• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Olsun kuzum Nişanında herşey istediğin gibi olur erkenden başlarsın hazırlıklara ohhh :32:

Aman damatlara dikkat Tuzlu kahve psikoljisiyle geliyorlar zaten bide içince fena oluyorlar :9:

inşALLAH buradada bayağı bi fikirleşeceğiz zamanı gelince inşALLAH :16:

evet yaaa çok fena oldu yavrum kıyamam :27:

Eveeeettttttt huzurlarınızda beniiiiiiimmmmmmmmmm yemek takımııııımmmmmmmmm :46::46::46::46:

Yorumlarınızı bekliyorum Kuzular henüz almadım değiştirebilirim fikrimi.
Her türlü eleştiriye açığım :)

Eki Görüntüle 1112075 Eki Görüntüle 1112077
Canım önemli olan senin beğenmen ben kareleri seviyorum öyle tercih ettim çeyiz topiğimde gördüysen eğer:16:beraber kombinini güzel yapmışsın ama :12:
gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ben sözlendımmmmmm bu haftasonuuuuuuuuuuuuu :27::1::16::16::16::16:

hiçte korktuğum gibi olmadııııığğğ :1: herrrbişey çok güzeldiii :=))
Günaydın morincim bende buradayım:3:ooo hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin herşey güzel geçmiş ohh:32:
Günaydın nehiirr, ben geldimm :3: ben evde değilim kuzum çalışıyorum işyerinden girebiliyorum sadece :23:
He anladım kuzum bende evde giremiyorum ya yorgun oluyorum falan:27:
Hoşgeldin fıstığım, iyiyim çok şükür sen nasılsın :16:
İyiyim kuzum benim öyle günleri bitiriyorum işte:29:
Kuzuşlar yarın akşam bi arkadaşın evinde başka bi arkadaşın minnak kınasını yapcaz :1: (büyük kınasına gidemeyeceğimiz iiçin evde küçük kına yapcaz diğer adıda bekarlığa veda :27: )

ne gibi hazırlıklar yapabiliriz ne lazım fikir verir misiniz :8:

kına götürcez, kına örtüsü götürcez. nedime tacı götürcez başkaaa?

Canımcım konuşan balonlardan olur resim çerçevesinden olur kına süsleri balonları falan olur :32:

Günaydın KK nın aşık hatunları :118:

Günaydın Yavrucummm :24::24::24:

Günaydın minnoşlarrr :21:

gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ben sözlendımmmmmm bu haftasonuuuuuuuuuuuuu :27::1::16::16::16::16:

hiçte korktuğum gibi olmadııııığğğ :1: herrrbişey çok güzeldiii :=))
hayırlı olsun tatlımmm:8::8:
Günaydınlar Hatuncuklar :71::64::64::64:
herkeslere günaydınnnnnn:16::16::16:

Canım önemli olan senin beğenmen ben kareleri seviyorum öyle tercih ettim çeyiz topiğimde gördüysen eğer:16:beraber kombinini güzel yapmışsın ama :12:

Günaydın morincim bende buradayım:3:ooo hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin herşey güzel geçmiş ohh:32:

He anladım kuzum bende evde giremiyorum ya yorgun oluyorum falan:27:

İyiyim kuzum benim öyle günleri bitiriyorum işte:29:

Canımcım konuşan balonlardan olur resim çerçevesinden olur kına süsleri balonları falan olur :32:

canımmmmmmmmmmmmmmmmmm

nasılsınnnnnnnnnnn :3::3:

amin sağolll inşallah canım benımmmmmm:16:

Kuzuşlar yarın akşam bi arkadaşın evinde başka bi arkadaşın minnak kınasını yapcaz :1: (büyük kınasına gidemeyeceğimiz iiçin evde küçük kına yapcaz diğer adıda bekarlığa veda :27: )

ne gibi hazırlıklar yapabiliriz ne lazım fikir verir misiniz :8:

kına götürcez, kına örtüsü götürcez. nedime tacı götürcez başkaaa?

darısı başına sakızları:1:
bi kaç oje alıp tülle süsleyin:1:
konuşma balonlarının yanında bıyıklar dudaklar:1:
dilek kartları hazırlayın herkes iyi dileklerini yazsın arkadaşınıza verirsiniz:1:

Kare de olabilirdi tatlım ama bu modeli beğendiğim için tercih ettim.
Bunun karesi olsaydı da onu alırdım :1:

Anladım kuzum önemli olan senin beğenmen. İçine sinmedikten sonra almanın bi anlamı yok herşey istediğin gibi olsun. Çyiz topiğini bekliyoruz:51:

Günaydın canım:21:

İyiyim tatlım sen nasılsın:16:nasıldı söz ne gibi hazırlıklar yapmıştınız bana yardımcı olursun bak :27:

bende iyiyim canımmmmmmmmm :16:

kuzum bu sadece isteme olduğu için çok büyük bi hazırlık yapmadık açıkçası
sadece ben hediyelik hazırlayaccaktım alacaktım daha doğrusu herkese ama onuda yetiştiremedim :(
nişanda artık gücüm yeterse inşallah tabi:)
börekleri tatlıları hazır aldık
elbisemde düz beyan üzerinde siyah danteli olan hoş bi elbiseydi hayalim başkaydı ama böyle oldu artık hayali nişanda gerçekleştireceğiz :)
instagramın varsa oradan resimlere bakabilirsin....
geldiler istediler yemek yediler fotolar çekildik sözümüz kesildi normalde istemede erkeğe yüzük takılmazmış ama ben tek başıma yüzük takmak istemediğim için onada temsili ibi yüzük taktık :):)

ama fazla kalabalıktık biz nasıl olsa nişan olacak bukadar kalabalığa gerek yoktu isteme için sanırım onu anladım:1:

birde kahvenin tuzunu damadın sağlığı açısından fazla kaçırmamak gerekiyor işte:27::27:

bende iyiyim canımmmmmmmmm :16:

kuzum bu sadece isteme olduğu için çok büyük bi hazırlık yapmadık açıkçası
sadece ben hediyelik hazırlayaccaktım alacaktım daha doğrusu herkese ama onuda yetiştiremedim :(
nişanda artık gücüm yeterse inşallah tabi:)
börekleri tatlıları hazır aldık
elbisemde düz beyan üzerinde siyah danteli olan hoş bi elbiseydi hayalim başkaydı ama böyle oldu artık hayali nişanda gerçekleştireceğiz :)
instagramın varsa oradan resimlere bakabilirsin....
geldiler istediler yemek yediler fotolar çekildik sözümüz kesildi normalde istemede erkeğe yüzük takılmazmış ama ben tek başıma yüzük takmak istemediğim için onada temsili ibi yüzük taktık :):)

ama fazla kalabalıktık biz nasıl olsa nişan olacak bukadar kalabalığa gerek yoktu isteme için sanırım onu anladım:1:

birde kahvenin tuzunu damadın sağlığı açısından fazla kaçırmamak gerekiyor işte:27::27:

Bende bakıcam bendeeee:9::9: İnstagram adın nen kuzum

Back