• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Günaydın balböceğim:16:

Canım bilirsen daha çok o kişiye gardın olmayacak mı bence bu düşünceleri kafandan at öğrensen ne olacak hiç düşünme kimdir nedir yaşanmış gitmiş daha fazla rahatsız eder öğrenirsen bak :31:

Benim ortamımda olması onlarında görüştüğü anlamına geliyo. Bak ben bunları birilerinden duyuyorum hep. Kendi anlatsa da ben bilsem daha iyi olur.

çok şükür bin şükür seni bana verene....

Anlıyorum kuzum seni çok iyi içinde şüphe uyandırmış hep ve huzursuz olmanı sağlamış. Hem neden bu kadar saklıyorki gerekirse o insanı hayatınızdan çıkarırsnız sonçta ikiniz bi yola girdiğiniz ve bunu kimse için bozmayın kuzum

İşte bende onu anlamıyorum. Beynimde bi sürü soru dolanıp duruyo.

tenrere tavalarla bozdum kafayı canım ama iyiyim:1:
Hayırdır kuzum sor yardımcı olalım nedir tencere tava :52: hep aynı ava diyesim geldi hatırlarsan ama siyasete girmeyeyim :60:
Benim ortamımda olması onlarında görüştüğü anlamına geliyo. Bak ben bunları birilerinden duyuyorum hep. Kendi anlatsa da ben bilsem daha iyi olur.

Anladım canım söyleyecektir elbet üsteleme kendi anlatsın böyle bir olayın ilişkinizi yıpratmasına izin verme:16:

Hayırdır kuzum sor yardımcı olalım nedir tencere tava :52: hep aynı ava diyesim geldi hatırlarsan ama siyasete girmeyeyim :60:
şimdi kuzucumm anne ve annanem çıldırdı:27:
benim bi seramik tencere takımım bi sos tencerem bi yumurta tavam var yine seramik
anneannem teflon tencere takımı ve düdüklü tencere almış
benim alcaklarım wok tava krep tavası bide küçük çelik tencere takımı
annem illa büyük çelik tencere takımı alalım bunlar yetmez diyo:53:
zaten 2 kişi olcaz günlük yeeklerimizi onda yaparım diyorum seramik teflonu filanda kalabalık olunca haksız mıyım:26:
bana kalsa anneannemin aldığı takıma bile gerek yok:1:
Iyiyizzz sen nasilsin yavruu

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

iyiyimm:32:

benim bi seramik tencere takımım bi sos tencerem bi yumurta tavam var yine seramik
zaten 2 kişi olcaz günlük yeeklerimizi onda yaparım diyorum seramik teflonu filanda kalabalık olunca haksız mıyım:26:

iyiyimm:32:

kuzum fazlasyla var bnce alma bişdaha evind ekuru kalabalık olur.

Benimde bir çelik setim bir teflon setim var bide tavaları ve küççük tencerelermi aldımmı tamamdır

Çelik tencere de yemekler çok lezzetli oluyor ama seramik ve teflon varmış bence gerek yok teflon olmasaydı hadi neyse aldırma kuzum ilerde çoğaldıkça alırım ben dersin mutfaklara sığmaz o kadar tencere tava kız :52:

Back