• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Benim onu bırakamıcamdan emindi o yüzden böyle rahat davrandı. Ben sildim bi anda. Bu ağlamayı zamanında yapsaydı ben herşeyi yapardım onun için işte. Neyseki benim kuzucum var herşeyi fazlasıyla hakkeden :)

çok şükür bin şükür seni bana verene....

Tabii kii :))

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

Nolduuuu :s

Biz birbirimzn geçmişi hakknda hiç bişe bilmiyoruz. Ben bi kaç kere sormaya çalştım kestirip attı. Bugünde bu olan meseleyi anlatmaya çalştım geçmişi anlatma bana dedi. Bende yeni olan bi olay dedim dinlemedi bile. Ben tekrar ona yüklendim. Benm duymamdan korktuğun ne var da anlatmıyosun diye. Aklıma herşey geliyo dedim. Seninle geleceğim önemli ama geçmişini bilmeden nasıl evlencez dedim. Evlenme o zmn ben anlatmıyorum dedi. Bende sen bilrsin hayat senin dedim

Biz birbirimzn geçmişi hakknda hiç bişe bilmiyoruz. Ben bi kaç kere sormaya çalştım kestirip attı. Bugünde bu olan meseleyi anlatmaya çalştım geçmişi anlatma bana dedi. Bende yeni olan bi olay dedim dinlemedi bile. Ben tekrar ona yüklendim. Benm duymamdan korktuğun ne var da anlatmıyosun diye. Aklıma herşey geliyo dedim. Seninle geleceğim önemli ama geçmişini bilmeden nasıl evlencez dedim. Evlenme o zmn ben anlatmıyorum dedi. Bende sen bilrsin hayat senin dedim

Canim sonucta gecmis gitmis bosver erkekler pek anlatmazlar ustune gitme sen olanlardan dolayi gerginsin belki oda biseye kizmistir duyunca kotu olur diye anlatma demistir hemen kestirip atmayin cok guzel bi iliskiniz var biraz zaman gecsin konusursunuz illa ki oyle kolay mi hemen ayrilmak

Canim sonucta gecmis gitmis bosver erkekler pek anlatmazlar ustune gitme sen olanlardan dolayi gerginsin belki oda biseye kizmistir duyunca kotu olur diye anlatma demistir hemen kestirip atmayin cok guzel bi iliskiniz var biraz zaman gecsin konusursunuz illa ki oyle kolay mi hemen ayrilmak

Ya asıl sorun şu ki bunum daha önce hoşlandığı bi kız var. Bu kızın kim olduğunu bilmiyorum ve bem bu kızla yüz yüze bakıyomuşm bundan dolayı bana söylemiyomuş. Bizim arkadaş çevremiz ortak. Yani bu kızla kendi de konuşuyo. Ben olsam böyle bişeye müsade etmez ama. Ben başka kimseye sormuyorum. Çünkü kime sorsam abartıp anlatcaklar ama oda anlatmıyo. Bugünkü olayıda dinlemesi gerekiyodu. Çünkü yaşadıklarım ortada. Ben alttan almıcam bu sefer yoruldm hatta tel.imi kapatmayı bile düşünüyorum anlatmazsa

Canım sen daha iyisini tabi ki bilirsin ama geçmiş adı üstünde geçmiş tekrar dönmenin o günleri hatırlamanın inan bir yararı olmaz hatta daha çok can sıkabilir bitmiş gitmiş şuan seninleyse senin yanındaysa geri de ne yaşanmış ne önemi var şahsen bana da sürekli sorulsa ben sıkılırım gelecek önemli olan :16:

Canım sen daha iyisini tabi ki bilirsin ama geçmiş adı üstünde geçmiş tekrar dönmenin o günleri hatırlamanın inan bir yararı olmaz hatta daha çok can sıkabilir bitmiş gitmiş şuan seninleyse senin yanındaysa geri de ne yaşanmış ne önemi var şahsen bana da sürekli sorulsa ben sıkılırım gelecek önemli olan :16:

Günaydın canım. Ama bana tek kelime bile anlatmadı. Bi kaç kere sordum onada çok sert tepki verdi. Bu kadar sert tepki verince bende haliyle acaba anlatmaktan korktuğu bişe mi var diye düşündüm. Ben ona diyorum ki anlat bileyim ve anlattığın an bitsin diyorym. Bide diyorum ya ortamımda ki bi kızla geçmişi var ve ben artık her kıza baktığımda acaba bu mu diyorum

Canım insanlar bazen hatalar yapabilir eğer affettiysek o olay orada kalmalı ya da hiç affetmemeliydik sürekli kuşku duyacaksak o yüzden gönlünü ferah tut tabi ki olur da görürsek günün birinde bir yanlış o zaman herkes yoluna yapması gerekene bakar :16:

Sende kazanacaksın bak sende hırsa sebep olmuş :60:

Çok güzel canım herşeyin çok güzel olacaksın inşallah:nazar::12:

Evet bitanem aynen öyle.
Neyseki dün görüştük aklıma gelmiyor o yanımdayken yaptığı şey.
Şükür herşey güzeldi :16:

Günaydın hatuncuklar :32::32::32:
Günaydın balböceğim:16:
Günaydın canım. Ama bana tek kelime bile anlatmadı. Bi kaç kere sordum onada çok sert tepki verdi. Bu kadar sert tepki verince bende haliyle acaba anlatmaktan korktuğu bişe mi var diye düşündüm. Ben ona diyorum ki anlat bileyim ve anlattığın an bitsin diyorym. Bide diyorum ya ortamımda ki bi kızla geçmişi var ve ben artık her kıza baktığımda acaba bu mu diyorum

Canım bilirsen daha çok o kişiye gardın olmayacak mı bence bu düşünceleri kafandan at öğrensen ne olacak hiç düşünme kimdir nedir yaşanmış gitmiş daha fazla rahatsız eder öğrenirsen bak :31:

Anlıyorum kuzum seni çok iyi içinde şüphe uyandırmış hep ve huzursuz olmanı sağlamış. Hem neden bu kadar saklıyorki gerekirse o insanı hayatınızdan çıkarırsnız sonçta ikiniz bi yola girdiğiniz ve bunu kimse için bozmayın kuzum

Back