriz yenmezse pazar sabahı kahvaltıda biz götürürüz onları
Öyle düşündüm bakalım nasip olursa masanın üzerine dolu dolu görünür şekerlemeleri çocuklar yer falan ayy inşallah benimde senin gibi güzel geçer kuzum
Hepsi bizim
evet gerçekten gerek yok ama eğlenceli oluyor işte
Yaaa çok güzel ama bunlarrrrr
Aynen canım , öyle bakınıyordum dedim altın rengi saat mi alsam sözde takarım diye düşünüodum ama hakkımı bundan yana kullanıcam çok güzeller benceee
Sağol kuzum inşallahbenımkısı çok kısa zamanda oldu bianda karar verildi zamanım kısıtlıydı hiçbirşey yapamadım falan
ama ona rağmen güzel geçti
emini seninki daha planlı ve çoook daha güzel geçecekkkkkkk
Hahahaaa Pazar kahvaltısınıda düşünüyor şimdiden Deli kız
21 yada 22 haziran inşallah
bencede öyle yapp çokkta güzell olurrr
benım işyerimden site açılmıyor ama fiyatt aralığı ne bu saatlerin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?