• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Kuzum sözüne 10 Gün kaldı ben heyecan yapmaya başladım ya :18:

Ayyy bende çok heyecanlandım fotoğrafçı arkadaşlarmda olucak bol bol çekip hatıralarımız olsun istiyorum, ama misafrlere sözde hediye dağıtmıycam nişanla arasında 1ay olucak tam . Ya kolonya küçk tıpalı şişede, sabun yada yastık magnet dşünüyorum kurabyeden vazgeçtm lezzeti yok görüntüsü güzel :16: foto çekilmek için yazılı kağıt alıcam bu hafta sonu erkk arkdşımla , çikolata tabağı ve vazo almaya gidicez haftaya daa huuu huuu :16::16::16:

Ayyy bende çok heyecanlandım fotoğrafçı arkadaşlarmda olucak bol bol çekip hatıralarımız olsun istiyorum, ama misafrlere sözde hediye dağıtmıycam nişanla arasında 1ay olucak tam . Ya kolonya küçk tıpalı şişede, sabun yada yastık magnet dşünüyorum kurabyeden vazgeçtm lezzeti yok görüntüsü güzel :16: foto çekilmek için yazılı kağıt alıcam bu hafta sonu erkk arkdşımla , çikolata tabağı ve vazo almaya gidicez haftaya daa huuu huuu :16::16::16:

ayyy o günden geriye sadece fotoğraflar ve yüzük kalıcak zaten:16::16::16::16:

Yaaaa :16::16::16:
Tatlım bol bol resim at lütfen.
Belki ertelemekten vazgeçebilirim nişanı :1:

Ay evet ya hergün gözüme çarpıyor. çok çok az kaldııı :16:fotoğraf çok önemli kuzumm geriye kalan tek sey onlar .

:9::9::9: Sen nişan yaparsın bak sevgi dediydi dersinn :9::9::9::9:

Bende öyle hissediyorum Sevgim yaa çünkü çok istiyorum :16:
Parmakta yüzük olması çok farklı bir duygu.
Ve ben o duyguyu sevdiğim adamla tatmak istiyorum. :16:
Pazar günü için bana bl bol dua edin Tatlım :34:

güzeller ama bence bunları yaptırsan bile servis yap hemen yerler :):56:

Ben misafir olsam yemeye kiyamazdim sanirim :))) birkac ornek daha begendim ama bi arkadas da sozunde bereket nari dagitmis o da cok hosuma gitti cok kararsiz kaldim. Gerci ben sozde bir sey dagitmiycam nisanda olcak.

Öyle yapıcam atıcam her karesini buraya , fincana da kurdele bağlıycamm :52:kırmızı bağlıycam kıyaftme uygun olsun :52:

Ayy facede görmüştüm kızın teki fincanın altına renkli kalpli kağıt koymuş çocuk fincanı aldığında kağıdı görüyor üstünde de yazıyor ki Aşkımm tuz atmaya kıyamadım sen tadı çok kötüymüş gibi yap falan yazıyor çok hoşuma gitmişti :1:
Kurdele olayı da çok tatlı :16:

Bende öyle hissediyorum Sevgim yaa çünkü çok istiyorum :16:
Parmakta yüzük olması çok farklı bir duygu.
Ve ben o duyguyu sevdiğim adamla tatmak istiyorum. :16:
Pazar günü için bana bl bol dua edin Tatlım :34:

Edicem bebeğimmm güzel geçiçcek inanıyorummm. Sen güleryüzlü ol stresli olma gerisi çorap söküğü gibi gelir :32:

Ayy facede görmüştüm kızın teki fincanın altına renkli kalpli kağıt koymuş çocuk fincanı aldığında kağıdı görüyor üstünde de yazıyor ki Aşkımm tuz atmaya kıyamadım sen tadı çok kötüymüş gibi yap falan yazıyor çok hoşuma gitmişti :1:
Kurdele olayı da çok tatlı :16:

özgeee yorumunu okudum olaya bi atlayım dedim kusura bakmayın kızlar sazan gibi oldu azıcık ama :26: çok hoş bir fikir benim şimdiki aklım olsa öyle bişi yapardım :14: benim bi arkadaşım sağolsun basmış raftaki tüm baharatları bide bana tuz attırdılar üstüne :50: benim garibim içti ama hepsini :53:

Edicem bebeğimmm güzel geçiçcek inanıyorummm. Sen güleryüzlü ol stresli olma gerisi çorap söküğü gibi gelir :32:

Zaten istesem de suratsız olamıyorum :27:
Bizim ki diyor ki öğleden önce orada oluruz çay falan ieçriz gezmeye çıkarız o ara annem yemek falan hazırlar gelir yeriz muhabbet falan derken akşam olur döneriz diyor.
Bende diyorum ilk kez gidiyorum annene yardım edeyim falan diyorum ama o gün sen misafirsin falan diyor sence ne yapayım?

özgeee yorumunu okudum olaya bi atlayım dedim kusura bakmayın kızlar sazan gibi oldu azıcık ama :26: çok hoş bir fikir benim şimdiki aklım olsa öyle bişi yapardım :14: benim bi arkadaşım sağolsun basmış raftaki tüm baharatları bide bana tuz attırdılar üstüne :50: benim garibim içti ama hepsini :53:

Ne kusuru canım ya ..
Aman fazla karışım yapmasaydınız az önce kızlar haber linki attı tuzlu kahve yerine içine koymadıkları şey kalmamış Konya'da, damat ölmüş gııı :30:

Back