• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Anemm sen benden öncemisin kız :KK53:Söz ne zaman :KK71:
Kuzumm, inşallah yaa çok heyecanlıyım ben. Söz de 20 Eylül gibi düşünüyoruz ama tabi kesinleşen hiç bişey yok bi gelsinler tanışma olsun isteme olsun sonra net tarih söylerim :oops:
Bi de yavrum ben incili kadeh yapmak istiyorum söz için. Bizim nişan gibi olcak da muhtemelen bahçeli bi mekanda. O incileri nasıl yapıştırsam kadehe?

Kuzumm, inşallah yaa çok heyecanlıyım ben. Söz de 20 Eylül gibi düşünüyoruz ama tabi kesinleşen hiç bişey yok bi gelsinler tanışma olsun isteme olsun sonra net tarih söylerim :oops:
Bi de yavrum ben incili kadeh yapmak istiyorum söz için. Bizim nişan gibi olcak da muhtemelen bahçeli bi mekanda. O incileri nasıl yapıştırsam kadehe?

Bilmiyorum ki kuzum yapıştırıcı ama hangisi olmalı bir tuhafiyeye falan sorsana bilirler belki onlar :KK54:Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah:nazar::KK22:

İçine girdikçe daha da zor oluyor dimi inşallah bizim tanışma faslı da sorunsuz gerçekleşir aileler arasında :KK51:bende göbek atarım gelip:D
Bizim aileler de tanşmadı daha :) ama dün gördükten sonra anladm ki iş ciddiye binince ailelerde anlayışlı oluyo:))

cnm silikonla yapışır

kızlar merhaba 2015 sonu gibi söz yapcaz inşallah yani öyle dusunuyoruz babama soyleyebılırsem tabı .. sızler nasıl soyledınız ne tepkı verdı nasıl davrandı?????? :KK52::KK52::KK51:

kızlar merhaba 2015 sonu gibi söz yapcaz inşallah yani öyle dusunuyoruz babama soyleyebılırsem tabı .. sızler nasıl soyledınız ne tepkı verdı nasıl davrandı?????? :KK52::KK52::KK51:
Bende geçen cumartesi söyledim:) benimde babam anlayışla karşıladı. Annem sorundu oda halloldu çol şükür:) korkma açıkca söyle. Ben boş yere skntı çıkarmışım kendime :(

Kızlar ben geldim sevdiceği şimdi gönderdik hemen anlatıyorum :) sevdicekle dışarda buluştuk. Bi restauranta gittik :) gittiğimizde bekliyodu. İlk babamla sonra annemle selamlaştı. Sonra oturduk hal hatırdan sonra babam konuştu. Kısa ve öz konuştu :) benim kızlarım benim için değerlidir. Üzülmelerini istemem dedi canım babam yaaaa:KK68:. Sonra annem konuştu. Çok içten konuştu. Sevdicekte dedi ben size yanlış anlatıldım bundan sonrası içinde elimde bu yanlış düzeltilmeyi değiştirecek fırsat var dedi:) yani tatlıya bağlandı gibi her şey :KK49:kurban bayramında isteme ve nişan olacak:D:D:D:D
canım girmiyodum bayadır çoook sevindim inann darısı başıma inşAllah :) çok güzel geçmişş anlattığına göre

Back