- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #5.821
Aynen kuuzucum ya biz çok ince düşünüyoruz herşeye tmm desinler hiç zorluk alınganlık çıkmasın istiyoruz. Halbükü biz sevmişiz senelerimizi vermişiz biz istedkten sonra kimin ailesi hayr olmaz derki süreyi uzatırlar sadece biraz. Çevremde okdr çokki ve burda okudugum hikayeler hepsi mutlu sonla bitmiş erkek arkdaşınn esmerliğine bile laf eden aileler okudum burda ama sonuç hüsrenn kazanan aşkk
Benim en çok korktuğum sürenin uzaması babamın alçısı çıktı dün ve 2 ay fizik tedavi demiş doktor aslında tam 2 ay bize de ama işte ya ben bu haldeyim falan derse ya 2015 senesi için erken derse :18:
Benim en çok korktuğum sürenin uzaması babamın alçısı çıktı dün ve 2 ay fizik tedavi demiş doktor aslında tam 2 ay bize de ama işte ya ben bu haldeyim falan derse ya 2015 senesi için erken derse :18:
yok yavrum niye 2015 e erken desin yaşımız geldi hem şimdi erken dese bile zamanla alışır annenle konuşa konuşa oda farkına varır artık bu durumun sonuçta kız babası illaki naz yapar
yok yavrum niye 2015 e erken desin yaşımız geldi hem şimdi erken dese bile zamanla alışır annenle konuşa konuşa oda farkına varır artık bu durumun sonuçta kız babası illaki naz yapar
Bebeğim benim içinde erken olmaz vs dediler.
Neyse bizimkileri tanıştırdım sonra ailesi geldi tanıştı sonra biz oraya gittik derken bi baktım annem babam güle oynaya veriyorlar beni
Korkma ilk başta hepsi aynısını diyorlar yok olmazda erkende şöyle de böylede
Özelden mesaj atıyorum Efulim
Kuzum sana da atıyorum mesaj
Allaaaahhh söyledimi yoksaaaa
Allaaaahhh söyledimi yoksaaaa
Hadi oynayıverek gariiii ..
Harika haberler duydum
Duygusal ama hayırlı haber değil mi
Fazlası ile duygusal bebeğim
Ben düğün günü o evden nasıl çıkacağım bilmiyorum zaten ağla ağla makyaj denen birşey kalmaz
Bende bilmiyorum sanırım vedalaştıktan sonra makyaj yapmak gerek
Kuzum bak senin icin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynen ya
Benim sözümde yüzükler takılırken annem hüngür hüngür ağladı ya
Onu öye görünce zor tuttum kendimi.
Şimdiden böyleysek, düğün gnünün düşünemiyorum
Bende kesin her aşamada ağlarım ya şu sulu gözlü duygusal halimi hiç seviyorum ailemde bana benziyor artık bizi tutana aşk olsun
Bende kesin her aşamada ağlarım ya şu sulu gözlü duygusal halimi hiç seviyorum ailemde bana benziyor artık bizi tutana aşk olsun
Şu hallerimden bende nefret ediyorum aşırı duygusalım.
Kuzenimin eşi vardı cadı gibi bi kızdı, kına yakarken herkes bunu ağlatmaya çalışıyor, bu başında ki örtüyü bi kaldırdı amaan yeter bee evleniyorum ne ağlayacağım diyip göbek atmaya başladı herkes böyle kaldı
O ne be öyleİnsan yalandan sakin kalır bari
Aynen ya o ayrı bi dünyadan gelmiş zaten değişik bi insandı çok çirkef bi kız.
Ammada koca meraklısıymış varya bi görsen düğününde oynarken halama çatlak işareti yapıyordu eliyle.
Halam onu pek istememiştide.
şimdi bile düşününce tüylerim diken diken oluyor.
Ablamın evden çıkışı geldi aklıma ablaa gitme beni bırakma diye resmen böğürerek ağlamıştım.
Tuhaf
Hem sevinçlisin bi yanın buruk ilişkide hep ciddiyiz ama bu zamana gelince anlıyor insan ciddiyetin ne demek oldugunu. Şimdi düşünüyorum 25 yıldır yaşadıgım ev yatagım odam salonum hepsi değişcek evimden 2 saat uzakta olucam baba evimden . Hüngür hüngür ağlarım ogün eminim çok sulugözüm zaten Allahım o gözyaşlarını mutluluk gözyaşlarına çevirsin bizi utandırmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?