- 1 Ağustos 2009
- 7.068
- 1.034
- 198
- 35
- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #5.801
Amin canım benim inşallahNasılsın Efulim heyecan ne durumda
heycanmı oda neymiş :18::18::18::18::18::18::18:
Yerini korkumu aldı :18:sana söyleyene bak
nehirnillll ben çok korkuyorummmmmmm
BendeGergin, stresli ve oldukça tırsak haldeyim Sonunda ölüm yok ama söylenecek
hiç emin değilim kendimden:18::18::18:
Emin ol kuzum elbet söylemeyecek miyiz ne kadar daha sürebilir ki en azından hayırlı bir gün bugün
sen başbaşamı konuşcan babanla kuzum
Yok öncelik ben eve gitmeden evde söyleyecekler akşam bana sorarsa eğer cevaplarım:18:İftara dayımlar gelecek sonra tesbih namazına gitcez kardeşimle kaçmış olurum
ohhh senin kebab valla keşke benimde öyle olsaa . Bu akşam abim daha sonra babam varr uffff yaaa uffff
İnşallah güzelce atlatırız söyle kuzum kurtul ne bu her gün yaşıycan erkenden bilsinlerBelki şuanda beni konuşuyorlar yüreğim ağzımda:18:
ay kuzumm hadi hayırlı haberler inşşallah annen güzel haberlerle acar telefonu
Amin kuzum inşallahİnşallah sende çabucak bir kerede söyler rahatlarsın güzelce karşılarlar hepsi
aminnn kuzucummm rabbim düğün hazırlıklarını konuşmayı nasip etsin
Amin Efulim Amin inşallah canım
annen arar söylediğinde seni sanırım demi
Kardeşime mesaj at dedim annem heyecan yapar arayamaz belki dayım gündüzden oturmaya gelecekti bize zaten nasıl stres oldum yahu :18:
ay kuzum seni okdr iyi anlıyorum ki aynı seyleri bende yaşıyorum çünkü ferah tut içini sende bnm gibi herşeyin mükemmel olmasını istiyosun ama biraz düz mantık düşünelim bu işlerde vermicek değil yaa
Dimi ya sokaktan birinimi tutup getiriyoruz çok şükür akıllı mesleği elinde insanları önlerine çıkaracağız Allahım nasıl heyecanlandım dün anneme diyorum ki bak ben ön muhasebede çalışıyorum ya erkek arkadaşım gene muhasebeci anlatırken erkek arkadaşımı o genel muhasebeciymiş de benim gibi sanmasınve mali müşavirlik için uğraşıyormuş de illa iyi olduğunu kanıtlatıcam Kendimi yerin dibine sokacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?