- 3 Haziran 2013
- 4.859
- 997
- 178
- Konu Sahibi balbocegi35
- #1.421
Buradannnnnn birrr atlııı geçtiiii balböcükünüü kaptıı gettiiiiii Aheyyyyy aheeyyyyyyy
Ahahahhahaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buradannnnnn birrr atlııı geçtiiii balböcükünüü kaptıı gettiiiiii Aheyyyyy aheeyyyyyyy
Ne kusuru canım ya ..
Aman fazla karışım yapmasaydınız az önce kızlar haber linki attı tuzlu kahve yerine içine koymadıkları şey kalmamış Konya'da, damat ölmüş gııı
Ayy facede görmüştüm kızın teki fincanın altına renkli kalpli kağıt koymuş çocuk fincanı aldığında kağıdı görüyor üstünde de yazıyor ki Aşkımm tuz atmaya kıyamadım sen tadı çok kötüymüş gibi yap falan yazıyor çok hoşuma gitmişti
Kurdele olayı da çok tatlı
Ayy facede görmüştüm kızın teki fincanın altına renkli kalpli kağıt koymuş çocuk fincanı aldığında kağıdı görüyor üstünde de yazıyor ki Aşkımm tuz atmaya kıyamadım sen tadı çok kötüymüş gibi yap falan yazıyor çok hoşuma gitmişti
Kurdele olayı da çok tatlı
aaaaaaaaaaaa aayyyyyy Allah korusun töbe yarabbimmmmm :26: ne kadar baharat varsa atmış arkadaşım ama bişi olmadı bizimkine çok şükür öğrenince zaten çok kızdımm
Evet çok güzelmiş kağıt olayı ama ayıp kaçar çok utanırım sağında solunda annesi babası olcak herkesde görcek :26: kırmızı değil yüzüm mora döner benim
Bende yazcam onu ama içine tuz koycam kandırıcam hehehehee
tabi ki kendim yapıcam
Hadi bakalım verde görelimmm
Ayyyyy valla seninle düşüncelerimiz bile aynı kuzum ya bende monarka aynısını demiştim.
Bende öyle yapacağım o suratı görmek istiyorum ne hale gelecek
Aynen ya her konusu açıldıgında söyler bana nolurr az tuz koy der
Eki Görüntüle 1106229 Eki Görüntüle 1106230 Eki Görüntüle 1106231 Eki Görüntüle 1106232
Kızlarr nişanda kalpli uçan balonlarla ve uçlarına renkli kurdelalarla süsliycem orta sehpaya küçüklü büyüklü mumlar koyucam , açık büfe yapacağım masanın üstünede kalp şeklinde birleşn balonlor koyucamm huuu huu bu fikre bayıldım
Beni de alır mısınız aranıza
ne ka güzel şeyler konuşmuşsunuz çok geriiii kaldım naman tanrım
Benim eski sevgilimde öyleydi alakasız bi konuşma arasında bile derdi
Olmaz dediğim de banane içmem ki diyip suratını asardı
Şimdi ki erkek arkadaşım demiyor öyle belli ki içmeye niyeti var
onu boya göre ayarlarım kuzum çok uzun yapamam hu huuu sandalyelerede kırmızı tül bağlarım çok fena olur ayyÇok güzel bi fikir Ama balonların ucunda ki ip uzun olursa rahatsız edbilir yürürken yüze flan değer