Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

valla kuzum kapatın şu faceleri kurtulun...
kadınların merakını anlıyorum yapımızda var herşeye burnumuzu sokarızda şu erkeklerin merakını anlamıyorum

Kuzum ya benimki de benim facem var dedi sana face açmamıza gerek yok dedi sonra tutmuş şifresini değiştireyim sende kullanma bende kullanmayım diyo. Tabi ben çıldırdım sen benden bişe mi saklıyosun diye sonra değiştrmedi:) ama ben yine de girmiyorum tabi facene :)

çok şükür bin şükür seni bana verene....

Kız çişli çişli diyip durma çocuğa gülüyorum Kuzum bazı insanlar bir yaştan sonra akıllanıyor daha çok sarılıyorlar onlardan sanırımNasip inşallah sende kazanacaksın
Ay bende çok güldüm ama öyleydi :)) liseye giderkn bile gece altına kaçırıodu :) babaannm 4kuzenime yatak açardı altına naylon sererdi gacur gucr yatarlrdı bnde dlga geçrdm kuznler gülerlerdii:))) hastalık ama napim komik gelio :)) çişli bile kazandı bnde hırs yaptımm çok fena :))

Bana 1 kez yalan atmıştı tatlım ondan beri hep şüpheliyim
Canım insanlar bazen hatalar yapabilir eğer affettiysek o olay orada kalmalı ya da hiç affetmemeliydik sürekli kuşku duyacaksak o yüzden gönlünü ferah tut tabi ki olur da görürsek günün birinde bir yanlış o zaman herkes yoluna yapması gerekene bakar
Sende kazanacaksın bak sende hırsa sebep olmuş
Yorum yapmamışınız hiç siz beni unuttunuz hemencicik

Çok güzel canım herşeyin çok güzel olacaksın inşallah

Kızlar ben kendimi 3gündür çok kötü hissediyorum

Neden canimm

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

Canım şu benim eski sevgili olayı. Ya üzülüyorum haline. Ne kadar hakketse de bilmiyorum. İlk olduğundan mıdır nedir. Böyle üzülünce sevdiceğime haksızlık etmiş gibi oluyorum bu sefer ona üzülüyoeum

Ya ben onu gormedim ki ne oldu anlamadim

Ya ben onu gormedim ki ne oldu anlamadim

Canım 2konu açmıştım zaten o konuyla ilgili. Şimdi yürüyüşe çıkmıştım yine geldi.konuştuk. acıdım haline ne bilim ya Ben beni hakeden mutlu olduğum insanlayım ama yinede içim bi tuhaf

Okudum simdi hangi hakla kapina geliyor o kiz yuzsuzluge bak.
Hic uzme sen kendini bosver herkes bi edepsiz olmus

Okudum simdi hangi hakla kapina geliyor o kiz yuzsuzluge bak.
Hic uzme sen kendini bosver herkes bi edepsiz olmus

Ya zaten o kız hep öyleydi ama ne bilim canım sklıyo şimdi de oturup konuşunca daha da kötü oldum. Yüzüne bile bakmamam gerek ama oturup konuştum. Bugün akşam sevgilimede anlatcam mecbur off ya tam rahatladım derken nerden çıktı bu ya

Degerini anladi herhalde ama sonucta bu seni aldatmis ve uzulmen gereken bisey yok suan onun yasadigi kendi secimi.
Sende suan hayatindaki insanla mutlusun sorun yok yani mutlu olll

İlk aşk işte ya benden 6yılımı aldı. Ama yinede kızamıyorum. Geçer herhalde dua edin bana

İlk aşk işte ya benden 6yılımı aldı. Ama yinede kızamıyorum. Geçer herhalde dua edin bana

Valla bende biri icin 4.5 senemi verdim pismanimmmmmmmmmmmm

Yaa su salaklar icin uzulmeye degmez yrri gelince tek kalemde siliyorlar sonra yok doneyim vs vs sanki biz maliyiz onlarinnn

Benim onu bırakamıcamdan emindi o yüzden böyle rahat davrandı. Ben sildim bi anda. Bu ağlamayı zamanında yapsaydı ben herşeyi yapardım onun için işte. Neyseki benim kuzucum var herşeyi fazlasıyla hakkeden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…