- 2 Temmuz 2013
- 6.142
- 770
- 173
- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #1.941
Bende bakıcam bendeeeeİnstagram adın nen kuzum
bende iyiyim canımmmmmmmmm
kuzum bu sadece isteme olduğu için çok büyük bi hazırlık yapmadık açıkçası
sadece ben hediyelik hazırlayaccaktım alacaktım daha doğrusu herkese ama onuda yetiştiremedim
nişanda artık gücüm yeterse inşallah tabi:)
börekleri tatlıları hazır aldık
elbisemde düz beyan üzerinde siyah danteli olan hoş bi elbiseydi hayalim başkaydı ama böyle oldu artık hayali nişanda gerçekleştireceğiz :)
instagramın varsa oradan resimlere bakabilirsin....
geldiler istediler yemek yediler fotolar çekildik sözümüz kesildi normalde istemede erkeğe yüzük takılmazmış ama ben tek başıma yüzük takmak istemediğim için onada temsili ibi yüzük taktık :):)
ama fazla kalabalıktık biz nasıl olsa nişan olacak bukadar kalabalığa gerek yoktu isteme için sanırım onu anladım
birde kahvenin tuzunu damadın sağlığı açısından fazla kaçırmamak gerekiyor işte
neslihano2 buradan bakabilirsin tatlım
Anladım canım daha daha güzelleri nişana nasip olsun inşallahİnstagramım yok ama kardeşimkinden bakabiliri ismi özelden yazabilirsen bana hayırdır eniştenin sağlığına ne oldu tuzu mu abarttınız
yukarıda yazdım ınst adımı kuzum
evet bi fincan kahveye 2 çay kaşığı tuz attım.. benımkı kahveden sonra mutfaağa geldi başı falan dönüyordu rengi gitmiş çocuğun limonlu su falan içirdik kendine gelsin diye :26:
evet bi fincan kahveye 2 çay kaşığı tuz attım.. benımkı kahveden sonra mutfaağa geldi başı falan dönüyordu rengi gitmiş çocuğun limonlu su falan içirdik kendine gelsin diye :26:
Takip isteği gönderdim kuzum
Tamam canım benimfazla olmuş kız normalde şekeri ne kadar atıyorsan yarısından atman yeterli gelirdi iyi ki toparlamış sonrasında
ayyy ben tuz filan katmıycam
Kuzular yarım saattir takılı kaldım , çok tatlılar sizin yorumlarınız ne olucak bekliyorum , en yakın zamanda almak umuduyla
Eki Görüntüle 1112155 Eki Görüntüle 1112156 Eki Görüntüle 1112157 Eki Görüntüle 1112158 Eki Görüntüle 1112159 Eki Görüntüle 1112160 Eki Görüntüle 1112161 Eki Görüntüle 1112162
Korelilerin 3D saatleriAy çok şirinlerrr kesinlikle istiyorumm
Aşkla olunca bütün bunlar insanın gözleri bi başka gülüyor yaAllah tamamına erdirsin kuzum Çok hoşşunuz
Kızlar size 100 puanlık soruŞimdi normal söz akşamı tabaklarda servis yapıldı mesela önce börek sarma mercimek köftesi falan böyle şeyler tabaklara koyuldu sonrasında kesilen pasta kurabiye falan ikram edildi diyelim ben ayrıca düşündüm ki masamız boş kalmasın masanın üzerine de içecekleri sıralasak bardakları falan böyle marshmallowları çikolata sosuna batırsak meyveleri böyle sonra kreplerden kanepe yapsak artı kanepe çeşitlerinden tabaklara onlara boncuklu kürdan taksak tatlı şekerlemeler falan böyle bir kabın içerisinde böyle masanın üzerine açık büfe değilde ayrıca insanlar kanepe çeşitlerinden isterse almak anlamında meyve lezzetleri sunsak çikolata sosları falan nasıl olur diyorum
evet öyle gerçekten
çokkkkkkkk sağol canım benim aminnnnnnnn inşALLAH.....
sen nişanlı mıydın
Kuzum çok desenliler iyi değil bak , büyük ihtimal bulaşık makinasıda kullancaksın sonra çizik çizik olur pişman olursun
Kızlar size 100 puanlık soruŞimdi normal söz akşamı tabaklarda servis yapıldı mesela önce börek sarma mercimek köftesi falan böyle şeyler tabaklara koyuldu sonrasında kesilen pasta kurabiye falan ikram edildi diyelim ben ayrıca düşündüm ki masamız boş kalmasın masanın üzerine de içecekleri sıralasak bardakları falan böyle marshmallowları çikolata sosuna batırsak meyveleri böyle sonra kreplerden kanepe yapsak artı kanepe çeşitlerinden tabaklara onlara boncuklu kürdan taksak tatlı şekerlemeler falan böyle bir kabın içerisinde böyle masanın üzerine açık büfe değilde ayrıca insanlar kanepe çeşitlerinden isterse almak anlamında meyve lezzetleri sunsak çikolata sosları falan nasıl olur diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?