- 4 Ekim 2013
- 1.745
- 73
- 113
- 34
- Konu Sahibi balbocegi35
- #6.741
Kızlar el emeğim kendi yaptığım söz tepsim nasıl olmuş ? Yüzük yükseltilerim eksik bir de makas alınacak bu temsili makas :)
süper olmuş nasıl yaptın :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar el emeğim kendi yaptığım söz tepsim nasıl olmuş ? Yüzük yükseltilerim eksik bir de makas alınacak bu temsili makas :)
ayna aldım canım istediğim boyuta göre hani şu yanları plastik olanlar var ya onlardan genelde ucuzluk yerlerinde satılıyor onun kenar plastiklerini söktüm sonra o burgu burgu halat gibi şeyden aldım adını biliyordum yine unuttum tuhafiyecilerde incik boncuk satan yerlerde bulabilirsin bir de yapay çiçek :)süper olmuş nasıl yaptın :)
ayna aldım canım istediğim boyuta göre hani şu yanları plastik olanlar var ya onlardan genelde ucuzluk yerlerinde satılıyor onun kenar plastiklerini söktüm sonra o burgu burgu halat gibi şeyden aldım adını biliyordum yine unuttum tuhafiyecilerde incik boncuk satan yerlerde bulabilirsin bir de yapay çiçek :)
sonra ilk olarak aynanın yan kısımlarını burgu iple geçtim yapıştırıcı olarak hızlı yapıştırıcılar varmış onlardan kullandım silikonda kullanabilirsin bende yoktu o yüzden kullanmadım benim kullandığım bir yapıştırıcı yanında da sprey var o daha hızlı yapışmasını sağlıyormuş ama spreyi kullanmadım aynada iz yapar diye sonra üstüne bir kat daha burgu ip geçtim ki yüksek dursun hemde diğerinin üstten görüntüsünü kapatsın diye :) çiçekleri de buket çiçek olarak almıştım diplerinden kestim ayrılmasınlar diye kestiğim yere yapıştırıcı sürdüm yaprakları da kestim şekil verdim çiçekle beraber hepsini böyle yaptıktan sonra aynaya istediğin şekilde yapıştırabilirsin canım :) Aslında gördüğüm sitede bir iç kısmına incide yapıştırmışlar ben istemedim makasa püskülü yine tuhafiyeden aldım bir tek yüzük yükseltim eksik onun içinde toz pembe veya krem bir kadife şık kutu arıyorum :)
bu arada yükseltili halini de görmek isterim yaptığında :)ayna aldım canım istediğim boyuta göre hani şu yanları plastik olanlar var ya onlardan genelde ucuzluk yerlerinde satılıyor onun kenar plastiklerini söktüm sonra o burgu burgu halat gibi şeyden aldım adını biliyordum yine unuttum tuhafiyecilerde incik boncuk satan yerlerde bulabilirsin bir de yapay çiçek :)
sonra ilk olarak aynanın yan kısımlarını burgu iple geçtim yapıştırıcı olarak hızlı yapıştırıcılar varmış onlardan kullandım silikonda kullanabilirsin bende yoktu o yüzden kullanmadım benim kullandığım bir yapıştırıcı yanında da sprey var o daha hızlı yapışmasını sağlıyormuş ama spreyi kullanmadım aynada iz yapar diye sonra üstüne bir kat daha burgu ip geçtim ki yüksek dursun hemde diğerinin üstten görüntüsünü kapatsın diye :) çiçekleri de buket çiçek olarak almıştım diplerinden kestim ayrılmasınlar diye kestiğim yere yapıştırıcı sürdüm yaprakları da kestim şekil verdim çiçekle beraber hepsini böyle yaptıktan sonra aynaya istediğin şekilde yapıştırabilirsin canım :) Aslında gördüğüm sitede bir iç kısmına incide yapıştırmışlar ben istemedim makasa püskülü yine tuhafiyeden aldım bir tek yüzük yükseltim eksik onun içinde toz pembe veya krem bir kadife şık kutu arıyorum :)
beğenmene sevindim canım yükseltili halinide mutlaka koyarım:)bu arada yükseltili halini de görmek isterim yaptığında :)
ayna tek ince olmuyo mu altına bişey yapmadın mı
beğenmene sevindim canım yükseltili halinide mutlaka koyarım:)
Bende ince olur mu acaba diye düşündüm ama gayet iyi oldu ince falan durmadı yükseltileride geçici yapıştırmayı düşünüyorum çift taraflı bantla mesela çünkü daha sonra evimin bir köşesinde ayna olarak kullanmak istiyorum duvara tutturabilirsem olmadı çerçevelere ayak oluyor öyle bir şeyle evimin bir köşesine koyarım :)
beğenmene sevindim canım yükseltili halinide mutlaka koyarım:)
Bende ince olur mu acaba diye düşündüm ama gayet iyi oldu ince falan durmadı yükseltileride geçici yapıştırmayı düşünüyorum çift taraflı bantla mesela çünkü daha sonra evimin bir köşesinde ayna olarak kullanmak istiyorum duvara tutturabilirsem olmadı çerçevelere ayak oluyor öyle bir şeyle evimin bir köşesine koyarım :)
Tutma yerleri olmayacak bu şekilde kullanılacak çünkü baktığım her aynalı model bu şekildeydi beğenmene sevindim :)Arkadaşım, ben sana bir şey soracağım.
Yaptıgın tepsinın tutma yerleri olacak mı?
Bu arada, tepsinı çok beğendim. Güzel bir fikir olmus.
Tutma yerleri olmayacak bu şekilde kullanılacak çünkü baktığım her aynalı model bu şekildeydi beğenmene sevindim :)
Aaa evet gördüm ama nasil yapmislar bilmiyorum ozel gidip tutma yeri deldirmislerdir aynaya öyle takmis olabilirler aynacilar yapar sanirim onu ama tutma yerlerini nerden alinir bir fikrim yok :)Ben de bazı modellere baktım. Bır kısmında tutma yeri vardı. Yanlış görmüş de olabılırım, çünkü telefondan gırıp baktım. :)
Aaa evet gördüm ama nasil yapmislar bilmiyorum ozel gidip tutma yeri deldirmislerdir aynaya öyle takmis olabilirler aynacilar yapar sanirim onu ama tutma yerlerini nerden alinir bir fikrim yok :)
Tutmasız da güzel ki :)Valla ben de merak ettim, nasıl yaptıklarını
Bir çözüm bulabılırsem belki ben de öyle bir şey yapabılırım
yaa bende şubatta sözleniyorum sanırııım hala gercek olacagına inanamıyorum.Ailelere haber ettik kendilerini hazırlamaları için erkek arkadasımla. İki gün öncede babama söyledik annemle . Hala belli olmaz ki diyorum etrafımdakilere hala inanamıyorum.. Şimdiden heycanlandım.. Bizim söz nişan beraber gibi olsun istiyorum aileler ve yakın akrabalar bizim evde isteme yapılır yüzük takılır işte pasta börek çay kahve ,sonrada yaza kına gecesi ve düğün..Nası geçiyo o gün ? nasıl giyindiniz? o kadar kalabalık neler konuşuluyo? ya gergin sessiz bi ortam olursa? hizmeti hep benmi yapacagım? kaç saat sürüyo oturmaları? ekstra hediye dagıtanınız oldu mu? oldu ise ne verdiniz? kafamda deli sorular o güne dair önemli püf noktaları anlatırsanız cooooook sevinirim..