Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Valla bazen de hiç uğraşamıyorum kuzum Yav he hee diyip geçiyorum.
Günler sonra ama sen bunu kabul etmiştin diyip karşıma çıkabiliyor
Tartışmaya hiç gelemiyorum, üşeniyorum ya

çok tatlısın canım ya Keşke bende sne gibi olabilsem bazen sakız gibi uzatıyorum bişeyi yaaa

Sahiplenmekten , bağlılıktan sevgiden oluyor kuzum ama erkek olsaydın cevabım hormanlardan olurdu

Ahahahah
Ay bi kere erkek arkadaşımı o kadar içten bir şekilde öptüm ki çocukta bi mayışma oldu iç çekerek nolur evlenelim ya dedi benim gözler böyle büyüdü
Şoka girdim.
Kendimi kötü hissettim.
Hemen jet hızı ile uzaklaştım
O günden beri de çok içimden bile gelse öpmek kocaman öpemiyorum, minicik öpüyorum.
Çocuk resmen iç çekti ya o değil ben günaha giriyorum :18:
Bu erkeklerle kızların kafası çok farklı çalışıyor, herşeyden etkilenebiliyorlar hormonları bozuk bunların ya

susunnn lennnn 5 gün müşşş . Benim 2 hafta göremediğim oluyor bazen farklı şehirlerdeyiz çünkü

Oyy oyyy kıyamam Kuzuuummmm
Üzülme ya.
Zaten ilkkez bi sevgilimle aynı şehirde yaşıyoruz.
Bundan önce ki erkek arkadaşımla 2-3 ay görüşmediğimiz oluyordu
Zor bi durum valla.

çok tatlısın canım ya Keşke bende sne gibi olabilsem bazen sakız gibi uzatıyorum bişeyi yaaa

Hahaha
Enerjini başka şeylere arca bebeğim bak tartışmaya mecalin kalmıyor
Ben üşengecim zaten ya annem hep seni alan yandı geri babanın evine getirirler diyor

Oyy oyyy kıyamam Kuzuuummmm
Üzülme ya.
Zaten ilkkez bi sevgilimle aynı şehirde yaşıyoruz.
Bundan önce ki erkek arkadaşımla 2-3 ay görüşmediğimiz oluyordu
Zor bi durum valla.

Aynn kuzum çok zor hemde. Uzaklık ve hasretin yarattıgı bir çok gereksiz kavgalar çıkıyor. Sabırla hayalimizdeki günü bekliyoruz bakalım

Hahaha
cem ylmz:Halimizden anlayın bizim gel gitlerimiz var!
- Sanki erkeğin bir tek git-gel’i var.
-
Anasını satıyım beyni yok fikri var.

MANTIĞIN BİKTİĞİ NOKTA O KADAR

Kizlar nisanda ne dagitacaksiniz hediye olarak? Ben kurabiye dusunuyorum ama cok kararsizim

Kizlar nisanda ne dagitacaksiniz hediye olarak? Ben kurabiye dusunuyorum ama cok kararsizim

nişanım ayrı olursa kar küresi dağıtıcam
sözümde yastık dağıtıcam ayrıca keseler olucak keselerin içinde havlu sabun çorap olucak:)
kurabiyede yaptırcamda hediye olsun diye değil

sözümde yastık dağıtıcam ayrıca keseler olucak keselerin içinde havlu sabun çorap olucak:)

Canim fotograf var mi bana da fikir olsun

Bizimle de paylaş tatlım fikir olsun
Resimi yani :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…