Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Anladım canım daha daha güzelleri nişana nasip olsun inşallahİnstagramım yok ama kardeşimkinden bakabiliri ismi özelden yazabilirsen banahayırdır eniştenin sağlığına ne oldu tuzu mu abarttınız

Anladım canım daha daha güzelleri nişana nasip olsun inşallahİnstagramım yok ama kardeşimkinden bakabiliri ismi özelden yazabilirsen banahayırdır eniştenin sağlığına ne oldu tuzu mu abarttınız

yukarıda yazdım ınst adımı kuzum

evet bi fincan kahveye 2 çay kaşığı tuz attım.. benımkı kahveden sonra mutfaağa geldi başı falan dönüyordu rengi gitmiş çocuğun limonlu su falan içirdik kendine gelsin diye :26:

Kuzular yarım saattir takılı kaldım , çok tatlılar sizin yorumlarınız ne olucak bekliyorum , en yakın zamanda almak umuduyla

Tamam canım benimfazla olmuş kız normalde şekeri ne kadar atıyorsan yarısından atman yeterli gelirdi iyi ki toparlamış sonrasında

ayyy ben tuz filan katmıycam

Tamam canım benimfazla olmuş kız normalde şekeri ne kadar atıyorsan yarısından atman yeterli gelirdi iyi ki toparlamış sonrasında

evet toparlaması için gün boyu limonlu çay içirdim

yok yok ben cahillike ttim okadar tuz cidden çok fazla o anın heyecanı ile düşünemedim :26:

Aşkla olunca bütün bunlar insanın gözleri bi başka gülüyor ya Allah tamamına erdirsin kuzum Çok hoşşunuz

Kızlar size 100 puanlık soru Şimdi normal söz akşamı tabaklarda servis yapıldı mesela önce börek sarma mercimek köftesi falan böyle şeyler tabaklara koyuldu sonrasında kesilen pasta kurabiye falan ikram edildi diyelim ben ayrıca düşündüm ki masamız boş kalmasın masanın üzerine de içecekleri sıralasak bardakları falan böyle marshmallowları çikolata sosuna batırsak meyveleri böyle sonra kreplerden kanepe yapsak artı kanepe çeşitlerinden tabaklara onlara boncuklu kürdan taksak tatlı şekerlemeler falan böyle bir kabın içerisinde böyle masanın üzerine açık büfe değilde ayrıca insanlar kanepe çeşitlerinden isterse almak anlamında meyve lezzetleri sunsak çikolata sosları falan nasıl olur diyorum

Kuzum çok güzel olur bence. Ama sanki bana biraz hepsi fazla gibi geldi. Ayrı ayrı olunca insanların yicek yeri kalcaklarını sanmıyorum Şöyle yapabilirsin ama. Pastadan önceki sunumlarını mercimek köftesi vs. ve bu saydıklarınla açıkbüfe olarak sunum yapabilirsin. Pastayıda tabaklarda dagıtırsınız

Kuzum çok desenliler iyi değil bak , büyük ihtimal bulaşık makinasıda kullancaksın sonra çizik çizik olur pişman olursun

İvit oda doğru bebeğim.
Neyse yanımda büyük ihtimal annemi de götürürüm onun beğendiği şeyi psikolojikmen bende beğeniyorum nedense

çok çok çooooooookkkkkkkkkkkkk güzel olurrrrrrrr

öyle şeyler bende istedim ama hiç yetiştiirecek zamanım olmadı bence çok hoş olur canım

hoş o gün yemek ile pek ilgilenilmiyor genelde foto çekimi ile geçiyor tümmmmmmm gün ama olsun tabağını tam yiyemeyenler onları atıştırır falan süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…