• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Babam yaşımda ki adamlardan beni kıskanıyor güzelim :50::14:

Ama canım onun açısından da bak birde olaya seni sahipleniyor kıskanmış fazla takılma:23: bizim ülkemizde 70/80likler bile laf atıp yan gözle bakıyor :23: babana bile güvenme derimmm . Öyle yemeğe falan çıkarsan söylemezsin olur biter:1: sevdiceğimn çalıştığı yerdede çok bayan var erkek 1-2 tane falan , iş yemeğinde diğer erkek arkdşı gelmeynce benimki tek kalıo bende kurtlanıom ne yalan söyleyim çnkü neleriyle karşılaştığım insan rahat olamıyor :1:

Sıkma canını bebeğim böyle gereksiz kıskançlıkları oluyor zaman zaman malesef. Aynı durumu bende çok yaşadım . Sende sinirlenme hemen sakin ve açıklayıcı cevaplar ver yatışcaktırç

Hiç cevap vermedim çnükü verirsem kavga edeceğiz.
Peş peşe yazıyır
Özgeee
Özzgeeee
Kime Diyorum
aa orada mısın
noluyor yaaa?
hissttt
pisshhttt
neden cevap vermiyorsun yaaaaaaaaa

Otomatiğe bağladı :27:
Dedim ki bu söylediğin şeyi yapmam imkansız. PPeki yazmış.
Trip atma dedim.
Oda atmıyorum yazmış.
Bi kere öp ben anlarım trip atıp atmadığını yazdım, ben 1 kere öp dedim o 40 tane öpücük işareti koymuş :33:
Dedim fazlası ile anladım trip atmıyorsun :1:
Hallettik çok şükür. Direnince oluyor yesss :32:

Hiç cevap vermedim çnükü verirsem kavga edeceğiz.
Peş peşe yazıyır
Özgeee
Özzgeeee
Kime Diyorum
aa orada mısın
noluyor yaaa?
hissttt
pisshhttt
neden cevap vermiyorsun yaaaaaaaaa

Otomatiğe bağladı :27:
Dedim ki bu söylediğin şeyi yapmam imkansız. PPeki yazmış.
Trip atma dedim.
Oda atmıyorum yazmış.
Bi kere öp ben anlarım trip atıp atmadığını yazdım, ben 1 kere öp dedim o 40 tane öpücük işareti koymuş :33:
Dedim fazlası ile anladım trip atmıyorsun :1:
Hallettik çok şükür. Direnince oluyor yesss :32:

:9::9::9: Alemsiniz :9:

Ama canım onun açısından da bak birde olaya seni sahipleniyor kıskanmış fazla takılma:23: bizim ülkemizde 70/80likler bile laf atıp yan gözle bakıyor :23: babana bile güvenme derimmm . Öyle yemeğe falan çıkarsan söylemezsin olur biter:1: sevdiceğimn çalıştığı yerdede çok bayan var erkek 1-2 tane falan , iş yemeğinde diğer erkek arkdşı gelmeynce benimki tek kalıo bende kurtlanıom ne yalan söyleyim çnkü neleriyle karşılaştığım insan rahat olamıyor :1:

Evet Balım haklısın ama bizim ki abarttı hani ya.
5 gündür görüşemedik onunda huysuzluğu var üstünde, yarın akşam buluşacağız bi güzel alayım havasını :1:

Ya benimde şöyle bi huyum var kuzum kedi köpek gibi kavga ederiz, o kavganın ortasında bi kere gülücük atsın hemen herşeyi unuturum tatlıya bağlarım falan hiç kin tutamıyorum ya.
Az önce neler yaşadık şimdi aşkım canım cicime bağladık :1:

Ay okudum bunu az önce ama bana pek inandırıcı gelmedi ya o kadar seyi kahve fincacınana koysan kahveyi koycak yer kalmıyor zaten :50:

Ay şoka girdim çıkamıyoruuuuuummmmmmmmm
Vay salak gelin ağzına kürekle vurulası yaratık ya 3 yaşında ki çocuk bil anlar zehirleneceğini.

Git git hallen gel çocuğa bi özlemiştir :9::9::9:

Bende çok özledim valla kuzum.
Zaten yanına gidince elini tutamasam kolunu tutarım, kolunu tutamasam beline dokunurum, beline dokunamasam yüzüne dokunurum böyle hep bi dokunma isteği oluyor ya nedendir anlamadım valla :26::1:

Ya benimde şöyle bi huyum var kuzum kedi köpek gibi kavga ederiz, o kavganın ortasında bi kere gülücük atsın hemen herşeyi unuturum tatlıya bağlarım falan hiç kin tutamıyorum ya.
Az önce neler yaşadık şimdi aşkım canım cicime bağladık :1:

en iyisi kuzum ama tabi haklı olduugn zamanlarda hakkını savunmak lazım :8:

Zaten yanına gidince elini tutamasam kolunu tutarım, kolunu tutamasam beline dokunurum, beline dokunamasam yüzüne dokunurum böyle hep bi dokunma isteği oluyor ya nedendir anlamadım valla :26::1:
Sahiplenmekten , bağlılıktan sevgiden :16:oluyor kuzum ama erkek olsaydın cevabım hormanlardan olurdu :60::60:

en iyisi kuzum ama tabi haklı olduugn zamanlarda hakkını savunmak lazım :8:

Valla bazen de hiç uğraşamıyorum kuzum Yav he hee diyip geçiyorum.
Günler sonra ama sen bunu kabul etmiştin diyip karşıma çıkabiliyor :1:
Tartışmaya hiç gelemiyorum, üşeniyorum ya :37:

susunnn lennnn 5 gün müşşş . Benim 2 hafta göremediğim oluyor bazen farklı şehirlerdeyiz çünkü :43::43::43::43::43:

Back