- 2 Temmuz 2013
- 9.544
- 10.806
- 498
- Konu Sahibi balbocegi35
- #6.781
Allah nasip ederse ekim kasım gibi olacak cnmHayırlısı olsun canım bende teyzeler gibi sorucam ama düğün ne zaman?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah nasip ederse ekim kasım gibi olacak cnmHayırlısı olsun canım bende teyzeler gibi sorucam ama düğün ne zaman?
Neden olsun ki ne güzel asil , fotoğrafını çekipp atsana merak ettim
Yorum yapmadan duramıycam benimde sözüm bu hafta nişanda şubata canım bende siyah düşünüyorum. Bence çok harika duruyor siyah bi ağırlığı var. Hiç dert etme sen içinde rahat ve güzel hissediyorsan onu giy çok renkli alsanda ne bu meraklı gibi derler. Bırak millet konuşsun :) Çoğu arkadaşım nişanında siyah giydi çok yakışıyor. Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah :)
Benim de aklımda siyah veya koyu renk var. Nasıl rahat hissediyorsan o şekilde giyin bence :)
Çok teşekkürlerr :) Bana da siyah daha asil geliyor. Hem aldığım elbiseyi de siyahtan başka renkte düşünemiyorum ben.
Senin de çok az kalmış, iyi oldu böyle aynı zamanlarda nişanlanacak olanlarla sohbet etmek :) Sizin evde mi dışarıda mı olacak? Hayırlısı olsun şimdiden :)
Elbiseni çok beğendim güle güle mutlu mutlu giy canım :) Özellikle arkasınada bayıldım bence çok zarif çok şık.
Bizim dışarda olacak ard arda oluyor biraz bu hafta sonu söz olacak bakalım :) Hepsini atlatsak hepsi ayrı stres.
Nişan alışverişini nasıl yaptınız bunuda merak ediyorumm istediğin herşeyi alabildinmi ? :)
Sizin üst üste çok stres olacak gibi ama güzel yanı daha çok hatıra kalacak olması :) biz öyle bohça alışverişine çıktık diyemem. Ben istemedim çünkü çoğu kullanılmayacak. Bütçe olarak da kısıtlıyız öyle olmasa adet yerini bulaun her şeyi yapalım isterdim tabi ama olsun. Kayınvalidem sağolsun hazırlamış bir şeyler ben aradan seçtim. Bir tek gecelik kaldı ama ben çok utanıyorum onlara beraber bakmaya :/ annemlerin yanına gidince de sevgilimin bohçası için alışverişe çıkacağız. Nişan tepsisi var alınacak. Bu kadarız yani :) ama şimdiye kadar zaman hızlı geçiyordu şimdi kilitlendi sanki bir an önce olsun istiyorum zaten sabırsız insanım :))
Aynen hepsi bitse iyi olacak Ben daha alışverişe falan başlamadım merak ettiğim zaten şu iç çamaşırı kısmı. Bana çok saçmada geliyor neden benim özelimi kaynana falan görsünki utanç verici Seçememde zaten çok tuhaf geleneklerimiz var napalım katlancaz. Aman çıkamaman daha iyi evlenince bol bol alışveriş yaparsın eşinle. Kaynanayla ne seçebilinir bilmiyorum. Heryere annesinide taşıyor benim kaynana başımda iki büyükle nasıl gecelik bakcam çok saçma.
Bende sabırsızım yaa işanlanınca detaylarını anlatırsın artık evdemi olacak canım dışardamı :)
Bana da saçma geliyor ama ne yapacaksın heves ediyorlar. O heves de niye onu da pek anlamıyorum ama allahtan benimki istersen sevgilinle bakın dedi bıraktı bizi. Tabi ben kendime yakıştıramadığımdan garipsediğimden herhalde, beğenemedim en sonunda bıraktım ne alınırsa diye :) Bizim evde olacak, masayı açık büfe tarzında hazırlamayı düşündük çünkü çok kalabalık geleceklermiş. Onca insana tek tek servis yaparsak kimse birbiriyle zaman geçiremez diye en mantıklısı bu geldi. Nişan kurabiyesi hazırlayıp onları dağıtmayı düşünüyoruz gelenlere de. Tabi böyle planlar kuruyoruz ama neye benzeyecek o gün bana da sürpriz olacak herhalde
Bide şu bohça görmeye gelenlere açıp açıp gösteriliyor ya en sinir bozucu o Millet benim geceliğimi ne yapsın hayalmi edecekler içinde deli oluyorum.
Nişan kurabiyeleri çok hoş oluyor canım bende düşünüyorum annem sözde hediye vericez nişanda gerek yok diyor gerçi onunlada ters düşüyoruz her konuda. Bende evde olmasını istiyordum şu oynama faslı olmasın diye ama biz baya baya kalabalık olacağımız için ev almaz. Evde olsa sizin gibi açık büfe tarzı yapardık kesin. Kime yetiştirilir onca hazırlamaydı falan. İnşallah çok çok güzel geçer nişanın canım :)
Evet daha sonradan bohça görmeye geliyorlarmış galiba ama biz farklı şehirlerde olduğumuz için bu durumdan yırtabilirim. Gerçi o gün kalkıp bakmak da isterler muhtemelen huf ya :/ Sevgiliyken ne kadar tabu yanlarında sarılman bile, ama şimdi bir yüzük takıldı diye geceliğimize kadar onlar alıyorlar herkes bunu konuşuyor falan garip işte ya. Çok mu abartı bilmiyorum ama huzursuz ediyor işte istemiyorum bizim özelimiz o.
Aileler her şeye karışıyor işte fikir ayrılıkları hep var. Her kafadan ayrı ses çıkıyor. Çoğu yapılan şey aman millet ne der diye yapılıyor. Sonuçta bizim istediğimiz gibi olmalıyken olamıyor. Ama ufak detaylara takılıp da tadımızı kaçırmaya gerek yok. İnşallah güzel geçer bakalım. Seninkini de merakla bekliyorum. Galiba istemiyorum desem de içimde bi yerde dışarıda yapsak nasıl olurdu diye düşünüp durucam, hoş başka seçeneğim de yok ama, oraya harcamayıp düğüne biriktirmek daha iyi olacak gibi :)
Günaydın kızlaaarr nasılsınızzz
çalışıyoruz kuzum malum işe gelince bi sabah rahat giriyorum sora yoğun oluyorum şekil a daki gibi :)Günaydıın erkencisin
çalışıyoruz kuzum malum işe gelince bi sabah rahat giriyorum sora yoğun oluyorum şekil a daki gibi :)
nasılsın ne var ne yok
Kamuda kar tatili yokki kuzum ben kamuda çalışıyorum. Sadece çocuklara okullar tatil bize tatil felan yok. Gerçi bizim buraya henüz kar yağmadı ama hava buz gibiiiAynı şekilde ben de iş güç uğrşıyorum. Arada kafa dağtmaya buraya geliyorum fırsat buldukça :) İnsanın bu karda da hiç çalışası gelmiyor vallahi. Gerçi bu ay hiç çalışasım gelemedi benim ama Keşke özel sektör de kar tatili yapsa
Günaydıın :) iş güç klasik. Ya bi de nişan için tema rengine karar vermeye çalışıyorum :/ Ne kararsız bi insanım benGünaydın kızlaaar nerelerdesiniz bakıyimmmm
benimki pembe fuşya mor karışık :)Günaydıın :) iş güç klasik. Ya bi de nişan için tema rengine karar vermeye çalışıyorum :/ Ne kararsız bi insanım ben