Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Bende sonradan açıldım bende çok odunum ama kabuğumu kırdım yani tabi hala çok rahat bir şekilde aşkım diye seslenemiyoorum Cilvede artık onu evlenince kendimi test edicemm

ben tamm odunum hatta odun ötesiii bana yanıp tutuşanı elimden kaçıracak kadar artıkk nasıl itici davrandıysam adama :S

Sevdim seni ya cok tatlisin :) insallah karsina cikarda ayni anda nisanlaniriz toplucana

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...

Sevdim seni ya cok tatlisin :) insallah karsina cikarda ayni anda nisanlaniriz toplucana

saoll canm bende sana ısındım ilginçç bir şekilde ayyy evettttt inşallahhhh aminnn diyinn kızlarrrrrr yaş 26 olduu evde kalcaz valla

saoll canm bende sana ısındım ilginçç bir şekilde ayyy evettttt inşallahhhh aminnn diyinn kızlarrrrrr yaş 26 olduu evde kalcaz valla

Bende 25 :) bi seninle ben buyuguyuz bunlar daha citirrr :)

Bende 25 :) bi seninle ben buyuguyuz bunlar daha citirrr :)

hahaha onlar için daha erkennn kızlarrr gezin tozun boşverin 25 ten sonra düşünün valla daha çok erken :) bende hiç istemezdim 6 yıllık ilşkimde bile bu kadar çok istemedim nişanlanmayı bunda çok istiyorum ama bakalım kısmetttt olur inşallah

Insallllah amin amin amin

Allah gonlune gore versin hayirlisiyla olsun bizde gelelim oynayalim istanbuldaysan :) eheheh

Insallllah amin amin amin

Allah gonlune gore versin hayirlisiyla olsun bizde gelelim oynayalim istanbuldaysan :) eheheh

yokk kuzum ya ist de değilim ama olsunnn gene beklerimmm :) rabbim duysun sesimizi

AAyyy çok güldümmm
Bu benim tosunumun odunluk durumu değilmiş demek ki erkeklerin genelinde bu bozukluk var, hormonlarından kaynaklanıo galba herkeste aynı

noldu ki ne dedin ? ne yaptın ?

kuzum tanıştığım kişi benden büyük ve 34 yaşında artık işi gücü hali vakti yerinde çok şükür benmde öyle yani o da bende evlilik için biriyle görüşüyoruz bu benm kuzenimin çok yakın arkadaşı 6-7 aydan beride tanışmak istiyor ama ben yanaşmıyorum bir kaç defa görüştük yarı şaka yarı ciddi bu sürekli evlilikten bahsediyor bende o ne ya ne kadar evlilik meraklısısın sanki karşına kim çıkarsa önemli değil evleneceksin kendimi kötü hissettim falan dedim bence biraz tanımaya çalış karındakini çocuk oyuncağı değil bu dedim oda başka bir konuşmada bence tanımak için elini acele tut ben evlenmek istiyorum sennle dedi ama orda kaldı işte ben çok ters davrandım sürekliii o da sanırım geri adım attı benm bir şeyler yapmamı bekliyor ama bende yapmam ne yapcağımı bilmiyorum :18:

Kaç yaşındasın canım sen ?

26 yaşındayım normal aramızdaki fark

Canım 8 yaş sana normal gelebilir de bir de şöyle düşün evlendiniz 4sene sonra sen 30 o 40ı na merdiven dayıcak arada ister istemez kuşak farkı olucak ve çocuğu 5sene sonra yapalım dediniz adam 40 yaşında baba olcak . Benim babam 40 yaşındyken ben 18 yaşındydım benim fikrim 30 yaaş civarına kadr birni seçin. Yoksa zorluğunu çekebilrsin baksana adam zaten hemen evlenmek niyetinde bi de güzelsen kaçırmak hiç istememiş hangi erkek kndinden 8yaş küçük birini istemez ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…