Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

hahaha kuzum benm işim kariyerim ancak bu yaş grubunda :) hem ben yaşıtlarıma bebe gözüyle bakıyorum benm için sıkıntı yok ben 88 liyim o 81 li gayet normal

birde şöyle bir şey var benden daha kıpır kıpır sıkıntı yok yani :) ama bakalım kısmet olur inşallah ben çok istiyorum

birde şöyle bir şey var benden daha kıpır kıpır sıkıntı yok yani :) ama bakalım kısmet olur inşallah ben çok istiyorum

Annemle babamın arasında 9 yaş var benim,
ikiside genç gösterdiği içn sıkıntı olmadı hiç görsel anlamda
Babam şu an 57 yaşında saçında beyaz yok..
Annem 46 yaşında, saçında beyaz var diye dewamlı boyar az dipleri çıksın

AAyyy çok güldümmm
Bu benim tosunumun odunluk durumu değilmiş demek ki erkeklerin genelinde bu bozukluk var, hormonlarından kaynaklanıo galba herkeste aynı

Bizimkilerin kafası tersten işliyor 😄
Bi kere tv de görmüştüm o zaman hayatımda bu yoktu. Işte bi yunus polisi sevgilisine evlenme teklif ediyor kız arkadaşı ile yürürken tüm motoriZe ekip etrafında motoru ile dönüyor tabi kız şaşkın sonra sevgilisi motordan iniyor kaskını çıkarıyor ve elimde yüzüğü teklif ediyor öyle kıskanmıştım ki ya lanet olmasın şu haberleri kapatın diyip kapattırmıştım ayyy keşkem bana da aynısı olsa ya Allah o gün sesimimi duydu bilmiyorum valla 😄

ben sana ederim sende diğer kk hatunana o da diğer kk hatununa falan zincirleme evlenme teklifi olsun hevesiimizi alalım :132:
bizimkilerden hayır yok
Yada belediyeye söyleyelim toplu evlenme teklifi yapsınlar yılda 1 o zaman belki yaparlar

Ahahahah öyle belediyeye can kurban 😄 oyumu direk veririm.
Ne güzel sünnet şöleni gibi evlenme teklifi şöleni 😄
Bu arada az önce erkek arkadaşım mesaj attı sen beyaz altın daha çok seviyorsun dimi aşkım diye

Sende hoslaniyorsan ara kuzum nolucak sanki :)

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...

İyi yapmissin bende soz icn sade abarti olmayan birsey tercih etmeyi dusunuyorm.hayirli olsun elbisen:)
Soz mendilini gelenleremi dagitmayi dusunuyosn yksa 1tane bohcayami koycaksin?

Cok guzel kolye ne kdrda uyumlu olmus:)

Günaydınnlaaarrrr Kuzuulaaaarrrrrrrrrrrr ..
Yeni bir güne daha başladık, bu demek oluyor ki Nişan'a bir adım daha yaklaştık

Sabah sabah yatakta tatli keyfi yapiyorum :))

Sen napiyorsun nasilsin

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...

Bu olmadı işte
Bugün benim nöbet günüm ve çalışıyorum
Akşama aşkitom gelecek annem saat sabah 6 da kalkmış sarma sarıyordu damadına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…