- Konu Sahibi balbocegi35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım 8 yaş sana normal gelebilir de bir de şöyle düşün evlendiniz 4sene sonra sen 30 o 40ı na merdiven dayıcak arada ister istemez kuşak farkı olucak ve çocuğu 5sene sonra yapalım dediniz adam 40 yaşında baba olcak . Benim babam 40 yaşındyken ben 18 yaşındydım benim fikrim 30 yaaş civarına kadr birni seçin. Yoksa zorluğunu çekebilrsin baksana adam zaten hemen evlenmek niyetinde bi de güzelsen kaçırmak hiç istememiş hangi erkek kndinden 8yaş küçük birini istemez ki ?
Canım 8 yaş sana normal gelebilir de bir de şöyle düşün evlendiniz 4sene sonra sen 30 o 40ı na merdiven dayıcak arada ister istemez kuşak farkı olucak ve çocuğu 5sene sonra yapalım dediniz adam 40 yaşında baba olcak . Benim babam 40 yaşındyken ben 18 yaşındydım benim fikrim 30 yaaş civarına kadr birni seçin. Yoksa zorluğunu çekebilrsin baksana adam zaten hemen evlenmek niyetinde bi de güzelsen kaçırmak hiç istememiş hangi erkek kndinden 8yaş küçük birini istemez ki ?
birde şöyle bir şey var benden daha kıpır kıpır sıkıntı yok yani :) ama bakalım kısmet olur inşallah ben çok istiyorum
Napinn laaaa nasıll gidiyii hayattt
birde şöyle bir şey var benden daha kıpır kıpır sıkıntı yok yani :) ama bakalım kısmet olur inşallah ben çok istiyorum
AAyyy çok güldümmm
Bu benim tosunumun odunluk durumu değilmiş demek ki erkeklerin genelinde bu bozukluk var, hormonlarından kaynaklanıo galba herkeste aynı
Bizimkilerin kafası tersten işliyor 😄
Bi kere tv de görmüştüm o zaman hayatımda bu yoktu. Işte bi yunus polisi sevgilisine evlenme teklif ediyor kız arkadaşı ile yürürken tüm motoriZe ekip etrafında motoru ile dönüyor tabi kız şaşkın sonra sevgilisi motordan iniyor kaskını çıkarıyor ve elimde yüzüğü teklif ediyor öyle kıskanmıştım ki ya lanet olmasın şu haberleri kapatın diyip kapattırmıştım ayyy keşkem bana da aynısı olsa ya Allah o gün sesimimi duydu bilmiyorum valla 😄
ben sana ederim sende diğer kk hatunana o da diğer kk hatununa falan zincirleme evlenme teklifi olsun hevesiimizi alalım :132:
bizimkilerden hayır yok
Yada belediyeye söyleyelim toplu evlenme teklifi yapsınlar yılda 1 o zaman belki yaparlar
kuzum tanıştığım kişi benden büyük ve 34 yaşında artık işi gücü hali vakti yerinde çok şükür benmde öyle yani o da bende evlilik için biriyle görüşüyoruz bu benm kuzenimin çok yakın arkadaşı 6-7 aydan beride tanışmak istiyor ama ben yanaşmıyorum bir kaç defa görüştük yarı şaka yarı ciddi bu sürekli evlilikten bahsediyor bende o ne ya ne kadar evlilik meraklısısın sanki karşına kim çıkarsa önemli değil evleneceksin kendimi kötü hissettim falan dedim bence biraz tanımaya çalış karındakini çocuk oyuncağı değil bu dedim oda başka bir konuşmada bence tanımak için elini acele tut ben evlenmek istiyorum sennle dedi ama orda kaldı işte ben çok ters davrandım sürekliii o da sanırım geri adım attı benm bir şeyler yapmamı bekliyor ama bende yapmam ne yapcağımı bilmiyorum :18:
Kızlar istemelik elbise mi aldım yalnız fiyatlar çok uçmuşş ya sezon açıldığı için bilseydim bu kadar pahalı olduğunu kıştan alır koyardım kenara.
Bildiğin düz model hiç bir özelliği olmayan kısa elbeselere 250-150 tl arası fiyt çekiolar indirim falanda hiç yok Heryeri gezdim ama fyatları pahalı geldi 1ay sonra nişanım var ne gerek var dye düşündüm bu kadar pahalı elbiseye . Bir yerde uygun fiyatlı elbseler vardı çok çok beğendim diyemem ama üzerime çok oturdu orada alışveriş yapan herkes geldi çok güzel diyince akşam 7de onu aldım artık fotoğrafını paylaşıcam yorum bekliyorum sizden.
Söz mendil kutusunu da yarıladım , makas ve yüzük yükseltimi de paylaşıcam AZ SONRA
Eki Görüntüle 1097152 Eki Görüntüle 1097153 Eki Görüntüle 1097154 Eki Görüntüle 1097155 Eki Görüntüle 1097156 Eki Görüntüle 1097157
Söz mendilimi koyacağım kutuyu kendim yapmak istedim , daha bitmedi nasıl desen veririm diye dün akşam deneme yaparken çektim bitmiş halini de tekrar paylaşıcam .
Yüzük yükseltimi de kendim yaptım ama altına yapıştrdım inciler pek hoşuma gtmedi yeniden alıp sadece taşlı yapmayı düşünüorum.
Makasımı çok sevdim sade ve şık oldu
Eki Görüntüle 1097158 Eki Görüntüle 1097159 Eki Görüntüle 1097160
İsteme için aldığım elbise hatunlar üstü nar çiçeği tonlarında duruşu çok güzel üstüme dikilmiş gibi kemeriylede etek ayrı giymiş gibi gözüküyor. Sizce nasıl elbisem ???
Herkes hazırlıklarını paylaşsınnn :118:
çok meraklıyımdır ben paylaşın ama bak yoksa
Günaydınnlaaarrrr Kuzuulaaaarrrrrrrrrrrr ..
Yeni bir güne daha başladık, bu demek oluyor ki Nişan'a bir adım daha yaklaştık
Gunaydin kuzuuu :)
Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...
Ne yapıyorsun Tatlışkom
Sabah sabah yatakta tatli keyfi yapiyorum :))
Sen napiyorsun nasilsin
Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...