• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

O nasıl biriymiş öyle ya küçük dilimi yuttum:53:Kuzenin nasıl evlendi çirkefliğini niyetini göremiyor mu böyle başı göge ermiş gibi davranan insanlara sinir olurum:41:

Hiç sorma kuzenimin yanında halama neler neler diyordu bağırıyordu kuzenim ağzını açmıyordu.
Pisliğin önde gideni.
Bi kere bunlar taşınırken annem yardım etmeye gitmişti, yatak odasında 2 tane değişik tipte muskalar bulmuşlardı.
Günah almak gibi olmasın sanırım ama o tarz işlerede çok meraklı biriydi.

Hiç sorma kuzenimin yanında halama neler neler diyordu bağırıyordu kuzenim ağzını açmıyordu.
Pisliğin önde gideni.
Bi kere bunlar taşınırken annem yardım etmeye gitmişti, yatak odasında 2 tane değişik tipte muskalar bulmuşlardı.
Günah almak gibi olmasın sanırım ama o tarz işlerede çok meraklı biriydi.

Kuzenine muska bile yapmış olabilir tabi günah almayalım da şu mübarek günde Rabbim korusun böyle insanlardan:31:

Kuzenine muska bile yapmış olabilir tabi günah almayalım da şu mübarek günde Rabbim korusun böyle insanlardan:31:

aYNEN KUZUM ZATEN YATAK ODALARINDA ANNEMLER BUMUŞ EVİ TAŞINIRKEN.
aMAN NEYSE YA HERKES KENDİ YAPTIKLARININ HESABINI VERİR.
Allah ıslah etsin ne yaşattıysa onu yaşar.
Her hafta yanımıza gelen kuzenimi evlendikten sonra toplamda 3 kez görmüşümdür.
5 yıldırda evliler.

aYNEN KUZUM ZATEN YATAK ODALARINDA ANNEMLER BUMUŞ EVİ TAŞINIRKEN.
aMAN NEYSE YA HERKES KENDİ YAPTIKLARININ HESABINI VERİR.
Allah ıslah etsin ne yaşattıysa onu yaşar.
Her hafta yanımıza gelen kuzenimi evlendikten sonra toplamda 3 kez görmüşümdür.
5 yıldırda evliler.

Ne demişler evlendiğin insan seni vezirde eder rezil de eder eş önemli :51:

Bir taraf daha baskındır normalde ama bence dengelemek önemli olan yoksa böyle büyük bir fark gözle görülebilir :27:

Ben hiç anlamam yok kocama söz dinletiyorum ben baskınım höt hött tipleri.
Ya arkadaşım bu evlilik ve bi karar alırken ikinizin sözü geçecek ortak kararınızla herşey olacak.
Saygı olmazsa olmaz.
İyi ki böyleyim aşkımda böyle çok şükür.
Aksi halde anlaşamazdım.
Haksızmıyım nehirim?

Ya arkadaşım bu evlilik ve bi karar alırken ikinizin sözü geçecek ortak kararınızla herşey olacak.
Saygı olmazsa olmaz.
Aksi halde anlaşamazdım.
Haksızmıyım nehirim?

Aynen öyle kuzum erkek pısırık hiç sevmem bence şöyle olmalı ortamda erkeğini ezmemelisin erkek her daim sözünün dinlendiğini onun istediğinin yapıldığını zannetmeli ama bayan aklıyla doğru olan şeyi yaptırabilmeli :27:ortak olmalı herşeyimiz ezmemeliyiz evleniyoruz diye karşımızdaki insanı değiştirmeye hakkımız yok :38:

Aynen öyle kuzum erkek pısırık hiç sevmem bence şöyle olmalı ortamda erkeğini ezmemelisin erkek her daim sözünün dinlendiğini onun istediğinin yapıldığını zannetmeli ama bayan aklıyla doğru olan şeyi yaptırabilmeli :27:ortak olmalı herşeyimiz ezmemeliyiz evleniyoruz diye karşımızdaki insanı değiştirmeye hakkımız yok :38:

Aynı benim gibi düşüünüyorsun bebeğim.
Birşeyi yaptıracaksan tatlı dille yaptırmalısın.
Karşındaki senin ailen, aşkın, hayat arkadaşın.Düşmanın değil yani.
Ay bide o kuzenimin eşi kayın babasının yanında kuzenimin kucağına oturmuştu.
O utanmadı millet utandı herkes bi yere dağıldı varya arsız ya kuzenim canım tamam diyor kaldırmaya çalışıyor kalkmamıştı

Aynı benim gibi düşüünüyorsun bebeğim.
Birşeyi yaptıracaksan tatlı dille yaptırmalısın.
Karşındaki senin ailen, aşkın, hayat arkadaşın.Düşmanın değil yani.
Ay bide o kuzenimin eşi kayın babasının yanında kuzenimin kucağına oturmuştu.
O utanmadı millet utandı herkes bi yere dağıldı varya arsız ya kuzenim canım tamam diyor kaldırmaya çalışıyor kalkmamıştı

Yok artık bir film izliyor gibiyim nasıl bir insan böyle şaka gibi mübarek :52:

Saygı olmazsa olmaz.
Aksi halde anlaşamazdım.
Haksızmıyım nehirim?

Benim huyumda eğer sevgilim illa bu olacak derse ben zıttını yaparım :) o yüzden bence de 2tarafın ortak karar vermesi en iyisi:)

çok şükür bin şükür seni bana verene....

Yok artık bir film izliyor gibiyim nasıl bir insan böyle şaka gibi mübarek :52:

Aynen bebeğim film gibiydi zaten.
Bunların düğünden önce evlerini düzmeye gittik halamın üstüne atlıyordı az daha çirkef.
Kuzenim adam değil ki söz geçiremiyor.
Şimdi çocukları 4 yaşında halam torununu 2 kez görmüştür göstermiyor gelini.
Ve halamı ne zaman arasam ağlıyor.
Torununa resimlerden bakıyor.
Sırf böyle bi karakteri var diye halam istememişti onu, haklıymışta.
O yüzden kin güdüyor bebeğim.
Bodur şey :52:

Benim huyumda eğer sevgilim illa bu olacak derse ben zıttını yaparım :) o yüzden bence de 2tarafın ortak karar vermesi en iyisi:)

çok şükür bin şükür seni bana verene....

Ben hiç inatçı değilim bebeim, böyle olduğum için nişanlımda inat etmez.

Aynen bebeğim film gibiydi zaten.
Bunların düğünden önce evlerini düzmeye gittik halamın üstüne atlıyordı az daha çirkef.
Kuzenim adam değil ki söz geçiremiyor.
Şimdi çocukları 4 yaşında halam torununu 2 kez görmüştür göstermiyor gelini.
Ve halamı ne zaman arasam ağlıyor.
Torununa resimlerden bakıyor.
Sırf böyle bi karakteri var diye halam istememişti onu, haklıymışta.
O yüzden kin güdüyor bebeğim.
Bodur şey :52:

Ona çocuğu da aynısını yapar merak etme kuzum elbet o da görecek inan ailelere nasıl davranırsak öyle yaşarız insana torununu göstermemek ne demek kimse kimseyi sevmek zorunda değil bağrına basmak içine sokmak zorunda değil ama saygı duymak zorunda özellikle aile akraba kavramlarında gerekli :ssz:

Ona çocuğu da aynısını yapar merak etme kuzum elbet o da görecek inan ailelere nasıl davranırsak öyle yaşarız insana torununu göstermemek ne demek kimse kimseyi sevmek zorunda değil bağrına basmak içine sokmak zorunda değil ama saygı duymak zorunda özellikle aile akraba kavramlarında gerekli :ssz:

Bencede bebeğim amannn neyse artık o kadını hatırladıkça cinleniyorum :1:

Mutlu kandiller bebeklerrr :) opuyorum sizi

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

Back