- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #6.761
Bizimde kesinleşti haftaya hafta sonu tanışma yapılacak elbisem hazır süet küçük topuklu ev ayakkabısı aldım elbisen petrol mavisi sade diz altı takıyla süsliycem artık. İkramlıklara buralara baka baka karar verdim kek börek dolma gibi gibi hazırlıklar yapıcaz. Babam hiç hoşlanmıyor erkek arkadaşımdan napcam bilmiyorum.
Kızlar tecrübeli olanlara sorum tanışmadada isteme yapılırmı yani yoksa hiç konu açılmazmı babam ben kolay kız vermem diyor on kere gelmelerini istemiyorum. Konuyu açarlarmı sizce? Birde tanışmadada kahve verecekmiyim yanlarındamı oturulur dışardamı bilgim hiç yok. Kimi oturacaksın diyor kimi oturmayacaksın anneme soruyorum oda bişey demiyor o gün gelsin o gün gelsinden başka. Çok stres panik halindeyim. Hediyeleri sormuş bir arkadaş sözde veriliyor evet ben söz mendili yaptırıyorum. Yani aslında sabunda olur ama sabun bana biraz soğuk geliyor ayrılık demektir gibi. Mendilede karar veremedim. Tepsimde hazır değil. Aman çok sıkıntılı işler..
Hayırlısı olsun hakkında inşallah.
Tecrübelerini paylaşırsan çok sevinirim. Ben de buradan bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum
tanışma için benim de aklımda diz altı bir etek ve bluz ya da pantolon gömlek var ama çok kararsızım. Ayakkabı topuklu mu olmalı mesela?
terlik olmaz diye düşünüyorum
Tecrübeli bayanlardan yorum da bekliyorum ayrıca :)
Canım seninde hayırlı olsun inşallah güzel olur hepimiz için herşey :)
Pantolon gömlek son tercihin olsun derim genelde tercih edilmiyor hani hanım hanımcık olmakta fayda var. İyi bi süzecekler çünkü. Stresten yüzümde koca bi sivilce çıktı onada sinir oldum yaa geçer inşallahTerlik asla olmaz ev ayakkabısı şeklinde küçük topukluları tercih edebilirsin ben diz altı elbisenin altına süet topuklu aldım ev ayakkabısı dedim onu gösterdiler Etek bluzda güzel olur canım ben elbise güzel bulamadım diktirdim çok hoş oldu inşallah güzel geçer. Birde tanışma olacak ilk sonra isteme benimde merak ettiğim tanışmada isteyeceklermi beni yoksa diğer gelişlerinemi kalacak birde arkasından tekrar ne zaman gelinir kafamda deli sorular ..
aa o sivilceleri hiç sorma. Benim de derdim çok onlardan
Elbise ben de aradım ama bulamadım maalesef, o yüzden bu türlü alternatiflere yöneldim :) Ben de ev ayakkabısı olarak arayayım bari. Bir de topuklu ayakkabım var onunla da halının üstünde yürünmez
Benim yılbaşından sonra olacak tanışma ama seninki daha yakın galibaİnşallah çok güzel geçer o akşam ve diğer günlerin.
Tanışmada bildiğim ve gördüğüm kadarıyla isteme olmuyor. Kız tarafı da bir kere erkek tarafını ziyaret ediyor. Sonrasında isteme için erkek tarafı geliyor.
Ama bu konuda tecrübeli birilerinin yorumlarını dinlemek daha iyi olacaktır :)
Aynen katılıyorum canım. Bütün bu konuyla ilgili açılmış konularıda okudum. Baya faydalı oldu benim için. Haftaya cumartesi veya pazar bizdeler stres bastı iyice. Seninkide yakın inşallah hayırlısıyla atlatılır. Sözde topuklu giyicem bende halıda yürümek zor olacak ama napalım
Acaba erkek tarafına gidildiğinde biz sürekli koşturacakmıyız yoksa oturacakmıyız aman ya hepsi sıkıntı
O da var dimi bir de. Biz onlarda nasıl davranacağız
Bir de onlar gelirken dayı amca falan da gelecek mi? Ya da siz sadece çekirdek aile mi olacaksınız?
Erkek arkadaşım söylediği kadarıyla ilk tanışmaya kendi ailesi dede babanne iki hala varsa yanlarında çocuklar gibi gibi bizdende daha hala annem karar verebilmiş değil kimi çağıracağına ama halam teyzem gibi gibi kişiler olacak çok kalabalık olsada sorun olmasada sorun. Kalabalık olsa koşturmak az kişi olsa sessizlik olurda kimse konuşmazsa diye korku kapladı beni bilmiyorum hiç
Sözde kalabalık olur gibime geliyor. Sizde kim kim olacak ya iyi bi stres bastı yüzümde çıkan sivilceler baskın gibi geliyo buz koyuyorum şuanda
Onlara gitmede nasıl olacak tecrübeli bayanlarda yardımcı olsa hep gelmeler yazılmış gitme pek yazılmamış
Bizden dayım ile yengem gelecek sadece. Onlar da bayağı kalabalık gelmek istiyorlar ama maalesef evimiz o kadar büyük değilçekirdek aile gelseler zaten 5 kişi gelecekler
Bizimkide kalabalık olmayacakmış toplam 7 kişi gelecekler vakit yaklaştıkça panik bastı
Sizin tarihiniz belli oldumu :)
Kaç gündür aklimdasin, nasıl geçti neler konuşuldu çok merak ediyorum
Bizim de bu hafta sonu geliyorlar, bayağı stres yaptım nasıl geçecek diye bakalım. Annemin ise şimdiden gözleri dolmaya başladı nasıl ayrılacağız acaba
Hadi hayırlı olsun inşallah. Çok sevindim güzel geçmesine :)
Ben de etek ve bluz giyeceğim sadece tanışma olacağı için. Ama ayakkabı uyduramadim bir türlü. Babet de yüksek topuk da olmaz diyorlar evde alçak topuklu bir ayakkabı var ama emin değilim olup olmayacağına. Eve gidince resmini atayım bari fikir alayım
Anlaştık bu arada çok kalabalık gelmiyorlar. Annesi babası 2 kardeşi ve eğer gelirse teyzesi. Korkuyordum çok kalabalık olacağız diye.
İkram olarak da yaprak sarması, börek, pogaca ve pasta tarzi şeyler düşünüyoruz.
Bir de bizim de onlara gitmemiz gerekiyormus sonradan
Huff kızlar böyle muhabbetin ortasına atladım ama benim de nişanıma çok az kaldı. Ne yapacağımı bilmemekle birlikte elbisem konusunda da şüphelerim oluşmaya başladı. Ben baya erkenci davrandım 2 ay öncesinden elbisemi aldım. Balık model sade bir elbise. Kolları uzun dantelli, sırtında da dantel detaylı bir dekoltesi var aşırıya kaçmıyor. Önü kapalı, kayık yaka,, servis yaparken sıkıntı çıkaracak cinsten değil. Ama rengi siyah, herkes siyah giyilir mi o gün diye karşı çıkıyor ama ben elbisemi de çok beğenerek aldım. Sorun olur mu acaba bilemedim :/
Huff kızlar böyle muhabbetin ortasına atladım ama benim de nişanıma çok az kaldı. Ne yapacağımı bilmemekle birlikte elbisem konusunda da şüphelerim oluşmaya başladı. Ben baya erkenci davrandım 2 ay öncesinden elbisemi aldım. Balık model sade bir elbise. Kolları uzun dantelli, sırtında da dantel detaylı bir dekoltesi var aşırıya kaçmıyor. Önü kapalı, kayık yaka,, servis yaparken sıkıntı çıkaracak cinsten değil. Ama rengi siyah, herkes siyah giyilir mi o gün diye karşı çıkıyor ama ben elbisemi de çok beğenerek aldım. Sorun olur mu acaba bilemedim :/
Aynen gün kararlaştırma için gidilmesi gerekiyor bizide davet ettiler ama şuan gitmemiz için müsait bi vakit yok o yüzden nişan için gidicez. Ayakkabı küçük topuklu olur benimkide küçüktü ayakkabıcıya git direk yönlendiriyor babette olur yüksek topukluda olur neler neler giyiliyor sen hangisi aklına yatarsa onu giy bence.
Sözde bu hafta sonu ben yüksek topuk giyicem halıda yürümesi olmasa gerisi kolaydanapalım. Ispanaklı kekte düşünebilirsiniz ıspanağı haslamadan çiğ blendırdan çekince yemyeşil oluyor koyu yeşil erkek arkadaşımın ailesi antepfıstıklı sanmışlar :) Üzerinede kremayı kendiniz hazırlayın bayılmışlar eve gidene kadar konu kekmiş rengi falan harika duruyor deneyenilirsiniz :) Şimdiden hepimize kolay gelsin :)
Neden olsun ki ne güzel asil , fotoğrafını çekipp atsana merak ettimHuff kızlar böyle muhabbetin ortasına atladım ama benim de nişanıma çok az kaldı. Ne yapacağımı bilmemekle birlikte elbisem konusunda da şüphelerim oluşmaya başladı. Ben baya erkenci davrandım 2 ay öncesinden elbisemi aldım. Balık model sade bir elbise. Kolları uzun dantelli, sırtında da dantel detaylı bir dekoltesi var aşırıya kaçmıyor. Önü kapalı, kayık yaka,, servis yaparken sıkıntı çıkaracak cinsten değil. Ama rengi siyah, herkes siyah giyilir mi o gün diye karşı çıkıyor ama ben elbisemi de çok beğenerek aldım. Sorun olur mu acaba bilemedim :/
Hayırlısı olsun canımSelam hatunlar nişanlanan arkadaşlara hayırlı olsun diliyorum Rabbimin izni ile bu ayın sonunda benimde nişanım varrr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?