Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Anemm sen benden öncemisin kız Söz ne zaman
Kuzumm, inşallah yaa çok heyecanlıyım ben. Söz de 20 Eylül gibi düşünüyoruz ama tabi kesinleşen hiç bişey yok bi gelsinler tanışma olsun isteme olsun sonra net tarih söylerim
Bi de yavrum ben incili kadeh yapmak istiyorum söz için. Bizim nişan gibi olcak da muhtemelen bahçeli bi mekanda. O incileri nasıl yapıştırsam kadehe?

Bilmiyorum ki kuzum yapıştırıcı ama hangisi olmalı bir tuhafiyeye falan sorsana bilirler belki onlar Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah

İçine girdikçe daha da zor oluyor dimi inşallah bizim tanışma faslı da sorunsuz gerçekleşir aileler arasında bende göbek atarım gelip
Bizim aileler de tanşmadı daha :) ama dün gördükten sonra anladm ki iş ciddiye binince ailelerde anlayışlı oluyo:))

cnm silikonla yapışır

kızlar merhaba 2015 sonu gibi söz yapcaz inşallah yani öyle dusunuyoruz babama soyleyebılırsem tabı .. sızler nasıl soyledınız ne tepkı verdı nasıl davrandı??????

kızlar merhaba 2015 sonu gibi söz yapcaz inşallah yani öyle dusunuyoruz babama soyleyebılırsem tabı .. sızler nasıl soyledınız ne tepkı verdı nasıl davrandı??????
Bende geçen cumartesi söyledim:) benimde babam anlayışla karşıladı. Annem sorundu oda halloldu çol şükür:) korkma açıkca söyle. Ben boş yere skntı çıkarmışım kendime

canım girmiyodum bayadır çoook sevindim inann darısı başıma inşAllah :) çok güzel geçmişş anlattığına göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…