- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #5.781
Sende kuzumSeviliyorsunuz
hahahaaa o ifade tam olarak şu anki ruh halimi yansıtıyoraynı fikirdeyim kesinlikle söylesekmi diye kendimizi yiyip biitrcgmze syöelyip onn stresini yasamak daha cazip
Sende kuzumdua et bizim için :18:
Evet en azından söyledik bekliyoruz olur bir yerde ölümünü bekleyenler gibi oldu bu yazı
Özgemm dua et biizm bindil bir alamete gidiyoz kıyamete
Sende kuzumdua et bizim için :18:
Evet en azından söyledik bekliyoruz olur bir yerde ölümünü bekleyenler gibi oldu bu yazı
Küçükken en çok neye heyecanlanırdın Efulim söyle bakim
Allah yardımcınızolsun canım benim ya güzel haberlerinzi bekliyorum
Amin kuzum inşallahAllah yardımcınızolsun canım benim ya güzel haberlerinzi bekliyorum
yaptığım yaramazlıkların yakalanmasınaya senn
Amin kuzum inşallah
Şuan öyle heyecanlanıyorsun dimiEvcilik oynarken ki heyecanlarımı unutamam bir de elma şekeri için
ay kuzum ne diyosun ya kalbim tıpkı küçük bir çocugunki gibi pır pır atıyor yerinden çıkcakmış gibi
Küçükken salıncak sallanırken bu kadar çarptığını heyecanlandığını hatırlıyorum
Kızlaaarrr bizim askerlik belli oldukısa dönem çıktı. Acemi Burdur usta istanbul kartal
çok şükür bin şükür seni bana verene....
Kızlaaarrr bizim askerlik belli oldukısa dönem çıktı. Acemi Burdur usta istanbul kartal
çok şükür bin şükür seni bana verene....
Günaydın KızlarTopiğim yeni çeyizler ekledim bakıverin emi
kuzumm hayırlısı olsun sağsalim gider inş canını sıkma bak ne güzel yerler çıkmış.sağsalim kavusursun sevdiğine inş. Ne zman basvuru yapmştınız siz
Canım hayırlı olsun sağ salim gelecek hayırlısıyla çabucak kavuşacaksınız inşallahGüzel yerler çıkmış inşallah gittiği yerde rahat eder tatlım kısa dönem bir de daha ne olsun
Bu hayırlı günde herkeze huzurlu Günaydınlar.
Bu gece dualarımız kabul olur günahlarımız affolur inşşallah. Hayırlı kandiller arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?