• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Benimde benimde nasıl anlatıyorsun beni böyle olmak zorunda mıyım diye çok kızıyorum kendime:31:

Anladım kuzum ben bir çok yemek sitelerini takip ediyorum püf noktaları falan ama özellikle bir blog takip etmiyorum:51:

:9::9::9::9::9: Ay sölediğimiz gün nele rolcak bakalım burda hihihh :9::9::9::9:

günaydın hatunlar takip ettiğiniz bloglar var mı
dekorasyon ve sofra sunumları için:1:

Masa dizaynı istiyorsan bebeğim bence bloğa gerek yok kendi zevkini kullanarak ufak dokunuşlarla çok şık masalar elde edebilirsin . Ben çok severim masa süslemeyi hazırlamayı.
Utanmasan her akşam kadehle içiçem meşrubatımı evde :9::9::9::9:

Gunaydin kizlarrrrrr

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."
Günaydın canım nasılsın:16:

Hakkımızda hayırlısı şimdi gülüyorum da bakalım o zaman dalgaya vuracak mıyım $dancing1.gif

Günaydın kızlar :) napıyosunuz. Benim başımda bi bela vardı 2gündür halloldu gibi görünüyo şimdilik. Nasıl gidiyo?

çok şükür bin şükür seni bana verene....

iyiyz kuzum hayırmı ne oldu

Kuzum 2konu açmıştım zaten o meseleyle ilgili. Eski erkek arkadaşımın eşi evimi bastıda dün. Ahlaksız bi kadındı zaten. Ama kzı gönderdiler boşanıyolarmış. Aileside özür diledi. Bende uzak durun yeter dedim.

Kuzum 2konu açmıştım zaten o meseleyle ilgili. Eski erkek arkadaşımın eşi evimi bastıda dün. Ahlaksız bi kadındı zaten. Ama kzı gönderdiler boşanıyolarmış. Aileside özür diledi. Bende uzak durun yeter dedim.

doru kuzum okumuştumm aklımdan çıkmış. Ne can sıkıcı bir durum ya umarım seni birdaha rahatsız edemezler o aileylede hiçbir şekilde görüşme bence özürleri senden uzak olmaları olsun

Henüz büyük güne gelemedik babalara söyleme günü ama daha kararsız kararsız düşünüyoruz :52:

Ben babamla konuşmadan babam konuştu :) kurtardı beni :) zaten biliyodu benm durumu:) ama açıkca konuştuk :) şubatta kesinleşti :))

Back