Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Yok öncelik ben eve gitmeden evde söyleyecekler akşam bana sorarsa eğer cevaplarım:18:İftara dayımlar gelecek sonra tesbih namazına gitcez kardeşimle kaçmış olurum

ohhh senin kebab valla keşke benimde öyle olsaa . Bu akşam abim daha sonra babam varr uffff yaaa uffff

Günaydın canlar :) kadir gecemiz mübarek olsun. İnşallah babalarınızda güzelce karşılar :))

çok şükür bin şükür seni bana verene....

Kardeşime mesaj at dedim annem heyecan yapar arayamaz belki dayım gündüzden oturmaya gelecekti bize zaten nasıl stres oldum yahu :18:

ay kuzum seni okdr iyi anlıyorum ki aynı seyleri bende yaşıyorum çünkü ferah tut içini sende bnm gibi herşeyin mükemmel olmasını istiyosun ama biraz düz mantık düşünelim bu işlerde vermicek değil yaa

Dimi ya sokaktan birinimi tutup getiriyoruz çok şükür akıllı mesleği elinde insanları önlerine çıkaracağız Allahım nasıl heyecanlandım dün anneme diyorum ki bak ben ön muhasebede çalışıyorum ya erkek arkadaşım gene muhasebeci anlatırken erkek arkadaşımı o genel muhasebeciymiş de benim gibi sanmasınve mali müşavirlik için uğraşıyormuş de illa iyi olduğunu kanıtlatıcam Kendimi yerin dibine sokacam

Aynen kuuzucum ya biz çok ince düşünüyoruz herşeye tmm desinler hiç zorluk alınganlık çıkmasın istiyoruz. Halbükü biz sevmişiz senelerimizi vermişiz biz istedkten sonra kimin ailesi hayr olmaz derki süreyi uzatırlar sadece biraz. Çevremde okdr çokki ve burda okudugum hikayeler hepsi mutlu sonla bitmiş erkek arkdaşınn esmerliğine bile laf eden aileler okudum burda ama sonuç hüsrenn kazanan aşkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…