- 3 Haziran 2013
- 4.859
- 997
- 178
- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #5.521
valla kuzum kapatın şu faceleri kurtulun...
kadınların merakını anlıyorum yapımızda var herşeye burnumuzu sokarızda şu erkeklerin merakını anlamıyorum
Valla kuzum biranlık öfke ile neredeyse bitti diyecektim kendimi tuttum çok şükür
Kuzum canını sıkmış olabilir ama evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkiyi bitirmek için yeterli değil konuşmamış görüşmemiş meraktan açıp bakmış
Aklıma bin bir türlü şey geldi kuzucum ya şeytan vesveseyi verip durdu valla
İnsanın aklına gelir en ufak şeyden nem kapmayalım işte o zaman şunu soracaksın kendine ben sevdiğim adama güveniyor muyum
valla kuzum kapatın şu faceleri kurtulun...
kadınların merakını anlıyorum yapımızda var herşeye burnumuzu sokarızda şu erkeklerin merakını anlamıyorum
Ay bende çok güldüm ama öyleydi :)) liseye giderkn bile gece altına kaçırıodu :) babaannm 4kuzenime yatak açardı altına naylon sererdi gacur gucr yatarlrdı bnde dlga geçrdm kuznler gülerlerdii:))) hastalık ama napim komik gelio :)) çişli bile kazandı bnde hırs yaptımm çok fena :))Kız çişli çişli diyip durma çocuğa gülüyorumKuzum bazı insanlar bir yaştan sonra akıllanıyor daha çok sarılıyorlar onlardan sanırım Nasip inşallah sende kazanacaksın
Hatunlar yaptıracağım saç modeli
Eki Görüntüle 1189315 Eki Görüntüle 1189316
Burası da salonumuzçok az kaldı çokkk
Eki Görüntüle 1189317
bu da benim cici ayakkabılarım ve davetiyemmm j
Eki Görüntüle 1189318
Yorumlarınızı alayım hatucuklar
Canım insanlar bazen hatalar yapabilir eğer affettiysek o olay orada kalmalı ya da hiç affetmemeliydik sürekli kuşku duyacaksak o yüzden gönlünü ferah tut tabi ki olur da görürsek günün birinde bir yanlış o zaman herkes yoluna yapması gerekene bakarBana 1 kez yalan atmıştı tatlım ondan beri hep şüpheliyim
Sende kazanacaksın bak sende hırsa sebep olmuşAy bende çok güldüm ama öyleydi :)) liseye giderkn bile gece altına kaçırıodu :) babaannm 4kuzenime yatak açardı altına naylon sererdi gacur gucr yatarlrdı bnde dlga geçrdm kuznler gülerlerdii:))) hastalık ama napim komik gelio :)) çişli bile kazandı bnde hırs yaptımm çok fena :))
Yorum yapmamışınız hiçsiz beni unuttunuz hemencicik
Kızlar ben kendimi 3gündür çok kötü hissediyorum
çok şükür bin şükür seni bana verene....
Neden canimm
"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."
Canım şu benim eski sevgili olayı. Ya üzülüyorum haline. Ne kadar hakketse de bilmiyorum. İlk olduğundan mıdır nedir. Böyle üzülünce sevdiceğime haksızlık etmiş gibi oluyorum bu sefer ona üzülüyoeum
Ya ben onu gormedim ki ne oldu anlamadim
Canım 2konu açmıştım zaten o konuyla ilgili. Şimdi yürüyüşe çıkmıştım yine geldi.konuştuk. acıdım haline ne bilim ya Ben beni hakeden mutlu olduğum insanlayım ama yinede içim bi tuhaf
Okudum simdi hangi hakla kapina geliyor o kiz yuzsuzluge bak.
Hic uzme sen kendini bosver herkes bi edepsiz olmus
Ya zaten o kız hep öyleydi ama ne bilim canım sklıyo şimdi de oturup konuşunca daha da kötü oldum. Yüzüne bile bakmamam gerek ama oturup konuştum. Bugün akşam sevgilimede anlatcam mecburoff ya tam rahatladım derken nerden çıktı bu ya
Degerini anladi herhalde ama sonucta bu seni aldatmis ve uzulmen gereken bisey yok suan onun yasadigi kendi secimi.
Sende suan hayatindaki insanla mutlusun sorun yok yani mutlu olll
İlk aşk işte ya benden 6yılımı aldı. Ama yinede kızamıyorum. Geçer herhalde dua edin bana
Valla bende biri icin 4.5 senemi verdim pismanimmmmmmmmmmmm
Yaa su salaklar icin uzulmeye degmez yrri gelince tek kalemde siliyorlar sonra yok doneyim vs vs sanki biz maliyiz onlarinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?