Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

süper olmuş nasıl yaptın :)
ayna aldım canım istediğim boyuta göre hani şu yanları plastik olanlar var ya onlardan genelde ucuzluk yerlerinde satılıyor onun kenar plastiklerini söktüm sonra o burgu burgu halat gibi şeyden aldım adını biliyordum yine unuttum tuhafiyecilerde incik boncuk satan yerlerde bulabilirsin bir de yapay çiçek :)
sonra ilk olarak aynanın yan kısımlarını burgu iple geçtim yapıştırıcı olarak hızlı yapıştırıcılar varmış onlardan kullandım silikonda kullanabilirsin bende yoktu o yüzden kullanmadım benim kullandığım bir yapıştırıcı yanında da sprey var o daha hızlı yapışmasını sağlıyormuş ama spreyi kullanmadım aynada iz yapar diye sonra üstüne bir kat daha burgu ip geçtim ki yüksek dursun hemde diğerinin üstten görüntüsünü kapatsın diye :) çiçekleri de buket çiçek olarak almıştım diplerinden kestim ayrılmasınlar diye kestiğim yere yapıştırıcı sürdüm yaprakları da kestim şekil verdim çiçekle beraber hepsini böyle yaptıktan sonra aynaya istediğin şekilde yapıştırabilirsin canım :) Aslında gördüğüm sitede bir iç kısmına incide yapıştırmışlar ben istemedim makasa püskülü yine tuhafiyeden aldım bir tek yüzük yükseltim eksik onun içinde toz pembe veya krem bir kadife şık kutu arıyorum :)

süper olmuşş ya sevdim bu fikri eline sağlık gerçekten çok güzel :)

bu arada yükseltili halini de görmek isterim yaptığında :)
ayna tek ince olmuyo mu altına bişey yapmadın mı

bu arada yükseltili halini de görmek isterim yaptığında :)
ayna tek ince olmuyo mu altına bişey yapmadın mı
beğenmene sevindim canım yükseltili halinide mutlaka koyarım:)
Bende ince olur mu acaba diye düşündüm ama gayet iyi oldu ince falan durmadı yükseltileride geçici yapıştırmayı düşünüyorum çift taraflı bantla mesela çünkü daha sonra evimin bir köşesinde ayna olarak kullanmak istiyorum duvara tutturabilirsem olmadı çerçevelere ayak oluyor öyle bir şeyle evimin bir köşesine koyarım :)

evet mantklı canm geçici olarak durabilir üstünde :)

Arkadaşım, ben sana bir şey soracağım.
Yaptıgın tepsinın tutma yerleri olacak mı?
Bu arada, tepsinı çok beğendim. Güzel bir fikir olmus.

Ben de bazı modellere baktım. Bır kısmında tutma yeri vardı. Yanlış görmüş de olabılırım, çünkü telefondan gırıp baktım. :)
Aaa evet gördüm ama nasil yapmislar bilmiyorum ozel gidip tutma yeri deldirmislerdir aynaya öyle takmis olabilirler aynacilar yapar sanirim onu ama tutma yerlerini nerden alinir bir fikrim yok :)

Aaa evet gördüm ama nasil yapmislar bilmiyorum ozel gidip tutma yeri deldirmislerdir aynaya öyle takmis olabilirler aynacilar yapar sanirim onu ama tutma yerlerini nerden alinir bir fikrim yok :)

Valla ben de merak ettim, nasıl yaptıklarını
Bir çözüm bulabılırsem belki ben de öyle bir şey yapabılırım

Kızlar daha net olmamak üzere haftaya haftasonu aile tanışması yapılacak. Gondol aldım gondol bulunmalı dediler ama nasıl olacak yani çikolataları gondolamı koyucaz. Yanlış yere yazdıysam kusra bakmayın forumları geziyorum teker teker. Neyin nasıl yapılacağı hakkında hiç bir fikrim yok Yani gondol gereksizmi erkek tarafıda gondolda çikolata getirebiliyormuş diye okudum o zaman masaya koymasammı diye düşünceler içindeyim.

yaa bende şubatta sözleniyorum sanırııım hala gercek olacagına inanamıyorum.Ailelere haber ettik kendilerini hazırlamaları için erkek arkadasımla. İki gün öncede babama söyledik annemle . Hala belli olmaz ki diyorum etrafımdakilere hala inanamıyorum.. Şimdiden heycanlandım.. Bizim söz nişan beraber gibi olsun istiyorum aileler ve yakın akrabalar bizim evde isteme yapılır yüzük takılır işte pasta börek çay kahve ,sonrada yaza kına gecesi ve düğün..Nası geçiyo o gün ? nasıl giyindiniz? o kadar kalabalık neler konuşuluyo? ya gergin sessiz bi ortam olursa? hizmeti hep benmi yapacagım? kaç saat sürüyo oturmaları? ekstra hediye dagıtanınız oldu mu? oldu ise ne verdiniz? kafamda deli sorular o güne dair önemli püf noktaları anlatırsanız cooooook sevinirim..

Selamlar,

2015 te sözleneceklerin konusuna yazdım ama burası daha aktifmis galiba, ben de buraya geleyim dedim :)

2 3 hafta sonra tanışma olacak bizde de. Nasil olacak, ne giyeceğim, cay mı kahve mi ikram etmeli yanına ne yapmalı, yemek mi vermeli? Aynen benim de kafamda deli sorular

Bizimde kesinleşti haftaya hafta sonu tanışma yapılacak elbisem hazır süet küçük topuklu ev ayakkabısı aldım elbisen petrol mavisi sade diz altı takıyla süsliycem artık. İkramlıklara buralara baka baka karar verdim kek börek dolma gibi gibi hazırlıklar yapıcaz. Babam hiç hoşlanmıyor erkek arkadaşımdan napcam bilmiyorum.
Kızlar tecrübeli olanlara sorum tanışmadada isteme yapılırmı yani yoksa hiç konu açılmazmı babam ben kolay kız vermem diyor on kere gelmelerini istemiyorum. Konuyu açarlarmı sizce? Birde tanışmadada kahve verecekmiyim yanlarındamı oturulur dışardamı bilgim hiç yok. Kimi oturacaksın diyor kimi oturmayacaksın anneme soruyorum oda bişey demiyor o gün gelsin o gün gelsinden başka. Çok stres panik halindeyim. Hediyeleri sormuş bir arkadaş sözde veriliyor evet ben söz mendili yaptırıyorum. Yani aslında sabunda olur ama sabun bana biraz soğuk geliyor ayrılık demektir gibi. Mendilede karar veremedim. Tepsimde hazır değil. Aman çok sıkıntılı işler..

Kızlaar merhaba Allah nasip ederse 2015 sonbaharda sözlenecek olanlardanımbiz liseden beri birlikteyiz 7 senemiz bitti.ben ailesiyle lise yıllarımda tanıştım,araya sevgilimin askerliği girince bu yıl daha samimi olduk tabi kızları gibi oldumbu hafta annelerimiz tanışacak çok heyecanlıyım beni en iyi siz anlarsınız araya artık annelerin girmesi falan çok farklı hissettiriyormuştüm bu süreçte yaşadıklarımı sizlerle paylaşmaya çalışıcamsizlerin paylaşımını da takipteyim her şey gönlünüzce olsun(tanışma için fikirlerinizi bekliyorum ayrıca)

Merhaba:) Ben henüz deneyimlemiş olmasam da postunu okuyunca tanık olduğum şeyleri seninle paylaşmak istedim.Teyzemin kızının da söz nişan bir arada gibi olmuştu yani tüm yakınlar geldiği için ve kalabalık olduğu için tekrar nişan yapmadılar:)Öncelikle hiç endişelenme kalabalık olunca herkes konuşacak bir şeyler buluyor bir süre sonra ortam epey sıcak oluyor:)Bizimkilerde servisi genelde kız kuzenler ve yengeler yaptı.Kız pek mutfaktan çıkmadı.Önce çayın yanına ikramlar yapıldı sonrasında da kahve ikram edilip isteme söz oldu:)Çok güzel zamanlar bunlar Allah utandırmasın:)Darısı benim ve tüm bekleyenlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…