• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

bende iyiyim canımmmmmmmmm :16:

kuzum bu sadece isteme olduğu için çok büyük bi hazırlık yapmadık açıkçası
sadece ben hediyelik hazırlayaccaktım alacaktım daha doğrusu herkese ama onuda yetiştiremedim :(
nişanda artık gücüm yeterse inşallah tabi:)
börekleri tatlıları hazır aldık
elbisemde düz beyan üzerinde siyah danteli olan hoş bi elbiseydi hayalim başkaydı ama böyle oldu artık hayali nişanda gerçekleştireceğiz :)
instagramın varsa oradan resimlere bakabilirsin....
geldiler istediler yemek yediler fotolar çekildik sözümüz kesildi normalde istemede erkeğe yüzük takılmazmış ama ben tek başıma yüzük takmak istemediğim için onada temsili ibi yüzük taktık :):)

ama fazla kalabalıktık biz nasıl olsa nişan olacak bukadar kalabalığa gerek yoktu isteme için sanırım onu anladım:1:

birde kahvenin tuzunu damadın sağlığı açısından fazla kaçırmamak gerekiyor işte:27::27:

Anladım canım daha daha güzelleri nişana nasip olsun inşallah:nazar::38:İnstagramım yok ama kardeşimkinden bakabiliri ismi özelden yazabilirsen bana:54:hayırdır eniştenin sağlığına ne oldu tuzu mu abarttınız :60:

Anladım canım daha daha güzelleri nişana nasip olsun inşallah:nazar::38:İnstagramım yok ama kardeşimkinden bakabiliri ismi özelden yazabilirsen bana:54:hayırdır eniştenin sağlığına ne oldu tuzu mu abarttınız :60:

yukarıda yazdım ınst adımı kuzum

evet bi fincan kahveye 2 çay kaşığı tuz attım.. benımkı kahveden sonra mutfaağa geldi başı falan dönüyordu rengi gitmiş çocuğun limonlu su falan içirdik kendine gelsin diye :26::27::27:

Kuzular yarım saattir takılı kaldım , çok tatlılar sizin yorumlarınız ne olucak bekliyorum , en yakın zamanda almak umuduyla :16:

evet bi fincan kahveye 2 çay kaşığı tuz attım.. benımkı kahveden sonra mutfaağa geldi başı falan dönüyordu rengi gitmiş çocuğun limonlu su falan içirdik kendine gelsin diye :26::27::27:

Tamam canım benim:54:fazla olmuş kız normalde şekeri ne kadar atıyorsan yarısından atman yeterli gelirdi iyi ki toparlamış sonrasında :27:

$3-boyutlu-kol-saatleri-3.jpg $55793136_tn30_0.jpg $83858918_tn70_0.jpg $keman-motifli-bayan-saat-8671.jpg $KORE-MINI-SAAT-BAYAN-ORJINAL-KOL-SAATI-3D__97567728_5.jpg $Mini-Korea-font-b-Jewel-b-font-font-b-Clay-b-font-3d-Quartz-Wrist-Watches.jpg $mutlu-son-bayan-saat-5435.jpg $T2X8pOXeBeXXXXXXXX_!!23141697.jpg
Korelilerin 3D saatleri :16: Ay çok şirinlerrr kesinlikle istiyorumm :16:

Tamam canım benim:54:fazla olmuş kız normalde şekeri ne kadar atıyorsan yarısından atman yeterli gelirdi iyi ki toparlamış sonrasında :27:

evet toparlaması için gün boyu limonlu çay içirdim :1::1::1:

yok yok ben cahillike ttim okadar tuz cidden çok fazla o anın heyecanı ile düşünemedim :26:

Aşkla olunca bütün bunlar insanın gözleri bi başka gülüyor ya :31: Allah tamamına erdirsin kuzum :16: Çok hoşşunuz :16:

Kızlar size 100 puanlık soru :27:Şimdi normal söz akşamı tabaklarda servis yapıldı mesela önce börek sarma mercimek köftesi falan böyle şeyler tabaklara koyuldu sonrasında kesilen pasta kurabiye falan ikram edildi diyelim ben ayrıca düşündüm ki masamız boş kalmasın masanın üzerine de içecekleri sıralasak bardakları falan böyle marshmallowları çikolata sosuna batırsak meyveleri böyle sonra kreplerden kanepe yapsak artı kanepe çeşitlerinden tabaklara onlara boncuklu kürdan taksak tatlı şekerlemeler falan böyle bir kabın içerisinde böyle masanın üzerine açık büfe değilde ayrıca insanlar kanepe çeşitlerinden isterse almak anlamında meyve lezzetleri sunsak çikolata sosları falan nasıl olur diyorum:23::52:

Kızlar size 100 puanlık soru :27:Şimdi normal söz akşamı tabaklarda servis yapıldı mesela önce börek sarma mercimek köftesi falan böyle şeyler tabaklara koyuldu sonrasında kesilen pasta kurabiye falan ikram edildi diyelim ben ayrıca düşündüm ki masamız boş kalmasın masanın üzerine de içecekleri sıralasak bardakları falan böyle marshmallowları çikolata sosuna batırsak meyveleri böyle sonra kreplerden kanepe yapsak artı kanepe çeşitlerinden tabaklara onlara boncuklu kürdan taksak tatlı şekerlemeler falan böyle bir kabın içerisinde böyle masanın üzerine açık büfe değilde ayrıca insanlar kanepe çeşitlerinden isterse almak anlamında meyve lezzetleri sunsak çikolata sosları falan nasıl olur diyorum:23::52:

Kuzum çok güzel olur bence. Ama sanki bana biraz hepsi fazla gibi geldi. Ayrı ayrı olunca insanların yicek yeri kalcaklarını sanmıyorum :31: Şöyle yapabilirsin ama. Pastadan önceki sunumlarını mercimek köftesi vs. ve bu saydıklarınla açıkbüfe olarak sunum yapabilirsin. Pastayıda tabaklarda dagıtırsınız :24:

Kuzum çok desenliler iyi değil bak , büyük ihtimal bulaşık makinasıda kullancaksın sonra çizik çizik olur pişman olursun :51:

İvit oda doğru bebeğim.
Neyse yanımda büyük ihtimal annemi de götürürüm onun beğendiği şeyi psikolojikmen bende beğeniyorum nedense :9:

çok çok çooooooookkkkkkkkkkkkk güzel olurrrrrrrr:16:

öyle şeyler bende istedim ama hiç yetiştiirecek zamanım olmadı bence çok hoş olur canım

hoş o gün yemek ile pek ilgilenilmiyor genelde foto çekimi ile geçiyor tümmmmmmm gün ama olsun tabağını tam yiyemeyenler onları atıştırır falan süper

Back