- Konu Sahibi balbocegi35
- #6.801
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
konspet renginden bahsediyorsun dimi kuzummmben de bu tonlar arasındayım sanki
konspet renginden bahsediyorsun dimi kuzummm
canım fusya pembe mor her zaman güzeldir ve daha ağır renkler sarı ve mavi çocuksu çocuk partilerinde kullanılan renk tonları genelde benim fikrimceEvett. Masa temelde krem rengi olacak. Ama aralara katacağım renk tonları, ona göre tül ya da kurdele gibi alacağım şeyler var. Bazı servis tabaklarının renkleri de o tonlarda olabilir. Şeker hamuru kurabiye yapılacak ona göre rengine karar vermem gerek bir yandan da.
Evet çok yoğun kullanılırsa öyle olabilir kesinlikle katılıyorum. Ama onları krem ağırlıklı bir yerde renk katmak için kullanırsak öyle durmaz. Mavi rengi çok severim ister istemez elim hep o tonlara gidiyor işte ne yapalım Çalışırken de öyle oluyor zaten, tasarımlar hep mavi mavicanım fusya pembe mor her zaman güzeldir ve daha ağır renkler sarı ve mavi çocuksu çocuk partilerinde kullanılan renk tonları genelde benim fikrimce
Bu arada kek fanuslarını nereden aldın acaba :)Hatta taslak olarak hazırladıgim masamın resmini göstereyimm :) cok zaman önceden hazırlık yapıyodum adım adım hali :) 2. Resimde şamdanlarımı koymayı unutmustum.
Eki Görüntüle 1367540 Eki Görüntüle 1367541
English homedan aldım kuzum sadece beyaz olanı farklı bir yerden aldım bizim burdaki bir ferfojeciden almıştım onudaBu arada kek fanuslarını nereden aldın acaba :)
Çok beğendim o tarz birşeyler arıyorum ben de. Hazırlık yapabileceğim 3 haftasonu kaldı sadeceEnglish homedan aldım kuzum sadece beyaz olanı farklı bir yerden aldım bizim burdaki bir ferfojeciden almıştım onuda
seninkide ocak sonumu kızzz:)Çok beğendim o tarz birşeyler arıyorum ben de. Hazırlık yapabileceğim 3 haftasonu kaldı sadece
1 şubatta :) Senin de mi öyleseninkide ocak sonumu kızzz:)
benimki 30 ocak isteme 31 ocak nişan1 şubatta :) Senin de mi öyle
Aynı gün nişanlanıyormuşuz neredeyse :) Bizim yeni ertelendi 1 gün. Çok merak ediyorum nasıl geçecek ya. Nişandan sonra konuşuruz yine nasıl geçti diyebenimki 30 ocak isteme 31 ocak nişan
inşallah kuzum hayırlısıyla bir olsunlardaaAynı gün nişanlanıyormuşuz neredeyse :) Bizim yeni ertelendi 1 gün. Çok merak ediyorum nasıl geçecek ya. Nişandan sonra konuşuruz yine nasıl geçti diye
Benim de aklımda siyah veya koyu renk var. Nasıl rahat hissediyorsan o şekilde giyin bence :)