- 26 Aralık 2012
- 8.815
- 8.147
- 248
- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #6.481
Kuzumm, inşallah yaa çok heyecanlıyım ben. Söz de 20 Eylül gibi düşünüyoruz ama tabi kesinleşen hiç bişey yok bi gelsinler tanışma olsun isteme olsun sonra net tarih söylerimAnemm sen benden öncemisin kızSöz ne zaman
Kuzumm, inşallah yaa çok heyecanlıyım ben. Söz de 20 Eylül gibi düşünüyoruz ama tabi kesinleşen hiç bişey yok bi gelsinler tanışma olsun isteme olsun sonra net tarih söylerim
Bi de yavrum ben incili kadeh yapmak istiyorum söz için. Bizim nişan gibi olcak da muhtemelen bahçeli bi mekanda. O incileri nasıl yapıştırsam kadehe?
İlk defa sevdiceğin yanında bu kadar huzurluyum :)Çok sevindim kuzumm hayırlısı olsun hadi bakalım . Bak korkulcak birşey yokmuş herşey yoluna girdi ne güzel kuzum rahat bi nefes almışşındır şimdi .
Bizim aileler de tanşmadı daha :) ama dün gördükten sonra anladm ki iş ciddiye binince ailelerde anlayışlı oluyo:))İçine girdikçe daha da zor oluyor dimi inşallah bizim tanışma faslı da sorunsuz gerçekleşir aileler arasındabende göbek atarım gelip
Sizinkide iyi geçerde inşallah hep beraber burda göbek atarızÇok şükür maşallah canımm, bakalım bizim nasıl geçicek
İnşallah bizimkiler de öyle olur canımBizim aileler de tanşmadı daha :) ama dün gördükten sonra anladm ki iş ciddiye binince ailelerde anlayışlı oluyo:))
cnm silikonla yapışırKuzumm, inşallah yaa çok heyecanlıyım ben. Söz de 20 Eylül gibi düşünüyoruz ama tabi kesinleşen hiç bişey yok bi gelsinler tanışma olsun isteme olsun sonra net tarih söylerim
Bi de yavrum ben incili kadeh yapmak istiyorum söz için. Bizim nişan gibi olcak da muhtemelen bahçeli bi mekanda. O incileri nasıl yapıştırsam kadehe?
Ama silikon çirkin durmaz mı yaa, neyse ben bi deniyim düz bi bardakta bakiim nasıl olcak.cnm silikonla yapışır
3 gün oldu ben söyleyeli.kızlar merhaba 2015 sonu gibi söz yapcaz inşallah yani öyle dusunuyoruz babama soyleyebılırsem tabı .. sızler nasıl soyledınız ne tepkı verdı nasıl davrandı??????
İnşallaaaaahSizinkide iyi geçerde inşallah hep beraber burda göbek atarız
onlar renksız ama cok bellı olmaz sanırımAma silikon çirkin durmaz mı yaa, neyse ben bi deniyim düz bi bardakta bakiim nasıl olcak.
Yok ben kendime yapcam da nişan için. Araştırıyorum nasıl yapıştırsam diye canım.onlar renksız ama cok bellı olmaz sanırım
senmı soyledın baskasımı
Bende geçen cumartesi söyledim:) benimde babam anlayışla karşıladı. Annem sorundu oda halloldu çol şükür:) korkma açıkca söyle. Ben boş yere skntı çıkarmışım kendimekızlar merhaba 2015 sonu gibi söz yapcaz inşallah yani öyle dusunuyoruz babama soyleyebılırsem tabı .. sızler nasıl soyledınız ne tepkı verdı nasıl davrandı??????
yaş kaç canımBende geçen cumartesi söyledim:) benimde babam anlayışla karşıladı. Annem sorundu oda halloldu çol şükür:) korkma açıkca söyle. Ben boş yere skntı çıkarmışım kendime
25 yaşındayım. Ben öğretmenim. Babanın bu konıda düşüncesi ne? Okurken nişanlanmak konusunda.yaş kaç canım
bnm 22 okuyorum halen
olumsuz ama ben ıstıyorum saygı gosterebılır25 yaşındayım. Ben öğretmenim. Babanın bu konıda düşüncesi ne? Okurken nişanlanmak konusunda.
İnşallah canım. Ama sen istedikten sonra herşey oluyor. Ben 7aydır çok uğraştım değdi de ki olay evlatlıktan silerime kadar gitmiştiolumsuz ama ben ıstıyorum saygı gosterebılır
canım girmiyodum bayadır çoook sevindim inann darısı başıma inşAllah :) çok güzel geçmişş anlattığına göreKızlar ben geldim sevdiceği şimdi gönderdik hemen anlatıyorum :) sevdicekle dışarda buluştuk. Bi restauranta gittik :) gittiğimizde bekliyodu. İlk babamla sonra annemle selamlaştı. Sonra oturduk hal hatırdan sonra babam konuştu. Kısa ve öz konuştu :) benim kızlarım benim için değerlidir. Üzülmelerini istemem dedi canım babam yaaaa. Sonra annem konuştu. Çok içten konuştu. Sevdicekte dedi ben size yanlış anlatıldım bundan sonrası içinde elimde bu yanlış düzeltilmeyi değiştirecek fırsat var dedi:) yani tatlıya bağlandı gibi her şey kurban bayramında isteme ve nişan olacak
Evet güzel geçti yacanım girmiyodum bayadır çoook sevindim inann darısı başıma inşAllah :) çok güzel geçmişş anlattığına göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?