• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Çok cicilermiş bunlar tatlım:12:
evet toparlaması için gün boyu limonlu çay içirdim :1::1::1:

yok yok ben cahillike ttim okadar tuz cidden çok fazla o anın heyecanı ile düşünemedim :26:

:60:ben bir kere denedimde igrenç tadı aslında gerek yok yapmaya ama adet yapıyoruz işte:52:

Evetttt istiyorummmm , istiyorummm !
Koreliler gerçekten çok akıllılar, teknoloji de ve giyim de önde gidiyorlar ya , aranızda korece bilen veya meraklı olan hatun var mı? :26:

bilmiyorum bennnnn ama gerçekten çokkkkkkk zeki oldukları doğru maşALLAH :16:

internettemi satılıyor bunlar cnm

:60:ben bir kere denedimde igrenç tadı aslında gerek yok yapmaya ama adet yapıyoruz işte:52:[/QUOTE]

evet gerçekten gerek yok ama eğlenceli oluyor işte :27::27::37:

Kuzum çok güzel olur bence. Ama sanki bana biraz hepsi fazla gibi geldi. Ayrı ayrı olunca insanların yicek yeri kalcaklarını sanmıyorum :31: Şöyle yapabilirsin ama. Pastadan önceki sunumlarını mercimek köftesi vs. ve bu saydıklarınla açıkbüfe olarak sunum yapabilirsin. Pastayıda tabaklarda dagıtırsınız :24:
Yani işte anlatmaya çalıştım ama hepsini yapamayız herhalde:60:sarma börek poğaça falan açık büfede istemiyor annemler karışık olur diyorlar onları öncesinde veririz sonra pasta keseriz tekrar dağıtırız çünkü tabaklar almaz diye düşünüyorum hepsini böyle masanın üzerindede şeker tadında hafif atıştırmalıklar sorarız isteyen olursa ekleriz yenmezse pazar sabahı kahvaltıda biz götürürüz onları:52:
çok çok çooooooookkkkkkkkkkkkk güzel olurrrrrrrr:16:

öyle şeyler bende istedim ama hiç yetiştiirecek zamanım olmadı bence çok hoş olur canım

hoş o gün yemek ile pek ilgilenilmiyor genelde foto çekimi ile geçiyor tümmmmmmm gün ama olsun tabağını tam yiyemeyenler onları atıştırır falan süper
Öyle düşündüm bakalım nasip olursa masanın üzerine dolu dolu görünür şekerlemeleri çocuklar yer falan ayy inşallah benimde senin gibi güzel geçer kuzum:nazar::17:
Alalımm , alaımmm :23::23::23:hepsi bizim olmalı bizimmm:23:

Hepsi bizim :52:

bilmiyorum bennnnn ama gerçekten çokkkkkkk zeki oldukları doğru maşALLAH :16:

internettemi satılıyor bunlar cnm

Aynen canım , öyle bakınıyordum dedim altın rengi saat mi alsam sözde takarım diye düşünüodum ama hakkımı bundan yana kullanıcam çok güzeller benceee :16:

Yani işte anlatmaya çalıştım ama hepsini yapamayız herhalde:60:sarma börek poğaça falan açık büfede istemiyor annemler karışık olur diyorlar onları öncesinde veririz sonra pasta keseriz tekrar dağıtırız çünkü tabaklar almaz diye düşünüyorum hepsini böyle masanın üzerindede şeker tadında hafif atıştırmalıklar sorarız isteyen olursa ekleriz yenmezse pazar sabahı kahvaltıda biz götürürüz onları:52:

Öyle düşündüm bakalım nasip olursa masanın üzerine dolu dolu görünür şekerlemeleri çocuklar yer falan ayy inşallah benimde senin gibi güzel geçer kuzum:nazar::17:

benımkısı çok kısa zamanda oldu bianda karar verildi zamanım kısıtlıydı hiçbirşey yapamadım falan
ama ona rağmen güzel geçti

emini seninki daha planlı ve çoook daha güzel geçecekkkkkkk:16:

:9::9::9::9: Hahahaaa :D Pazar kahvaltısınıda düşünüyor şimdiden :9::9: Deli kız :31::9:

Aynen canım , öyle bakınıyordum dedim altın rengi saat mi alsam sözde takarım diye düşünüodum ama hakkımı bundan yana kullanıcam çok güzeller benceee :16:

bencede öyle yapp çokkta güzell olurrr

benım işyerimden site açılmıyor ama fiyatt aralığı ne bu saatlerin kuzum

benımkısı çok kısa zamanda oldu bianda karar verildi zamanım kısıtlıydı hiçbirşey yapamadım falan
ama ona rağmen güzel geçti

emini seninki daha planlı ve çoook daha güzel geçecekkkkkkk:16:
Sağol kuzum inşallah:nazar: olsun bir anda olan şeylerde çok daha heyecanlı oluyor:16:
:9::9::9::9: Hahahaaa :D Pazar kahvaltısınıda düşünüyor şimdiden :9::9: Deli kız :31::9:

Eee evde misafir kalacak birde yatılı anca sonrası pazar günü bütün gün yerük :60:

bencede öyle yapp çokkta güzell olurrr

benım işyerimden site açılmıyor ama fiyatt aralığı ne bu saatlerin kuzum

g.gdyrda 85tl civarındaydı , verdğim linkte 70liraydı çok pahalı değil bence çok hoşlar gerçkten ve şuan yaygın olan bişi değil , farklı tarzlara bayılırım :16:

Back