• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Valla bazen de hiç uğraşamıyorum kuzum Yav he hee diyip geçiyorum.
Günler sonra ama sen bunu kabul etmiştin diyip karşıma çıkabiliyor :1:
Tartışmaya hiç gelemiyorum, üşeniyorum ya :37:

:9::9: çok tatlısın canım ya :21: Keşke bende sne gibi olabilsem bazen sakız gibi uzatıyorum bişeyi yaaa :51:

Sahiplenmekten , bağlılıktan sevgiden :16:oluyor kuzum ama erkek olsaydın cevabım hormanlardan olurdu :60::60:

Ahahahah :52:
Ay bi kere erkek arkadaşımı o kadar içten bir şekilde öptüm ki çocukta bi mayışma oldu iç çekerek nolur evlenelim ya dedi benim gözler böyle büyüdü :53::53::53:
Şoka girdim.
Kendimi kötü hissettim.
Hemen jet hızı ile uzaklaştım :52:
O günden beri de çok içimden bile gelse öpmek kocaman öpemiyorum, minicik öpüyorum.
Çocuk resmen iç çekti ya o değil ben günaha giriyorum :18:
Bu erkeklerle kızların kafası çok farklı çalışıyor, herşeyden etkilenebiliyorlar hormonları bozuk bunların ya :52:

susunnn lennnn 5 gün müşşş . Benim 2 hafta göremediğim oluyor bazen farklı şehirlerdeyiz çünkü :43::43::43::43::43:

Oyy oyyy kıyamam Kuzuuummmm :43:
Üzülme ya.
Zaten ilkkez bi sevgilimle aynı şehirde yaşıyoruz.
Bundan önce ki erkek arkadaşımla 2-3 ay görüşmediğimiz oluyordu :50:
Zor bi durum valla.

:9::9: çok tatlısın canım ya :21: Keşke bende sne gibi olabilsem bazen sakız gibi uzatıyorum bişeyi yaaa :51:

Hahaha :27:
Enerjini başka şeylere arca bebeğim bak tartışmaya mecalin kalmıyor :37:
Ben üşengecim zaten ya annem hep seni alan yandı geri babanın evine getirirler diyor :52:

Oyy oyyy kıyamam Kuzuuummmm :43:
Üzülme ya.
Zaten ilkkez bi sevgilimle aynı şehirde yaşıyoruz.
Bundan önce ki erkek arkadaşımla 2-3 ay görüşmediğimiz oluyordu :50:
Zor bi durum valla.

Aynn kuzum çok zor hemde. Uzaklık ve hasretin yarattıgı bir çok gereksiz kavgalar çıkıyor. Sabırla hayalimizdeki günü bekliyoruz bakalım :31:

Ahahahah :52:
Ay bi kere erkek arkadaşımı o kadar içten bir şekilde öptüm ki çocukta bi mayışma oldu iç çekerek nolur evlenelim ya dedi benim gözler böyle büyüdü :53::53::53:
Şoka girdim.
Kendimi kötü hissettim.
Hemen jet hızı ile uzaklaştım :52:
O günden beri de çok içimden bile gelse öpmek kocaman öpemiyorum, minicik öpüyorum.
Çocuk resmen iç çekti ya o değil ben günaha giriyorum :18:
Bu erkeklerle kızların kafası çok farklı çalışıyor, herşeyden etkilenebiliyorlar hormonları bozuk bunların ya :52:

Hahaha:60::60::60:
cem ylmz:Halimizden anlayın bizim gel gitlerimiz var!
- Sanki erkeğin bir tek git-gel’i var.
-
Anasını satıyım beyni yok fikri var.

MANTIĞIN BİKTİĞİ NOKTA O KADAR :9::9::9:

Kizlar nisanda ne dagitacaksiniz hediye olarak? Ben kurabiye dusunuyorum ama cok kararsizim

Kizlar nisanda ne dagitacaksiniz hediye olarak? Ben kurabiye dusunuyorum ama cok kararsizim

nişanım ayrı olursa kar küresi dağıtıcam:1:
sözümde yastık dağıtıcam ayrıca keseler olucak keselerin içinde havlu sabun çorap olucak:)
kurabiyede yaptırcamda hediye olsun diye değil:8:

sözümde yastık dağıtıcam ayrıca keseler olucak keselerin içinde havlu sabun çorap olucak:)

Canim fotograf var mi bana da fikir olsun

Bizimle de paylaş tatlım fikir olsun :21:
Resimi yani :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Canim fotograf var mi bana da fikir olsun

Sozde de mi bir sey dagitiliyo ya :(( ne zor islermis

çok kolay canım :) $Resim 184.jpg
bunlar benim yastıklarım bu halde bekliyorlar :)
Eki Görüntüle 1106065 böyle olcaklar inşallah :)
saten keseler diktircem canım içine küçük havlu sabun ve çorap koyucam mor kurdele ile baglıycam :)

Son düzenleme:
Back