• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

İyi sayılırım kuzum üzerimde biraz halsizlik ve baş ağrıısı var :31::31: Dün sevdiceğimleydim ama mutluyum o yüzden :32::32: Sen Nasılsın :51:

İnşallah tatlımm :27::27: nasılsınn:16:

Geçmiş olsun canım . Bende işlerimi hallettim kahvaltı yapıyorum rahat hat :56:
Dün akşamda aileler tanıştı bizim :52: çok güzel geçti :16: hiç kimse kasmadı rahat rahat kaynaştılar

Dün akşamda aileler tanıştı bizim :52: çok güzel geçti :16: hiç kimse kasmadı rahat rahat kaynaştılar

Ayy çok sevindimmm. :16:

Cumartesi günü de bizimki ailemle tanıştı, önümüzde ki pazar ben yalovaya tanışmaya gidiyor.
2 hafta sonra da nasipse onlar bize ailemle tanışmaya gelecekler :16:
Bu arada sadece ailen mi vardı kuzum yoksa yakın akrabalar falan olması gerekiyor mu tanışmaya geldiklerinde? :26:

aaaaaa süperrr süpeeerrrrr :52::52::52::52: Çok sevindim canım yaaaa nasıl oluyor kuzum okdr stres yaptıgımıza değiyormuu

Sana özelden yazıyorum mesaj gene göndermiyor balım haberin olusn..
Ben ayrıldım cnm o şahıstan..
1 ay oldu..

Gunaydin bebeklerr :)

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...

Ayy çok sevindimmm. :16:

Cumartesi günü de bizimki ailemle tanıştı, önümüzde ki pazar ben yalovaya tanışmaya gidiyor.
2 hafta sonra da nasipse onlar bize ailemle tanışmaya gelecekler :16:
Bu arada sadece ailen mi vardı kuzum yoksa yakın akrabalar falan olması gerekiyor mu tanışmaya geldiklerinde? :26:

Gözünaydın kuzum seninde :52:
Onların yakın akrabası yoktu onlar yalnız geldiler. Biz teyzeleri çağırdık daha güzel geçti ortada muhabbet dönmüş oldu 3 saat oturdular geçç olmasa daha da oturacaklardı :52::52::52: ama anneler bi önden tanışmıştı bizim babasız kmse olmadan çaya kayınvalideciğim gelmişti bizde onlara çaya gitmiştk annemle :51:

aaaaaa süperrr süpeeerrrrr :52::52::52::52: Çok sevindim canım yaaaa nasıl oluyor kuzum okdr stres yaptıgımıza değiyormuu

Ben gayet rahattım hiç stres yapmadım heyecanda yoktu ailesyle bn önceden tanışmıştım telefondada konuşuyodk zati ondan ben sakindim bizimkiler heyecanlıydı :52: ben o kadar relaxtım ki gelmelerine 10dk kala hazırlndım . Ama bir sürü hazırlık yaptık yiyecek olarak herkeste yedi mutlu oldum o yüzden değiyo bence güzel geçtinkten sonra :32:

Sana özelden yazıyorum mesaj gene göndermiyor balım haberin olusn..
Ben ayrıldım cnm o şahıstan..
1 ay oldu..

Yaa niye gelmiyor kiii alla alla :41:
Hadii ya detayları almak istiyorum ama pofffff
Sıkma lilim sen canını . Değmez de geç
:26:

Gözünaydın kuzum seninde :52:
Onların yakın akrabası yoktu onlar yalnız geldiler. Biz teyzeleri çağırdık daha güzel geçti ortada muhabbet dönmüş oldu 3 saat oturdular geçç olmasa daha da oturacaklardı :52::52::52: ama anneler bi önden tanışmıştı bizim babasız kmse olmadan çaya kayınvalideciğim gelmişti bizde onlara çaya gitmiştk annemle :51:

Anladım kuzucum.
Artık bizede teyzemelr, dayımlar flan gelir sanırım. Onlarda artıkın kimi getireceklerse getirirler o zaman.
Peki nişan tarihi belirlediniz mi dün bebeğim?

Anladım kuzucum.
Artık bizede teyzemelr, dayımlar flan gelir sanırım. Onlarda artıkın kimi getireceklerse getirirler o zaman.
Peki nişan tarihi belirlediniz mi dün bebeğim?

Bence de canım kalabalık olsun muhabbet oluo yoksa ne konuşacakları ki 2 aile sus pus oturucaklar insanlar sıkılır gerilir falan .
Nişan haziranda ama gününü artık sözden sonra belli olur ama sevdiceğimle tarihi ayarladık ablalarının izinlerine göre haziranın 3.haftası olucak gibi sanırım :32:

Ben gayet rahattım hiç stres yapmadım heyecanda yoktu ailesyle bn önceden tanışmıştım telefondada konuşuyodk zati ondan ben sakindim bizimkiler heyecanlıydı :52: ben o kadar relaxtım ki gelmelerine 10dk kala hazırlndım . Ama bir sürü hazırlık yaptık yiyecek olarak herkeste yedi mutlu oldum o yüzden değiyo bence güzel geçtinkten sonra :32:

süper ozman onunailesiyle bende tanıştım beraber vakit geçirdik baya . Çok seviyorum ailesini. Ama bizden ablam ve eniştem haricinde kimse tanışmadı onlarla :25: Çünkü annem yok babam ve abimle kalıyorum evde :27: Nası sölicem iki adama düşünüyom kara kara :31:

O halsizlik bende yıllardır var tatlım.
Bide üstüne bu havada grip oldum hapşurup duruyorum.
Sümüklü kız oldum :17:
Aynen canım yaaa valla eve gidip yatmak istiyorumm offf :25:

Bence de canım kalabalık olsun muhabbet oluo yoksa ne konuşacakları ki 2 aile sus pus oturucaklar insanlar sıkılır gerilir falan .
Nişan haziranda ama gününü artık sözden sonra belli olur ama sevdiceğimle tarihi ayarladık ablalarının izinlerine göre haziranın 3.haftası olucak gibi sanırım :32:

Bizde kendimiz ayarladık bebeğim. Ramazana girmeden olsun istiyor Beyimiz.
21 Haziran olacak sanırım.

Back