• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Bende oldukça gergin, stresli, heyecanlıyım :18::31:

Aynen kuzumm yaaa dün olanı bir bilsen duşa girdimm duşta öyle bi cesaret geldi ki içeri giidp abime sölicem dedim duştan çıktım salona bi gittim abim fosur fosur uyuyoo :43::43::43::43:
Acayip streslerdeyim yaa nasıl olcak nasıl söylencek ne tepki vercek off yüüzmde mahvoldu :30:

Aynen kuzumm yaaa dün olanı bir bilsen duşa girdimm duşta öyle bi cesaret geldi ki içeri giidp abime sölicem dedim duştan çıktım salona bi gittim abim fosur fosur uyuyoo :43::43::43::43:
Acayip streslerdeyim yaa nasıl olcak nasıl söylencek ne tepki vercek off yüüzmde mahvoldu :30:

Ablan konuşsun kuzum artık ya.
Valla bekle bekle insan gözünde dahada büyütüyor pöff :25:

İlk abine mi söyleyeceksin kuzum:31:Yarın söyleyelim mi kadir gecesi mübarek gün ölürsek falan :60:

Şaka yapıyor gibi mi görünüyorum Eki Görüntüle 1197581 tavırlarımdan öyle sanıyorsun şakaya vuruyorum stresi azaltmak için:27:ama ciddiyim kız söyleyekte kurtaralım kendimizi nedir bu :52:

hahahaaa o ifade tam olarak şu anki ruh halimi yansıtıyor :9::9::9: aynı fikirdeyim kesinlikle söylesekmi diye kendimizi yiyip biitrcgmze syöelyip onn stresini yasamak daha cazip :9::9::9:

Back