Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Amin canım

Ama malesef dediğin gibi Tek kızlara değil ne kıza ne erkeğe ikisini de gördümm şahit oldum Allahım bizi güvenimizi boşa çıkartmıcak insanlarla bir tutsun hep

Hahah aynen tatlım daha dün yanındaydım ama annem temizlikten canımı çıkardığı için bütün gün uyukladım yanında mala bağlamış durumdaydım
Pek sıkamadım pufidik yanaklarından.

Abowwwww kaçın kaçın şimdi bizi de sevdiğine benzetir ayyy gerisini düşünmek bile istemiyorummm :83:

Amin canım

Ama malesef dediğin gibi Tek kızlara değil ne kıza ne erkeğe ikisini de gördümm şahit oldum Allahım bizi güvenimizi boşa çıkartmıcak insanlarla bir tutsun hep

Aminnnn diyorum bende ama bizim hemcinsimiz çok fena sözüm meclisten dışarı öyle parmağında yüzük olsa çocuğu olsa bile ağzının içine düşecekler çok sinir oluyorum öyle bayanlara :113:

Aminnnn diyorum bende ama bizim hemcinsimiz çok fena sözüm meclisten dışarı öyle parmağında yüzük olsa çocuğu olsa bile ağzının içine düşecekler çok sinir oluyorum öyle bayanlara :113:

Aynen öyle canımm bazen öyle kızlarla karşılaşıyorum ki gözümün içine aka baka sevgilimi kesiyolar ama herkezin kendi kişiliği bu yakışıklılık güzellik meselesi değil bence tamamen huyy

vallahiii aynen aslında bizde değil anormallik bu kazuletlerde bu tulumlarıda hep bunlara göre yapıyorlar bir giyemedimm... moralini bozmak için değil alternatif düşün diye :)

Yokk kuzum ben alicam giyicem :) o kadar cuce degiliz ya bi terziye bakar isimiz alinca resim gondericem size :))

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...

Aynen öyle canımm bazen öyle kızlarla karşılaşıyorum ki gözümün içine aka baka sevgilimi kesiyolar ama herkezin kendi kişiliği bu yakışıklılık güzellik meselesi değil bence tamamen huyy

Aynen öyle bayanların bu konuda erkekleri geçtiğini düşünüyorum. Erkek için güzellik değil cilve ön plandaymış bunu da unutmayın . Çirkin dersinz benim sevgilim bakmaz ben daha güzelim falan dersiniz yanılırsınız benim hiç bir erkeğe güvenim yok bu konuda babama bile

Eheheh cok guldum ya :) masallah nazar degmesin :))

Aynen canımm

En çok gezmek istediğim şehirlerden briii

Gezecek bir yeri yok ki canım ya. Hep bildiğin sahil kenarı kafeli sokakları , asansör , şirince başkaa hiç bişi yok burda gelişmişliği de alt safhada Dışardan gelen insanlar çok beğendiği söylenemez

Yokk kuzum ben alicam giyicem :) o kadar cuce degiliz ya bi terziye bakar isimiz alinca resim gondericem size :))

evet bekliyorum resmi muhakkakk :)

Sözlenecek ve nişanlanacak olan arkadaşlarım evlenme teklifi aldınız mı siz ? :123:

Hadi yaa :26: Bende çok güzel bir şehir diye tahmin ediyordum hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…