- Konu Sahibi balbocegi35
-
Sanırım kimse evlenme teklifi almamışçıt çıkmıyor yalnız değilmişim bunu anladım
Bende sonradan açıldım bende çok odunum ama kabuğumu kırdım yani tabi hala çok rahat bir şekilde aşkım diye seslenemiyoorumCilvede artık onu evlenince kendimi test edicemm
bekliyoruz gurulaaa :)
benim durumlar karışıkkk peşimden koşan biri vardı ama fazla hava basınca patladııı :) bilmiyorum bu gün hiç aramadı Allahtan umut kesilmez bir yollarımız tekrar keşişse :) hayırlısıyla bir başlayabilsek bu yaz söz nişan olur
Sevdim seni ya cok tatlisin :) insallah karsina cikarda ayni anda nisanlaniriz toplucana
Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...
saoll canm bende sana ısındım ilginçç bir şekildeayyy evettttt inşallahhhh aminnn diyinn kızlarrrrrr yaş 26 olduu evde kalcaz valla
Bende 25 :) bi seninle ben buyuguyuz bunlar daha citirrr :)
yaaa aslında ben aldım ama elimde patlattımmm aramasını bekliyorum durumları düzeltmek için
hahaha onlar için daha erkennn kızlarrr gezin tozun boşverin 25 ten sonra düşünün valla daha çok erken :) bende hiç istemezdim 6 yıllık ilşkimde bile bu kadar çok istemedim nişanlanmayı bunda çok istiyorum ama bakalım kısmetttt olur inşallah
yaaa aslında ben aldım ama elimde patlattımmm aramasını bekliyorum durumları düzeltmek için
ben tamm odunum hatta odun ötesiii bana yanıp tutuşanı elimden kaçıracak kadar artıkk nasıl itici davrandıysam adama :S
Almadim bende :) ama nisan evlilik konusmasi yapiyoruz hepp
Insallllahamin amin amin
Allah gonlune gore versin hayirlisiyla olsun bizde gelelim oynayalim istanbuldaysan :) eheheh
Bizde öylee konuşuoz sözlenmemize 16 gün kaldı tık yok
yokk kuzum ya ist de değilim ama olsunnn gene beklerimmm :) rabbim duysun sesimizi
Kuzum ben evlenme teklifialmadım ama sevgilim ağzından kaçırdı evlenme teklifinden önce tektaşı almam gerekiyor falan diye .. Bende höödiye kaldım.
Şu aralar sürpriz bi teklif bekliyorum
Yalnız ters giden birşey var oda şu ki evlenme teklifi etmeden evlilik kararı alıyor, bu kararı aldıktan sonra teklif ediyor
Normalde evlenme teklifi edilir sonra hazırlıklar olmaz mı ya:44:
noldu ki ne dedin ? ne yaptın ?
Sozleneceginiz gun teklif eder belki :)
Tuhhhhhh :)
kuzum tanıştığım kişi benden büyük ve 34 yaşında artık işi gücü hali vakti yerinde çok şükür benmde öyle yani o da bende evlilik için biriyle görüşüyoruz bu benm kuzenimin çok yakın arkadaşı 6-7 aydan beride tanışmak istiyor ama ben yanaşmıyorum bir kaç defa görüştük yarı şaka yarı ciddi bu sürekli evlilikten bahsediyor bende o ne ya ne kadar evlilik meraklısısın sanki karşına kim çıkarsa önemli değil evleneceksin kendimi kötü hissettim falan dedim bence biraz tanımaya çalış karındakini çocuk oyuncağı değil bu dedim oda başka bir konuşmada bence tanımak için elini acele tut ben evlenmek istiyorum sennle dedi ama orda kaldı işte ben çok ters davrandım sürekliii o da sanırım geri adım attı benm bir şeyler yapmamı bekliyor ama bende yapmam ne yapcağımı bilmiyorum :18:
Kaç yaşındasın canım sen ?
26 yaşındayım normal aramızdaki fark
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?